Foto: Pa Photos/Scanpix

Liverpool vinner ikke

Men det tror vi heller ikke Birmingham gjør.

Kommersielt

En flott meny på Langoddsen denne søndagen i motsetning til sist søndag og med full Tippeligarunde og full Adeccolligarunde,samt drøssevis med internasjonal klubbfotball er det nok å ta tak i.

Sportspill har hatt en flott tipshelg, med kanonobjektet Fjøra som vant 3-2 fredag mot topplaget Stryn til 2,80 i odds (se tipset her ), og også lørdagen ga våre lesere pluss da vi traff på et av våre to spilleforslag og helbom på det andre, da undertegnedes favorittlag Brann slo til med en høyst overraskende 3-0 seier i Tromsø. Og fra en svært spesiell lørdag registrerer vi også at Barcelona røk 0-2 hjemme for nyopprykkede Hercules. En påminnelse om at fotballen fortsatt er rund.

Les også:
Tipping søndag: Dobbel jackpot på søndagskupongen
Oddstips søndag: Kan Bergen får to lag i Tippeligaen?
Tippeligaen: Full oversikt over skader og karantener
Oddsen søndag: Lesernes oddstips
Travtips søndag: Tjomsland for alle penga

Kan overraske igjen
I Premier League møtes Birmingham og Liverpool søndag ettermiddag og manager Alex McLeish og Birmingham har fått en flott start på sesongen (igjen). Uavgjort i to vanskelig bortekamper mot hhv Sunderland og Bolton (2-2 i begge) og seier 2-1 hjemme mot Blackburn gjør at Birmingham sålangt er ubeseiret og selv om tre serierunder er lite grunnlag å trekke konklusjoner på, ser det ut som Birmingham blir å regne med også denne sesongen. I tillegg gjorde McLeish noen riktig smarte kjøp i overgangsvinduet nå. Alexander Hleb er hentet fra Barcelona, Martin Jiranek (fra Spartak Moskva) og ikke minst den chilenske landslagspilleren Jean Beausejour. Ingen av de nevnte tre er ventet å starte i ettermiddag, men de bli garantert bli en solid tilvekst på sikt.
Birminghams trolige lagoppstilling i ettermiddag: Foster; Carr, Dann, Johnson, Ridgewell; Larsson, Gardner, Ferguson, McFadden; Jerome, Zigic.

OBS!Nå kan du tippe på Android-telefoner

Ikke med i teten
Liverpool har kapret fire poeng etter sine tre første matcher. Åpningskampen mot Arsenal var nok den beste (endte 1-1), bortekampen mot Manchester City godt under middels (tap 0-3) og i 1-0 triumfen mot West Bromwich kan vi hvis vi er snille gi Liverpool godkjent. Viktige Dirk Kuyt er blitt skadet, Joe Cole er også ute og Paul Konchesky (venstreback) er hentet fra Fulham. Det er (dessverre for Liverpool-fansen) lite som tyder på at Liverpool vil være med i tetkampen denne sesongen. Salget av Javier Mascherano er en klar svekkelse, så får vi se om portugiseren Raul Meireles kan erstatte den glimrende argentinske landslagsspilleren. I tillegg er Christian Poulsen hentet fra Juventus. Men fortsatt blir det meste opp til Steven Gerrard og Fernando Torres også denne sesongen. Liverpools trolige lagsoppstilling søndag: Reina; Johnson, Carragher, Skrtel, Konchesky; Poulsen, Lucas; Babel, Gerrard, Jovanovic; Torres.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Høy uavgjortfrekvens
De seks siste ligaoppgjørene mellom lagene uansett bane har alle endt uavgjort, og vi har svært god tro på at historien gjentar seg i dag. Birmingham er svært sterke på hjemmebane (8-9-2 i fjor) og Liverpool med Roy Hogdson kommer til å være forsiktige. Det er svært liten grunn til å tro på en målrik kamp og vi synes dette lukter uavgjort lang vei.

For oddspillere er det lønnsomt å spille uavgjort og frekvensen på uavgjort er høy i England. Norsk Tipping tilbyr 2,95 på U. Vi spiller denne kampen singel og setter 100 kroner på poengdeling.

Kamp 24 Birmingham - Liverpool 2,90 2,95 2,15
Her kan du levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Øvrige vurderinger søndag:
- Et kraftig svekket Fiorentina skal ut i en vanskelig bortekamp mot nyopprykkede Lecce. Lecce fikk juling av Milan i sesongpremieren (0-4), men det er selvsagt på hjemmebane lag som Lecce må ta poengene. Og lørdag kveld slo altså nyopprykkede Cesena opphaussede Milan 2-0 hjemme til brakodds. Fiorentina må unnvære Jovetic, Gamberini, Santana, Mutu og Vargas og det frister med H til 2,95 i odds
- Meget hjemmesterke Catania har en god sjanse mot tilsvarende bortesvake Parma. 2,15 på H var nært spill.
- Et normalt hjemmesterkt Genoa som åpnet med en sterk borteseier mot Udinese sees med god sjanse hjemme mot Chievo, men dessverre er hjemmeoddsen labre 1,60 og derved uniteressant for spill.
- Arne Erlandsen har fått fantastisk sving på Ull-Kisa med fem strake seiere, og et Ull/Kisa som så fortapt ut er nå fire poeng over nedrykkstreken. Sju serierunder gjenstår og Erlandsens menn går naturligvis etter den sjette strake seieren mot et formsterkt Harstad. Ull/Kisa frister til 1,85. Se tabellen her
- Real Zaragoza og Villareal skal begge ha brukbare muligheter til tre poeng i sine respektive hjemmekamper i Spania
- Lillestrøm ligner en vinner hjemme mot et Start uten Bolanos, men viktige Nosa soner karantene

Dagens advarsel:
- Juventus var svært skuffende i sesongpremieren mot Bari og 1,70 synes altfor dårlig betalt mot gode Sampdoria
- Odd mangler svært viktige spillere (Kovacs, Bentley og Brenne) og 1,75 droppes helt

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill


sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus