Gå til sidens hovedinnhold

Lørdag 11. september: Tre nye Lotto-millionærer vant 5 millioner kroner hver

Lotto-trekningen lørdag 11. september resulterte i tre rykende ferske Lotto-millionærer, som hver vant over 5 millioner kroner.

Felles for de tre vinnerne var at de hadde alle sju rette under lørdagens trekning. Dermed delte de 1. premiepotten på over 15 millioner kroner.

Her leverer du din Lotto-kupong. Neste uke trekker Norsk Tipping 35 nye Lotto-vinnere.

Million-reaksjonene

Kvinne fra Oslo

Lotto-millionæren fra Oslo var på jobb da Norsk Tipping tok kontakt. Hun var også på vei til Ikea i bil for å handle inn et skap, og fikk dermed beskjed om å stoppe et trygt sted før hun ville bli ringt tilbake.

Da Norsk Tipping slo på tråden en liten stund senere, var hun klar over hva som hadde hendt.

– Jeg stoppet på en bensinstasjon og sjekket. Jeg hadde jo en anelse da dere ringte, men at det skulle være så mye penger ... Jeg føler jeg er en ganske nøktern person, men gurilann ...

Lotto-vinneren fra Oslo hadde allerede rukket å ringe sin eldste søster.

– Hun er den eneste som vet det foreløpig. Det er henne jeg deler alle de viktigste tingene med, forklarer hun.

Oslokvinnen kommer til å være forsiktig med hvem hun deler nyheten med, men har planer om å fortelle til datteren og nær familie. Premien hadde hun allerede noen planer og drømmer om: Sletting av gjeld, muligens en nøktern hytte ved sjøen, og å hjelpe datteren ved inngangen til voksenlivet.

– Jeg er veldig glad! Dette blir fint, tror jeg. Likevel kommer nok livet til å bli ganske vanlig, avslutter Lotto-millionæren som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt på mobil.

Mann fra Oppegård i Nordre Follo kommune i Viken

Vinneren fra Oppegård var uvitende om millionær-statusen da han plutselig fikk Telefonen fra Hamar. Men som han sa selv:

– Jeg begynner jo å ane noe da.

Gratulerer så mye, i kveld har du vunnet nøyaktig 5 040 605 kroner i Lotto!

– Ohhhh ... Puhh ... Det var vanvittig. Har du hørt ...

Den overaskede oppegårdingen måtte bruke noen sekunder på å hente seg inn.

Går det bra med deg?

Hehe. Jeg er såpass gammel at det går bra, men det er helt ubegripelig vanvittig fint, svarer han begeistret.

– Dette kommer godt med til barna mine, vil jeg tro. Vi skal finne en god anvendelse av premien. Det er det ingen tvil om.

At det endelig ble en ordentlig Telefon fra Hamar denne gangen satte mannen stor pris på. Han fortalte nemlig at han en gang for lenge siden i noen minutter hadde trodd at han var blitt Lotto-millionær. Den gangen hadde kona ringt etter ham på jobben, noe hun aldri pleide å gjøre med mindre det var noe veldig viktig. Da hun endelig hadde ham på tråden og forklarte at hun hadde vunnet i Lotto, kjente mannen hjertet dunke og pulsen stige, før hun til slutt avslørte premien ... som var 50 kroner.

– Dette var en utrolig telefon å få, ler den heldige Lotto-millionæren som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Narvesen Vinterbro Sør.

Mann fra Lillestrøm i Viken

Norsk Tipping kom i kontakt med Lotto-millionæren fra Lillestrøm på andre forsøk. Da hadde han allerede funnet ut av kveldens begivenhet.

– Jeg var ute og gikk tur med bikkja da dere ringte. Da jeg kom tilbake satt kona og dirret mens hun så på Skal vi danse. Hun fikk vel egentlig ikke med seg noen ting av programmet.

Det var altså kona som først fant ut at mannen nettopp var blitt millionær. Det er nemlig hun som alltid sjekker Lotto-kupongene til Lillestrøm-mannen.

Det hører med til historien at også mannens svoger ble Lotto-millionær denne lørdagskvelden. De leverer alltid Lotto-kuponger sammen, og slik har det vært i mange år. I tillegg til å være svogere og delte Lotto-millionærer, er de også naboer på førtifemte året. Først i blokk og nå vegg i vegg i en tomannsbolig de bygget sammen for mange år siden.

Dette er heller ikke første gangen de vinner i Lotto sammen. Tilbake i 1996 vant de til sammen 76 000 kroner. Premien gikk den gang til nye møbler i den nybygde tomannsboligen.

– For kort stund siden var jeg i banken og lånte 100 000 kroner til vannklosett på hytta. De pengene kan de nå få tilbake, humrer vinneren og legger til at barnebarna også kommer til å få glede av premien.

– Det er sikkert mange som blir glade nå. Jeg er helt varm i toppen og veldig fornøyd, ler den heldige lillestrømlingen som snart skulle ringe svogeren som var på hytta, med gode nyheter.

Lotto-vinneren ønsker å være anonym. Vinnerkupongen hadde han kjøpt hos Meny Skjetten.

Vinnertallene

Dette er tallene som ble plukket ut av Lotto-maskinen lørdag 11. september:

2 - 4 - 9 - 17 - 24 - 25 - 31

Kveldens Joker-kandidat

Tor fra Kløfta ble trekket ut som dagens Joker-kandidat. Norsk Tipping snakket med mannen før sending, og kandidaten sa i telefonen at han og familien drømmer om hytte.

Embla tok valgene for ham, og Tor endte opp med over 800 000 kroner ekstra på bankkonto. Selv om han ikke nådde helt til topps, krysser vi fingrene for at han kommer et stykke videre på veien til hyttedrømmen.

35 nye Lotto-millionærer skal ringes

I snitt blir over tre Lotto-spillere Lotto-millionærer hver lørdag, men under Supertrekning har langt flere sjansen til å oppleve å få en telefon fra Hamar. Supertrekning gjennomføres fire ganger i året, og lørdag 18. september går årets tredje av stabelen. Da skal ca. 35 nye Lotto-millionærer ringes, i tillegg til de som har sju rette i den ordinære Lotto-trekningen samme kveld.

Supertrekning-potten opparbeides ved at det hver uke overføres 7,5 prosent fra premiepotten i Lotto. Dette resulterer i en ekstra stor premiepott som blir utgangspunktet for antall vinnere av Supertrekningen. De heldige trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning – og premien? 1 million kroner til hver.

Klikk her for å levere kupongen din.