*Nettavisen* Sportspill.

Lørdag spiller vi Gamsten

Foto: Greg Wood (AFP)

Normalt hjemmesterke Blackburn får full tillit mot Newcastle. Sjekk lørdagens oddstips

12.02.11 10:29

Etter en laber midtuke med privatlandskamper i fotball og et magert utvalg, er det et praktfullt utvalg på Langoddsen denne lørdagen. Sju kamper fra Premier League, full runde i Championship. Vi tilbys fransk fotball, italiensk fotball og selvsagt kamper fra Bundesliga. Legg så til verdenscup skiflyging fra Vikersund, verdenscup skiskyting og VM-utfor, så er det nok å gripe fatt i.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 2: Superdouen levere varene
Tippetips: Liverpool tar sin femte strake

Lesertips: Lesernes oddstips lørdag

Premier League: Oversikt over skader og karantener
Trav: Gigantpott i V75!
V75 Drammen: Davy tror på sju rette
Lotto: Har du husket å spille?

Vi beveger oss til Premier League for dagens første oddstips, der Morten Gamst Pedersens Blackburn tar imot Newcastle.

Blackburn spilte til tider meget godt og fikk flere gode resultater i januar. De tre siste kampene har imidlertid endt med tap, sist 3-4 borte mot bunnlaget Wigan. Men i siste hjemmekamp mot Tottenham (tap 0-1) var laget svært uheldig som ikke fikk med seg minst ett poeng.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Newcastle har ikke vunnet på fem kamper, men det er blitt uavgjort mot sterke lag som Arsenal, Tottenham og Sunderland i denne perioden. Forrige helgs utrolig 4-4-oppgjør mot Arsenal er omtalt i kamp 2 over. Kort oppsummert var Newcastle ekstremt tafatte i første omgang og lå under 0-4, men klarte 4-4 etter å ha spilt mesteparten av andre omgang med én spiller mer.

Lagene ligger midt på tabellen med 31 poeng, men Blackburn har spilt én kamp mer.

Blackburn har seks strake trepoengere mot Newcastle, senest 2-1 i november.

Spissen Roque Santa Cruz er tilbake i Blackburn-troppen etter skade. Forsvareren Gael Givet er fortsatt ute med lyskeskade. Phil Jones er langtidsskadet. Nyinnkjøpte Mauro Formica og Ruben Rochina er ennå ikke kampklare.

Newcastle-angriperne Leon Best og Nile Ranger er klare til kamp og går inn i troppen sammen med nykommere Shefki Kuqi. Shola Ameobi er ute ca tre uker til. Midtstopper Steven Taylor er tilbake i trening mandag, mens leiesoldaten Stephen Ireland fortsatt er ute med en kneskade. Ryan Taylor (ankel), Dan Gosling (kne), Alan Smith (ankel) og Hatem Ben Arfa (beinbrudd) er fortsatt ute.

Blackburns tropp: Robinson, Salgado, Samba, Nelsen, Olsson, Hoilett, Andrews, J Jones, Dunn, MB Diouf, Santa Cruz, Pedersen, Bunn, Hanley, Emerton, Nzonzi, Grella, Benjani, Roberts, Kalinic.

Newcastles tropp:Harper, Krul, Simpson, Perch, Ferguson, Enrique, Coloccini, Williamson, Campbell, Tiote, Barton, Nolan, Gutierrez, Guthrie, Vuckic, Richardson, Lovenkrands, Best, Ranger, Kuqi.

Når viktige Roque Santa Cruz forhåpentligvis starter for sitt "gamle" lag Blackburn i ettermiddag, har vi svært god tro på at Blackburn kommer tilbake på vinnersporet igjen. 6-3-4 er en brukbar hjemmestatistikk, Newcastle står med 4-2-6, men husk at tre av disse borteseirene kom tidlig i sesongen.

Norsk Tipping tilbyr 1,90 for Blackburn og kampen kan spilles som singel. Men vi kombinerer med en godt betalt kamp fra Chamiponship.

Bedret skadesituasjon
Normalt hjemmesterke Doncaster tar i ettermiddag imot kriserammede Portsmouth. Hjemmelaget har slitt med mye skader den siste tiden, en vesentlig årsak til de litt svake resultatene. Men i ettermiddag returnerer to svært viktige spillere i form av keeper Neil Sullivan og midtbanestrategen James Coppinger. Og i front er det fortsatt liv i storscorer Billy Sharph.

Doncaster vant sin siste hjemmekamp mot Burnley og står med sterke 7-4-3 på eget gress.

For Portsmouth er det stadig problemer. I ettermiddag må kaptein Aaron Mokoena unnværes, da han sitter værfast i Sør-Afrika etter midtukens privatlandskamp. Tal Ben Haim, Richard Hughes og Michael Brown er fortsatt ikke tilgjengelig på grunn av dette med lønnsutbetalinger ved x antall spilte kamper. I en allerede tynn tropp merkes disse fraværene kraftig. Borte står laget med 4-2-9 og formen viser svake 0-4-5 på de ni siste ligakampene.

Hjemmeseier betales med 2,15 og vi får en godt betalt dobbel i dagens første oddstips. Totaloddsen på denne dobbelen er 4,09 og vår innsats er kr 100.

Spilleforslag 1 lørdag:
Kamp 55 Blackburn - Newcastle 1,90 3,10 3,35
Kamp 67 Doncaster - Portsmouth 2,15 2,85 2,75
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Andre vurderinger lørdag:
- Toppoppgjøret mellom Manchester United og Manchester City lukter uavgjort lang vei. Odds 3,30
- Et formsterkt Aston Villa sees med bra sjanse borte mot formsvake Blackpool, men Villa har ikke vært blendende borte denne sesongen-
- Superspiss Nicky Maynard er tilbake for Bristol City, 2,70 i odds hjemme mot et Leeds-lag i litt usikker form synes høyt
- Sheffield United har spilt bra i sine siste hjemmekamper og kan være et outsiderspill hjemme mot Millwall. Odds 2,55
- Sunderland møter et kraftig skaderammet Tottenham (som skal spille mot Milan om noen dager). 2,55 på Sunderland bør prøves
- Hjemmesterke St. Etienne kan være et spennende langskudd mot et Lyon-lag som aldeles ikke sprudler for tiden. Odds 2,85

Favorittspill:
- Formsterke Hull bør innfri mot svake Preston (som ikke har vunnet under den nye manageren Phil Brown). Odds 1,55
- Stuttgart fikk en etterlengtet opptur med borteseieren mot Borussia Mönchengladbach søndag. Vinner igjen i ettermiddag mot Nürnberg? Odds 1,65
- Liverpool tar sin femte strake seier mot Wigan, men veldig laber odds.....

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag