*Nettavisen* Sportspill.

Lørdagskupongen er kjempejevn

FLYT: Manchester United er i flytsonen. Fortsetter det? Foto: Peter Byrne (Pa Photos)

I runden før Boxing Day er det duket for en rekke, tøffe oppgjør. Vi gir deg selvsagt tipsene til lørdagens tippekupong.

20.12.14 08:31

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddstips 1: Hjemme best for Redknapp
Oddstips 2: West Ham i fyr og flamme
Langskudd: Eibar-eventyret fortsetter i dag

Dette blir den siste superlørdagen på en stund, for julepauser venter mange av Europas serier. Derfor er det virkelig viktig å spille på langoddsprogrammet mens leken er såpass god!

Sportspills Facebook-side forsøker etter beste evne å holde deg oppdatert på daglig basis.

Bonuspotten vokser stadig og er oppe i hele 4,5 millioner kroner.

1, Aston Villa — Manchester United
Etter fem kamper uten tap, var Aston Villa igjen på tapersporet borte mot West Bromwich. De sliter enda med å score nevneverdig med mål, noe som er et paradoks om man ser på deres angrepsrekke.

Uansett har de plukket jevnt med poeng den siste tiden og har 2-3-2 de siste syv. 2-2-3 er hjemmestatistikken.

Manchester United har fått veldig mye ut av de siste kampene, og seks seire på rad er meget imponerende. Det er lett å være enig med van Gaals ytringer om at spillet enda har mangler, men poengene triller i det minste inn. De fremstår mye mer solide enn i sesonginnledningen.

2-3-2 på bortebane er godkjent, men ikke mer.

Her blir det hard kamp om poengene, men bortelaget har nok taket på denne. B.

2, Southampton — Everton
Mange snakket om Southamptons eksamen og den har de strøket. I tillegg svarte de feil på tilleggsspørsmålet Burnley og har nå fem tap på rad om man inkluderer midtukens bortefadese mot Sheffield Wednesday i ligacupen.

Det eneste som gjelder for Saints er å komme tilbake på vinnersporet og de får selvtillit av hjemmestatistikken på 5-1-2.

Everton er meget ustabile og har enda ikke kommet ordentlig i gang med sesongen. Spesielt bakover er de gavmilde og det er utvilsomt det defensive som skiller dem fra topplagene for øyeblikket. 2-3-3 er en godkjent bortestatistikk.

Southampton har vist gode takter på hjemmebane før møtene med storlagene fra Manchester og har en god mulighet også i dag. Men gjestene avskriver vi ikke. HB.

3, Tottenham — Burnley
Hjemmelaget har endelig funnet noe som kan minne om en god form og de har nå 4-2-1 de siste syv kampene. Spillet har begynt å sitte bedre, men Pochettino lar seg nok bekymre av at spissene fortsatt ikke leverer som forventet. Spillemessig har imidlertid Soldado hevet seg stort, mens Adebayor for tiden sliter med personlige problemer.

3-1-4 på hjemmebane viser at White Hart Lane ikke er det fortet de ønsker det skal være.

Burnley hadde forrige uke gleden av å møte Southampton på best mulige tidspunkt, og utnyttet sjansen til å ta tre poeng. Etter en grusom start er de nå på trygg grunn. 1-2-4 på bortebane er imidlertid grunn nok til at vi setter H på denne.

4, Hull City — Swansea City
0-2-5 de siste syv er ikke gledelig lesning for Hull City. Spillet fungerer ikke i det hele tatt og spesielt foran mål sliter de tungt. Fire poeng de siste ni kampene har sendt dem under streken, og allerede begynner det å haste for Steve Bruce.

Julefeiringen kan bli dyster i år om ikke noe drastisk skjer. 1-3-3 på hjemmebane gir lite grunn til annet enn bekymring.

Swansea har på sin side vært meget solide denne høsten, men på bortebane er de betydelig svakere enn hjemme i Wales. De har to tap på rad i tøffe oppgjør, og vet at motstanderen har alt press i dag. 1-2-4 på bortebane. UB.

5, Queens Park Rangers — West Bromwich Albion
Harry Redknapp var av mange spådd som den manageren som ville klare seg best blant de nyopprykkede. Men seksten kamper inn ligger de stadig på nedrykk, til tross for at de har vist noen gode takter på hjemmebane. I dag kommer en ny, livsviktig hjemmekamp.

Har 4-2-2 på hjemmebane og har kapret hver eneste poeng på Loftus Road.

West Bromwich vant forrige kamp og de trengte de. Men de er enda bare tre poeng over nedrykkstreken og har ingen grunn til å puste lettet ut enda.

2-1-4 på bortebane gjør at vi gir QPR fornyet tillit på hjemmebane. H.

6, West Ham United — Leicester City
Hver eneste gang undertegnede beskrives West Ham, er det med en følelse av skam. For på Nettavisens tabelltips ble de beskrevet som en nedrykkskandidat. Sannheten er at West Ham har vært kanskje det mest underholdende laget av alle i Premier League denne høsten. Sorry, Sam!

Uansett, på hjemmebane har de 5-1-2 etter visse problemer i innledningen. Nå er de inne i en god flyt og taper aldri i livet denne.

Leicester famler fortsatt i mørket og ligger nå desidert sist. Presset er på Nigel Pearson og det er ingen god situasjon laget befinner seg i. 1-0-7 på bortebane og vi har ingen problemer med en klar H her.

7, Ipswich Town — Middlesbrough
Jonathan Parr og kameratene har 5-2-0 de siste syv kampene og er en het opprykkskandidat. 7-2-1 på hjemmebane er meget solid og det skal dagens gjester få merke.

Imidlertid er det ikke hvem som helst som kommer på besøk. For Aitor Karanka har med sitt Middlesborough hatt en veldig fin høst, og det er nå rundt et år siden manageren kom til klubben. 6-2-2 på bortebane er uhyre solid. Vi ser ingen klar vinner i denne og HUB virker å være eneste utvei.

8, Cardiff City — Brentford
Borte dårlig, hjemme best - der har du Cardiff. For på eget gress har de 7-1-2 og Solskjærs dårlige sesonginnledning virker å være glemt. Ikke at Cardiff er et topplag enda, men de har i alle fall noe på gang. Tapte dog 5-3 i en ellevill kamp forrige helg.

Det er mange som venter på at Brentford virkelig skal tape seg, men de slo tilbake etter et tap og virker ikke å være en døgnflue. Sliter litt mer borte og har 4-1-5 på reisefot. Disse poengene blir nok igjen i Wales.

9, Blackburn Rovers — Charlton Athletic
Mange Blackburn-fans tok seg i drømme etter en meget god periode, men nå har de tre uten seier. De er gode på hjemmebane med sine 5-3-2, men får en hard nøtt å knekke i dag. Hjelpes imidlertid av at flere spillere, inkludert Joshua King, kommer tilbake fra skade.

For uavgjortspesialistene Charlton har delt poengene i 12 av 21 kamper denne sesongen, og har 2-6-2 på bortebane. Er midt på tabellen og har 1-5-1 de siste syv kampene. Mye tyder på at hjemmelaget slår tilbake i denne, men som den observante leser nå har skjønt, krysser vi også U. HU.

10, Reading FC — Watford
Vertene ligger rolig til midt på tabellen og kommer seg ikke oppover. Har 2-1-4 de siste syv kampene, men en godkjent hjemmestatistikk på 5-2-3.

Watford har kommet seg etter et meget tøft kampprogram og de har fortsatt kontakt med toppen. 4-2-4 på bortebane. HB.

11, Wolverhampton Wanderers — Brighton & Hove Albion
Ulvene var i fritt fall under en meget svak periode, men slo tilbake med en meget solid borteseier mot Sheffield Wednesday forrige runde. Har imidlertid 1-1-5 de siste syv kampene, og 5-2-3 på hjemmebane.

Brighton har virkelig ikke vært til å kjenne igjen og har enda ikke kommet i gang. 1-4-5 på bortebane gjør det enkelt å krysse H på denne.

12, Fulham — Sheffield Wednesday
Etter Felix Magaths avgang har Fulham plukket jevnt med poeng, og nå er de midt på tabellen. 3-2-2 de siste syv og 4-2-4 på hjemmebane.

Sheffield Wednesday tapte som sagt forrige helg, men er vanskelige å slå på bortebane med 4-5-1. Er også involvert i få mål - 16 av 21 kamper har endt med under 2,5 mål. HU.

432-rekker:

1, Aston Villa — Manchester United UB

2, Southampton — Everton HUB

3, Tottenham — Burnley H

4, Hull City — Swansea City HUB

5, Queens Park Rangers — West Bromwich Albion H

6, West Ham United — Leicester City H

7, Ipswich Town — Middlesbrough HUB

8, Cardiff City — Brentford H

9, Blackburn Rovers — Charlton Athletic HU

10, Reading FC — Watford HB

11, Wolverhampton Wanderers — Brighton & Hove Albion H

12, Fulham — Sheffield Wednesday HU

Klikk her for å levere denne kupongen.

96-rekker:

1, Aston Villa — Manchester United B

2, Southampton — Everton HB

3, Tottenham — Burnley H

4, Hull City — Swansea City UB

5, Queens Park Rangers — West Bromwich Albion H

6, West Ham United — Leicester City H

7, Ipswich Town — Middlesbrough HUB

8, Cardiff City — Brentford H

9, Blackburn Rovers — Charlton Athletic HU

10, Reading FC — Watford HB

11, Wolverhampton Wanderers — Brighton & Hove Albion H

12, Fulham — Sheffield Wednesday HU

Klikk her for å levere denne kupongen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag