Lukaku debuterte for det belgiske landslaget i 2010, og 17. november samme år scoret han sine første to landslagsmål i en privatlandskamp mot Russland.

Nå står 28-åringen med 67 mål på 100 landskamper for Belgia. I 2021 har han scoret ti mål på elleve kamper. Det er kun i 2018 (14) og i 2016 (11) han har scoret flere mål i løpet av et kalenderår.

Ca. 210 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag kl. 19.00.

Det belgiske landslaget har fortsatt fire kamper igjen før året er omme, og torsdag tror vi han tar et nytt steg mot å forbedre sin egen målrekord.

Belgia - Frankrike

Romelu Lukaku scorer mål - 2,60

Kampstart torsdag kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

Torino

Kampen vises på TV2

Vi tror at Romelu Lukaku scorer mot Frankrike. Det spiller du på her til 2,60 i odds

Romelu Lukaku har scoret 67 mål for Belgia på nøyaktig 100 kamper, men fortsatt er det noen som ikke mener han er en av verdens beste angripere.

Det er kun én ting å si om dem. De kan ikke være riktig vel bevart.

Tallene hans er vanvittige. Lukaku er spilleren som har scoret flest mål i Nations League så langt med fem mål, og han har scoret tre mål på de fire siste landskampene.

Ca. 210 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill her før fredag kl. 19.00.

28-åringen liker de store kampene, og vi tror han kommer til å terrorisere det franske forsvaret i torsdagens kamp. Chelsea-stjernen har både hurtighet og fysikk som vil sette franskmennene på prøve.

Romelu Lukaku har scoret tre mål på seks Premier League-kamper for Chelsea, men han står uten mål i de fem siste kampene til London-klubben. Vi tror måltørken tar slutt torsdag, og er overbevist om at han scorer sitt 68. mål for det belgiske landslaget. At Lukaku scorer gir 2,60 i odds.

Vi tror at Romelu Lukaku scorer mot Frankrike. Det spiller du på her til 2,60 i odds