Oddsspillerne som har hatt troen på West Brom i de to siste kampene har fått godt betalt.

West Brom sto til 12,50 i odds borte mot Chelsea for snart tre uker siden, og de tok en sensasjonell 5-2-seier på Stamford Bridge. Sam Allardyches menn ble også lansert som underdog mot et formsvakt Southampton-lag hjemme på the Hawthornes i forrige uke.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

Nok en gang gjorde den nedrykksdømte West Midlands-klubben spådommene til skamme, og de slo the Saints 3-0. De som hadde våget å satse pengene på West Brom-seier fikk 3,35 i odds.

Torsdag er de enda en gang stor underdog når de møter Leicester på King Power Stadium. 5,60 i odds på et West Brom-lag som er ubeseiret i de ni siste bortekampene mot Leicester frister.

Vi tror Albion lurer oddssetterne igjen.

Leicester - West Bromwich 1,55 - 3,90 - 5,60 B (spillestopp torsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brendan Rodgers' menn skaffet seg en plass i FA-cupfinalen for første gang på 52 år, da de slo Southampton 1-0 på Wembley søndag. Kampen ble spilt foran 4000 tilskuere, men spillemessig var det ingen stor kamp av Leicester.

De har heller ikke imponert i Premier League de siste ukene.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

The Foxes har tapt de to siste ligakampene, og de pustes for alvor i nakken av West Ham, Chelsea og Liverpool. De trenger en seier i denne kampen for å skaffe seg en fire poengs luke ned til Chelsea og West Ham som ligger på henholdsvis fjerde- og femteplass.

Men det er enklere sagt enn gjort.

For de møter et West Brom-lag i kjempeform.

West Brom er i superform

Etter å ha vunnet 5-2 borte mot Chelsea og slått Southampton 3-0 hjemme på the Hawthornes, har Sam Allardyche & co plutselig kontakt med lagene over dem på tabellen.

At Newcastle vant mot West Ham i helgen var selvsagt en strek i regningen, men West Midlands-laget vil med seier mot Leicester fortsatt bare være seks poeng bak Burnley som innehar den første plassen over nedrykksstreken. når det er seks kamper igjen.

Statistikken gir dem håp.

Hjemmelaget har nemlig ikke vunnet noen av de ni siste kampene mellom Leicester og West Brom.

Her finner du hele oddsprogrammet

Leicester kollapset mot slutten av sist sesong. Etter kun to seire på de ni siste kampene endte de på femteplass og gikk glipp av en topp fire-plassering og en plass i Champions League. Roter de også vekk en topp fire-plassering denne sesongen?

Vel, det gjenstår å se. Leicester har tross alt ikke tapt tre ligakamper på rad siden februar 2019. Det er over to år siden.

West Brom vil gjøre det de kan for å smadre den statistikken. Borteseieren mot Chelsea var et varsku om hva de er i stand til. De har scoret åtte mål på de to siste kampene, og det er også verdt å merke seg at de har holdt nullen i fire av de siste syv kampene.

Aldri tapt på King Power Stadium

Ikke nok med det. The Baggies er også ubeseiret i de ni siste bortekampene mot Midlands-rivalene Leicester, hvorav seks av dem er vunnet.

WBA har faktisk aldri tapt på King Power Stadium. Sist gang de tapte borte mot Leicester var i 1994. Den gangen ble kampen spilt på Filbert Street.

Fredag er det ca. 220 millioner i Eurojackpot-potten.

Da får vi heller se bort fra at torsdag har vært en dårlig dag å spille fotball på for West Brom. De står med tre tap og to uavgjorte i de fem siste torsdagskampene. Ingen andre lag i Premier League har spilt flere kamper på en torsdag uten å ta tre poeng.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset