Alberto Aquilani jubler etter en Liverpool-scoring
Alberto Aquilani jubler etter en Liverpool-scoring

Lyktes ikke i Liverpool

Alberto Aquilani ble aldri en suksess i Liverpool, men i Fiorentina går alt så meget bedre

Kommersielt

Sportspills meny lørdag:
Oddstips OL: Er det over for Bøkko?
Oddstips fotball: Børven på titteljakt
Tippetips: Vil Cardiff vinne?
V75 Leangen:
36 millioner i potten

Lørdagens langoddsprogram er spekket med interessante matcher og ikke minst flotte dueller fra vinter-OL i Sotsji. I England spilles det ikke kamper i Premier League denne helgen, da det er FA-cup som gjelder.

Dagens langskudd:
Werder Bremen - Borussia Mönchengladbach
Tysk Bundesliga og til tross for et magert poeng på de tre seriekampene som er spilt etter juleoppholdet i Tyskland er hjemmelaget undervurdert her. Fordi bortelaget ikke har kapret ett poeng etter ferien og gått på tre strake tap. Motstanden har vært bra, men to av de tre kampene er spilt hjemme. 3,35 på at Rune Bratseths gamle klubb tar sin første seier etter nyttår er flott betaling og kan definitivt prøves som et spennende langskudd. 

Crewe - Brentford
League One og når Brentford betales med 1,65 i odds i en bortekamp på dette nivået i England, er det selvfølgelig helt opplagt å naske etter hjemmeseieren til spreke 4,10 i odds. Hjemmelaget står med to seire på sine fire siste og styrkeforskjellen mellom lagene kan umulig være så stor som oddssettingen indikerer. Til slik odds er det nærmest en "plikt" å sette noen kroner på Crewe. 

Dagens spill
Fiorentina - Inter

2-0 hjemme mot Udinese i returmøtet hjemme på onsdag var nok til så sende Fiorentina til finalen av Coppa Italia der laget møter Napoli. Fiorentina hadde ambisjoner foran sesongen, men har hatt uflaks med skader. 15 serierunder før slutt er det dog ikke mer enn fire poeng opp til Napoli på tredjeplass (kvalik til Champions League) og sju poeng opp til Roma på andreplass. 

Hjemme i Firenze står laget med flotte 7-3-1. Borja Valero soner karantene for hjemmelaget lørdag kveld. Rossi og Ambrosini er det viktigste spillerne på skadelisten.

Et Inter-lag som nesten ikke bruker spillere med italiensk pass, tok en etterlengtet trepoenger sist helg når Sassuolo ble slått 1-0 hjemme i Milano. Mne tross at laget innehar femteplassen er det hele åtte poeng opp til Fiorentina på fjerdeplass. 3-4-4 på bortebane for Inter som verken imponerer eller begeistrer mange. Cambiasso og Alvarez spiller ikke lørdag.

Fjorårets seriekamp i Firenze endte med 4-1 til hjemmelaget og vi har svært god tro på at hjemmelaget tar tre poeng her. 2,00 for hjemmeseier er godkjent og kan også spilles som singel. Vi setter vår vanlige hundrelapp. 

Spilleforslag 2 lørdag (spillestopp kl 20.40)
Kamp 116 Fiorentina - Inter 2,00 3,05 3,25
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus