Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Tippetips: Midtukekupong med Bayern München - Liverpool
Oddssingel CL: Tallene som gir Liverpool håp
Oddssingel CL: Lyon byr opp til dans
VM skiskyting: Her er programmet

Det er et praktfullt langoddsprogram vi har foran oss onsdag. I Champions League er det duket for en real godbit når Bayern München tar imot Liverpool til returkamp, mens Barcelona tar imot Lyon i hjemme på Camp Nou. Det spilles sju kamper i Championship i England. Det spilles seks kamper i Eliteserien håndball for menn og det spilles tre kamper i Eliteserien for kvinner. Sluttspillet fortsetterr i ishockey og onsdag er det klart for fjerde kvartfinalerunde. I Östersund er klart for normaldistanse for menn der Johannes Thingnes Bø er favoritt. Raw Air forflytter seg til Trondheim og det er kvalifisering for både menn og kvinner.

NB! Onsdag er det ca 222 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Barcelona - Lyon - begge lag scorer 1,75 (spillestopp kl 20.55)
Også denne kampen endte 0-0 i det første oppgjøret i Lyon. Barcelona fortsetter ufortrødent på toppen av La Liga og hadde ingen problemer med å snu 0-1 til 3-1 seier hjemme mot Rayo Vallecano søndag. Beholdt dermed sitt sju poengs forsprang ned til Atletico Madrid på 2. plass, når det gjenstår 11 serierunder. Røk som kjent meget overraskende ut i kvartfinalen forrige sesong. Det til tross for at laget slo Roma 4-1 i den første kvartfinalen hjemme, men i Roma endte det med fiasko og 0-3 tap. Forsvant også i kvartfinalen sesongen 2016/17 da mot Juventus, mens det ble exit mot Atletico Madrid i kvartfinalen sesongen 2015/16. Vant Champions League sesongen 2014/15 etter 3-1 mot Juventus i finalen. Ousman Dembele rekker trolig ikke kampen etter å ha pådratt seg en hamstring i helgens kamp. Thomas Vermalen er fortsatt ute med skade.

Lyon var ikke med i Champions League i fjorårssesongen, og maktet ikke å ta seg videre fra gruppespillet sesongen 2016/17. Det gjorde de heller ikke i sesongen 2015/16, da endte de sist i sin gruppe. Vi må faktisk tilbake til sesongen 2011/12 for sist gang Lyon tok seg videre til sluttspillet i Champions League. Da endte med skuffende exit allerede i åttedelsfinalen mot Apoel Nikosia. I den hjemlige franske serien ligger laget på 3. plass med totalt 50 poeng. Det skiller hele 21 poeng opp til serieleder PSG. Kun de tre beste går til Champions League og avstanden ned til Marseille på 4. plass er kun tre poeng. Svært moderate 5-5-4 på bortebane. Nabil Fekir sonet karantene i den første kampen, han er tilbake onsdag.

Barcelona står med 26-3-0 på sine 29 siste hjemmekamper i Champions League. Lyon står med andre ovenfor en steintøff oppgave onsdag kveld og det ligner mission impossible. Dog er det veldig bra offensiv kapasitet hos Lyon. Barcelona går nok videre, men oddsmessig lokker objektet begge lag scorer mål til 1,75 i odds. Det er litt lavt til å bruke som singelspill, så vi kombinerer med en kamp fra engelsk Championship.

West Bromwich - Swansea H 1,75 (spillestopp kl 20.55)

De sju neste kampene er alle hentet fra Championship. Det er ingen tvil om at det er tøffe krav i fotballen. Til tross for at Darren Moore gjorde en flott jobb som manager for West Bromwich når han overtok på slutten av forrige sesong og at West Bromwich ligger på 4. plass i Championship, så valgte likevel styret å sparke Moore i helgen. Før midtukerunden har Albions ni poeng opp til Leeds på direkte opprykk, samtidig har laget sju poeng ned til Bristol City på 7. plass. Etter 0-1 hjemme for Sheffield United og 0-4 borte for Leeds, skuffet laget med kun 1-1 hjemme mot tabelljumbo Ipswich i helgen. 7-7-4 totalt hjemme på the Hawthorns.

Swansea rykket i likhet med West Bromwich ned fra premier League etter fjorårssesongen, men har skuffet. Ligger helt nede på 15. plass med totalt 47 poeng og selv om det ikke er mer enn åtte poeng opp til Bristol City på 6. plass, må det nærmest et mirakel til om det skal bli playoff. Leverer brukbart hjemme i Wales og har tatt ti poeng på de fire siste hjemmekampene, men borte er det kun blitt ett poeng på de fem siste kampene. Totalt viser bortetallene 5-4-9. Toppscorer Oli McBurnie (18 seriemål) mistet helgens kamp og rekker heller ikke onsdagens kamp. Lørdag spiller Swansea FA-cup kvartfinale hjemme mot Manchester City og med tanke på at laget nærmest er avhengt i kampen om playoff, er det tvilsomt om manager Graham Potter går all-inn i kveld.

De seks siste tilsvarende mellom lagene har alle blitt spilt i Premier League. 3-2-1 viser tallene. West Bromwich roter seg ikke bort her. 1,75 på hjemmeseier er godkjent odds og kombineres med begge lag scorer i kampen Barcelona - Lyon. Totalodds på denne dobbelen blir da 3,06.