Lyon - Lens

Odds: 1.65 - 4.10 - 4.10

Kampstart lørdag 30.oktober kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stade des Lumières

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror det blir poengdeling. Det kan du spille på her til 4.10 i odds

Lyon har vært veldig ustabile så langt i årets sesong. De startet sesongen svakt med bare to poeng på de tre første kampene. Etter det løsnet det litt og tapet borte mot PSG var det eneste på de seks neste.

Lørdag trekkes seks ekstra Lotto-millionærer. Spillefrist lørdag kl 18.00

De reiste til Nice med selvtillit etter seieren hjemme mot Monaco og ting så lyst ut etter 80 spilte minutter på den Franske rivieraen. Det raknet dessverre fullstendig når Nice fikk en redusering i det 80.minutt, og et rødt kort og to innslupne mål til gjorde at kampen endte med tap 3-2.

Dette var nok ekstremt tungt å svelge og selvtilliten fikk seg en skikkelig knekk. Det røde kortet var faktisk Lyons fjerde på de fire siste kampene, og dårlig disiplin er i ferd med å bli et problem.

Lens flyr høyt

I Lens er det ingen slike problemer. Der har de ikke så mange bekymringer. De bare fortsetter å overprestere i kamp etter kamp. Fansen hadde nok vært mer enn fornøyd med at laget bare stabiliserte seg på den øvre halvdelen etter det imponerende comebacket i Ligue1 med syvendeplass i fjor.

De har startet sesongen mye bedre enn forventet, og har tatt imponerende 21 poeng på de 11 første kampene og ligger på andreplass. De gikk på et uventet tap borte mot Montpellier for to serierunder siden, men var raskt tilbake på vinnersporet med en komfortabel 4-1 seier hjemme mot Metz forrige helg.

Fordelen Lens har i forhold til lagene de kjemper med om topplasseringene er at de kun har hjemlig serie å konsentrere seg om. Dette har så langt vist seg med stabile prestasjoner og 20 scoringer foreløpig.

Dette ender uavgjort

Selv om Lyon må klare seg uten Islam Slimani og Moussa Dembele med skader og Tino Kadewere med suspensjon etter sitt røde kort mot Nice, er de så sterke og gode på sitt beste at dette blir jevnt.

Det er en vanskelig kamp å spå utfallet av. Lyon har nok det beste laget på papiret, men Lens er fulle av selvtillit og er ikke redde for noen.

Vi går for en underholdende poengdeling.

Det spiller du på her til 4.10 i odds