*Nettavisen* Sportspill.

Lyon spilles til herlig odds

Lyon's Dutch forward Memphis Depay

Memphis Depay og Moussa Dembele skal skyte Lyon til sluttspillet i kveldens hjemmekamp mot RB Leipzig. Foto: Philippe Desmazes (AFP)

Lyon tar seg videre til sluttspillet i Champions League med seier hjemme mot allerede kvalifiserte RB Leipzig.

10.12.19 10:02

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Oddstips: Sjekk våre analyser av tirsdagens viktigste kamper
Målscorerspill CL: Braut Haaland kan bli historisk mot Liverpool
Oddssingel CL: Liverpool innfrir i skjebnekampen
Oddssingel CL
: Lyon spilles til herlig odds
Oddstips håndball-VM: Sverige trenger et mirakel for å nå semifinale
V4 Gävle: Utfordrende lunsj med amatørløp og ungdomsløp
Konkurranse: Vinn eksklusiv signert Champions League-souvenir

Tirsdagens langoddsprogram byr på åtte kamper fra den siste runden av gruppespillet i Champions League og det er flere meget interessante kamper, og høydepunktet er naturligvis Erling Braut Haaland og hans FC Salzburgs hjemmekamp mot Liverpool. I tillegg er det midtukerunde i Championship og det er kvartfinaler i Champions League ishockey. Håndball-VM ruller videre, der blant annet Sverige skal ut i en meget viktig kamp mot Romania. På ishockeyfronten er det returkamper i kvartfinalene i Champions League, og natt til onsdag spilles det hele tolv kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Lyon - RB Leipzig H 2,40 (spillestopp kl 20.55)

Champions League og siste runde i gruppespillet. Bortelaget er allerede klare for sluttspillet, mens Lyon med seier slår følge med tyskerne. Lyon står med sju poeng og åpnet gruppespillet med 1-1 hjemme mot Zenit St. Petersburg, mens Benfica ble slått 3-1 i den andre hjemmekampen. Etter en treg start i hjemlig Ligue 1, har det vært klar bedring i det siste med 5-1-2 på de åtte siste seriekampene. Har avansert til 7. plass og står med 25 poeng, men det er kun tre poeng opp til Lille på 3. plass. Måtte ha poeng borte mot Shaktar Donetsk i siste runde av gruppespillet forrige sesong og fikk med seg 1-1 fra Ukraina og tok seg videre til gruppespillet sammen med Manchester City. Men trakk så Barcelona i åttedelsfinalen. 0-0 hjemme i den første kampen da, men tapte hele 1-5 på Camp Nou i bortereturen. Forsvarsspilleren Leo Dubois og Youssouf Kone er skadet, mens Rafael og Cornet er usikre.

RB Leipzig er videre allerede

RB Leipzig er allerede videre og sikrer gruppeseieren med ett poeng. Viser strålende form i Bundesliga med fem strake seire og ligger på 2. plass der med 30 poeng, ett poeng bak den overraskende serielederen Borussia Mönchengladbach. Skuffet litt sist i gruppespillet med kun 2-2 hjemme mot Benfica og utlignet da først seks minutter på overtid ved Emil Forsberg. Begge bortekampene i gruppespillet er vunnet, 2-1 over Benfica og 2-0 over Zenit. Ibrahim Konata (f), Willi Orban (f) og Kevin Kampl (m) er alle fortsatt ute med skader. Skal spille tre seriekamper fra og med lørdag 14 til lørdag 21. desember og trolig er de kampene viktigere enn kveldens.

Lyon har rikelig med erfaring fra Europa og må ha gode vinnersjanser i kveld mot allerede kvalifiserte RB Leipzig. 2,40 på at de vinner denne er flott odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Annonsebilag