*Nettavisen* Sportspill.

Målene hagler inn på Lørenskog

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Årets store skuffelse Lørenskog er ihvertfall garantist for mål. Sjekk torsdagens oddstips.

03.02.11 10:53

Les også: Lesernes oddstips torsdag

Torsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet norsk, svensk og finsk ishockey. Det spiller full serierunde i alle disse tre landene, og det er ingen grunn til å berserk med innsatsene, da det har vært mye rare resultater den siste tiden.

SJEKK HVORDAN: NÅ KAN DU SPILLE UTEN KORTLESER

I Italia spilles det en kamp i Serie A, mellom Bari og Inter. Ifølge den svært seriøse italienske sportsavisen Gazzetta starter Erik Huseklepp på benken for hjemmelaget, men dette er ikke bekreftet. Uansett kan kampen følges på Canal + Fotball fra kl 20.45 i kveld, så får vi håpe at ballbegavelsen fra Sandsli får sin internasjonale klubbdebut. Som spilleobjekt synes kampen håpløs. Elendig odds på variable Inter, og vanskelig å motivere et spill på hjemmelaget.

Vi beveger oss til den hjemlige norsk eliteserien i ishockey, der sesongens store "magaplask" Lørenskog tar imot Rosenborg. I et forsøk på få hevet laget er den gamle treneren, Atle Olsen, hentet inn inn igjen i boksen under kampene for Lørenskog. Det så ut til å ha effekt, men senest for en uke siden var det tilbake til gamle synder igjen, grufulle 1-3 hjemme for Manglerud-Star og på tirsdag ny nedtur igjen med stygge 2-6 hjemme for Lillehammer.

Rosenborg har levert en sesong som forventet etter opprykket og kanskje litt til. Taper for de lagene de skal tape for, og tar poengene som de skal mot sine rivaler i bunnen.

Vi tror på mange mål på Lørenskog i kveld. Spesielt på grunn av bortelaget Rosenborg som har sju av sine åtte siste kamper over 5,5 mål. Litt mer variabelt når det gjelder hjemmelaget, men mot kveldens motstand tror vi på en svært åpen kamp.

Norsk Tipping betaler 1,4 i odds for at kampen går over fem mål, og på en dag med få gode alternativer lar vi stå det til. Kampen kan ikke spilles som singel og vi må kombinere.

Knallsterkt hjemmelag
Vi beveger oss til Sverige da og meget hjemmesterke Linköping. Hjemmelaget står med sju seire (alle i ordinær tid) på sine åtte siste hjemmekamper, og det er kun sterke HV71 som har tatt full pott i Cloetta Center i denne perioden. Har spilt seks av sine åtte siste kamper på borteis og er nok veldig sugen på å vise seg frem for hjemmepublikummet i kveld. Tapte tirsdagens bortekamp mot HV71 med 3-4, men gjorde ifølge våre rapporter en sterk match. Og trolig er Linköping og HV71 Sveriges to klart beste lag. Linköping har vunnet de to tilsvarende kampene denne sesongen (3-0 og 4-0).

Nederlagsdømte Södertälje innehar i øyeblikket den siste sluttspillplassen, etter å ha sett helt fortapt ut før jul. Har faktisk ikke tapt i ordinær tid på sine ni siste kamper og står med tre strake seire nå. Siste tap i ordinær tid kom for øvrig mot HV71.

Men i kveld tror vi knallsterkt på et topp motivert hjemmelag og selv om oddsen er labre 1,50 på hjemmeseieren, spiller vi denne i kombinasjon med et målspill i kampen mellom Lørenskog og Rosenborg. Vi får da en totalodds på 2,1 (det er ikke veldig spennende), men det er ingen grunn til å grådig på slike dager som dette. Vår innsats er kr 100.

Spillerforslag torsdag:
Kamp 96 Lørenskog - Rosenborg over/under 5,5 mål 1,40 2,15
Kamp 100 Linköping - Södertälje 1,50 4,25 3,65
Klikk her for å levere denne dobbelen (innsatsen styrer du selv)

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.