Latvia ligger nøyaktig 100 plasser bak Norge på FIFA-rankingen. Norge befinner seg på 37.plass, mens Latvia finner vi helt nede på 137.plass.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00.

Det gjør nok at mange forventer at det norske landslaget skal banke Latvia på Ullevaal. Vi tror de som håper på en målfest lørdag vil bli skuffet.

Norge - Latvia

Odds: Det scores under 2,5 mål - 2,35

Kampstart lørdag 13.november kl 18.00

Spillestopp kl 17.59 Live odds etter kampstart

Ullevaal stadion

Kampen kan sees på TV2

Vi tror at det scores under 2,5 mål mellom Norge og Latvia. Det spiller du på her til 2,35 i odds

Vi tror Norge vinner mot Latvia, men vi blir overrasket om de norske spillerne lager målfest på Ullevaal.

Statistikken viser at i fem av de ti siste hjemmekampene til Norge har det vært scoret tre mål eller mer, men ser man litt nøyere på resultatene viser de at Norge har hatt problemer med å kjøre over flere antatt svakere nasjoner hjemme på Ullevaal.

De vant 1-0 mot Luxembourg og Nord-Irland, og de slo Montenegro 2-0.

Ga Nederland kamp

Samtidig er det verdt å merke seg at Latvia har frustrerte Nederland i denne VM-kvalifiseringen.

Stjernene fra Nederland vant ikke mer enn 2-0 på hjemmebane mot laget fra Baltikum, og på bortebane fikk de enda større problemer. Et ineffektivt Nederland vant bare 1-0 i Riga.

Ca. 14 millioner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00.

I seks av de åtte siste kampene til Norge har det vært scoret under 2,5 mål, og vi tror ikke det blir noe målshow i lørdagens kamp på Ullevaal heller.

Det har nemlig vært scoret under 2,5 mål i tre av de fire siste kampene til Latvia. Siden Latvia kun har scoret tre mål på bortebane i VM-kvaliken, tror vi det er Norge som må sørge for scoringene i lørdagens kamp.

Men Ståle Solbakkens menn har kun scoret åtte mål på fire hjemmekamper, og fem av dem kom mot fotballmikroputten Gibraltar. Det gir et snitt på ett mål per kamp i de tre øvrige matchene.

Resultatene til Latvia tyder ikke akkurat på at vi får se et norsk målshow på Ullevaal.

Latvia har nemlig kun tapt to av de siste ti bortekampen med to mål eller mer. Tapene har kommet mot Tyskland (1-7) og Nederland (0-2).Dersom vi går enda lenger tilbake i tid, ser vi at de har tapt syv av de siste 25 kampene med to mål eller mer.

Vi tror latvierne kommer til å legge seg bakpå og satse på kontringer i lørdagens kamp. De viste i den første kampen at de er godt organisert, så det gjelder ikke å undervurdere Latvia.

Vi sier ikke at svenskene gjorde det i Georgia, men de blågule tapte iallfall 0-2 i en kamp alle forventet at de skulle vinne. Den fellen må ikke Norge gå i.

Vi tror Norge vinner 1-0 eller 2-0.

Vi tror at det scores under 2,5 mål mellom Norge og Latvia. Det spiller du på her til 2,35 i odds