Foto: hesteguiden.com

Malin fikser jackpotkronene

Det er dobbel jackpot i V65 på Jarlsberg fredag og 1,6 millioner ekstra i sekserpotten. Sørlandsjenta Malin Berås rir vår banker i jakten på seks rette. Sjekk våre V65-tips.

Kommersielt

Sportspills meny fredag:
V75 Drammen: Stine kan bli historisk

Oddstips fredag: Tyskland med stø kurs

Vi ga dere en strålende banker på Bergen travpark torsdag.12 Lifeisachallenge var fjerdevalg i V5-4B når vi lanserte våre tips torsdag formiddag, og ble tilslutt spilt opp som andrevalg. Uansett innfridde hesten og hadde lederhesten Money Brother i V5-2B holdt helt inn hadde det blitt ca 20 000 kroner i utbetaling på forslaget til 360 kroner i V5B-spillet. Dessverre vant nest sistevalget Alert Ås (vi krysset ti av tolv hester i det løpet) og dermed ble vi likevel sittende med svarteper. Vi håper dog at noen av dere fikk utnyttet den strålende bankeren.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Ingen spillere klarte verken seks rette eller fem rette under sist fredags vanskelige V65-omgang på Leangen. Dermed er det 1,6 millioner ekstra jackpotkroner på Jarlsberg i kveld og disse pengene legges inn i sekserpotten. Således kan det være lønnsomt å kun spille etter seks rette i kveld, men omgangen er ikke lettløst. Prins Trøjborg blir den store favoritten i denne omgangen i V65-5, men vi synes hesten blir overspilt i kveld og motstanden er også klart skjerpet. Vi retter heller blikket mot V65-1 som er et monteløp som inngår i NM for monteryttere.

3 Lobella B.B er den beste hesten i V65-innledningen og blir denne gangen utstyrt med Malin Berås som er i fryktelig fin form som monterytter. Det som taler litt i mot er at Rotation datteren har galoppert i sine to siste løp fra start. Trener Kristian Skullerud kan melde om en hest som trener bra og han har stor tro på seier bare hun går feilfritt. Når hun var ute på Solvalla den 11 April så ble hun nummer to mot bedre hester enn hun møter denne gangen. Hoppa har allerede vunnet tre ganger i 2012, og møter svært overkommelig motstand her. Vår banker kommer altså direkte i V65-1.
Vår rangering V65-1: A: 3 B: 1-9-7 C: 5-8-6-2-4

Øk moroa og spenningen til dagens løp ved også å kjøpe en lyntotokupong i spillboksen under

V65-2 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
5 Jentungen var tapper i nederlaget sist mot gode Tidrande og ledet nesten helt hjem som vårt store spilledrag den dagen. Står meget fint til i dette hoppeløpet og med friskusen Tom Erik Solberg i sulkyen blir det nok satset offensivt i håp om tet. Kommer duoen seg til tet så leder de dette løpet lenge, men distanseøkningen er nok ingen fordel. Den godeste Solberg er imidlertid en mester til å holde hester igang.

11 Ylvruna kommer ut etter en liten pause, men skal etter rapportene ha trent fint i den perioden og i sitt siste løp avsluttet hun bra til femte i et løp umulige Torianna vant. Normalt kjemper Elding-datteren om seieren selv etter en pause. 10 Seile Perla holder sin fine form, men er avhengig av at det klaffer litt fra bakspor. 6 Lykke Berit er en av de bedre bare hun går feilfritt. Sist galopperte hun fra seg en trippelplassering kort før mål og varslet klar formstigning. 4 Nygaards Thea kommer ut etter pause og har trent fint i følge trener Jan Roar Mjølnerød og på kapasitet er hun bra denne Åsajerven-datteren. 13 Solør May står vrient til, men hoppa er i form nå.
Vår rangering V65-2: A: 5-11 B: 10-6-4-13 C: 9-1-2-8-7-12-14-3-15

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-3 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
4 Chickamauga er usikker, men rask fra start samt det er kapasitet i Banker Hall-datteren. Klarer Hans Christian Holm å kjøre feilfritt ned startsiden så er det ikke utenkelig at han kommer seg foran og da er det en topp vinnersjanse.

10 Spirit Of Forests er i rivende utvikling, men synes selv at hesten er best de gangene hun er med der fremme fra start. Nå har hun rygg på to startraske hester så Vidar Hop finner seg normalt en fin posisjon så hun bør krysses tidlig. 9 Nice Guy står riktig til for hennes del samt at hun møter riktig motstand denne gangen. Blir det tempo i løpet skal du ikke se bort i fra at vinke Arild kan få fullklaff med hoppa si igjen. Vi varslet for henne sist, men da ble det meste feil underveis.
Vår rangering V65-3: A: 4 B: 10-9 C: 7-3-11-5-2-1-6

V65-4/V5-1 - Varmblodshester. 1609 meter autostart.
7 Carpe Emmanova er det nesten vinn eller forsvinn med. Har hun en dag der hun fungerer 80% så vinner hun dette løpet, men hun blir aldri noe sikkert kort og må garderes selv om hun møter helt riktig selskap. Sist galopperte hun helt umotivert i tet på den siste langsiden.

6 Prada Vang har neppe noe fordel av en oppjaget sprint, så det er galoppfare direkte på Kolnes-hoppa som holder bra form. 9 Pirana er jevnheten selv og er sikret et gunstig ryggløp fra dette sporet. Blir det litt tempo underveis kjemper hun om seieren. Hun vant lett fra tilsvarende spor sist.
Vår rangering V65-4/V5-1: A: 7 B: 6-9 C: 10-3-5-2-8 D: 1

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V65-5/V5-2/DD-1 - Varmblodshester. 2609 meter autostart.
6 Prins Trøjborg er i rivende utvikling, men synes han var litt for hissig i sitt siste løp etter noen tette starter. Han var nærme galopp kort etter start og den flotte Great Challenger sønnen går i tillegg opp en klasse fredag. Vi er også usikre på om 2600 meter er en fordel og føler det vrd å spekulere her.

11 Victory Lane er endelig på gang igjen etter noen traurige måneder. Distansen er ikke noe minus for denne. 10 Sanner Sid har fått to løp i kroppen etter lengre pause så han skal bare blir bedre og bedre utover sommeren. Distansen er perfekt for S.J`s Photo-sønnen. 3 Quapower E.J har imponert i det siste og knakk altså storfavoritten til Svanstedt (1,4 oddser) i Arvika sist fra dødens. Ikke så mange norske hester som får oppleve det. Kan selvsagt vinne igjen. 1 Tropical Storm var bra etter lang pause sist bak gode Pirat Viva. Står interessant til og med løp i kroppen så er han aktuell på gardering.
Vår rangering V65-5/V5-2/DD-1: A: 6 B: 11-10-3-1 C:

V65-6/V5-3/DD-2 - Varmblodshester. 1609 meter autostart
1 Kick Hanover bankerspilte vi sist, men da kunne ikke Malmin-traveren fange en god Whatwouldtheysay. Nest sist ga Kick Hanover helt opp fra tet i et V75-løp. Det var i tøffe omgivelser. Malmin varsler tetkjøring igjen fredag, mot klart billigere motstand. Hesten er uten tvil best med ryggløp, men får Malmin dempe litt blir det trolig seier. Vi bankerspiller hesten i V5-spillet, men garderer i V65.

4 Lilly West var meget bra sist i et løp Playful vant og står helt perfekt til bak bilen for hennes del. Fått noen løp i kroppen nå så hun er aktuell der fremme hvis favoritten har en dårlig dag. 3 Onassis Neo skal ha løpet sitt med rygg i det lengste og fra dette sporet så bør det kunne bli et perfekt løp underveis. Med litt tempo underveis kan Killingmo-traveren vinne. 10 Movie Q.C har nok merket det sterkt økende grunnlaget sitt nå, men er som kjent svært grunnkapabel.
Vår rangering V65-6/V5-3: 5A: 1 B: 4-3 C: 10-2-7-5-8-9-12 D: 6

V5-4 - Kaldblodshester. 2100 meter voltestart.
Et fryktelig løp å vurdere. Vi setter 5 Ulsrud Ulla først da hun leverte et brukbart prøveløp på 34,1/2180m med galopp. Det er nettopp galoppen som kan felle henne i et slikt løp for hun er usikker, men treneren er optimist. 11 Romhus Tiril har vist veldig fin fart mellom galoppene i de to løpene hun har gjort. Kapasitet for seier. 12 Gosen Frid kan en del for grunnlaget, men fra tillegg må det uansett klaffe.

7 Else viste fin fart og kan være en liten luring fra et perfekt spor. 2 Stee Raua la inn en siste runde på 30-tallet i prøveløpet, men da må det ha gått fryktelig seint i førsterunden. Aktuell på gardering da kretsen rundt hesten er optimister. 14 Elegant har gjort to fine løp for Gravdal og med litt klaff fra tillegg ender han i toppen. Her må det krysses.
Vår rangering V5-4:A: 5 B: 11-12-7-2-14 C: 15-9-1-13-6-10-4-3 D:8

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

V5-5 - Varmblodshester. 2100 meter voltestart.
Et svakt felt der vi setter 6 Efficate først i mangel på noe annet. Gikk godkjent etter lang pause sist og er bra fra start så hun bør finne seg en fin posisjon direkte. 9 Smashing Nana har vunnet en lokalkjøring på 18,7 nylig så hun må krysses tidlig. 4 Rebella Juliane var det litt rapporter på første gang ut, men da skuffet hun. Kan bedre og får Høitomt i sulkyen. 8 Laurita Springer står sjanseartet til med bakspor, men formen er bra. Åpent!
Vår rangering V5-5:A: 6 B: 9-4-8 C: 3-7-5-10-2 D:1

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus