Gå til sidens hovedinnhold

Målkåte trøndere dominerer hjemme

Levanger FK tar i mot dumpekandidat Skedsmo i det som trolig blir en målrik affære.

Sportspills meny lørdag:
V75 Biri: Millionutbetaling i vente?
Tippetips: 3.600.000 kroner i bonuspotten!

Langoddsen i dag byr på blant annet norsk 2. og 3. divisjon, Allsvenskan, Superettan, Primera División og den tyske cupfinalen.

Dagens langskudd
92. Mjällby – Halmstad U 3.15
Allsvenskan. Mjällby har levert varene på hjemmebane, men det skal nevnes at motstanden ikke har vært av topp kaliber heller. Gefle (13.), Brommapojkarna (14.) og Syrianske (15.) ble sendt hjem uten poeng, mens deres eneste tap på Strandvallen kom i seriepremieren mot IFK Norrköping (10.). Forrige hjemmekamp mot Malmö (4.) endte 1-1, og ble fulgt opp med 0-3 tap helgen etter hos Åtvidaberg.

Halmstad (14.) med kun én seier så langt i år, hjemme mot Öster (11.), men har plukker nok poeng til å holde kontakt med lagene foran (1-4-5). Scorer svært lite med mål, men slipper i det minste ikke inn mange heller (8-12). Har med et unntak ikke tapt med mer enn ett mål, og har spilt uavgjort mot både Malmö (4.) borte og Elfsborg (3.) hjemme. Har hentet rutinerte Stefan Selakovic (m) fra IFK Göteborg, som trolig går rett inn på laget. Halmstad har vist at de er kapable til å stjele poeng mot topplagene, og kommer til å fortsette med sin defensive spillestil mot Mjällby. Uavgjort til 3.15 blir dagens langskudd.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens avslag
Longford Town – Pike Rovers H 1.12
Irland. FAI Cup. Longford Town leder First Division i Irland, som består av kun åtte lag. Har 2-0-2 på sine fire siste, og røk hele 6-0 borte mot Drogheda forrige helg.
Amatørlaget Pike Rovers holdt på å utløse en av tidenes cupbomber i Irland i fjor, ledet borte mot seriemester Sligo Roves, men det holdt ikke helt inn og the Pikes tapte tilslutt 3-2. Irsk cup er like uberegnelig som Mike Tyson på afterski i Oppdal, og vi holder oss langt unna.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

Dagens spill
63. Levanger – Skedsmo 0-1
Oddsen-ligaen avd. 4. Levanger har hatt god start på årets sesong, er med sine 15 poeng bare ett bak serieleder Tromsdalen. 3-0-0 er fasiten hjemme på Moan kunstgress, har slått Nardo (4.) 4-1, Byåsen (10.) 4-1, og Grorud (5.) 2-1. Kristiansund ble i tillegg sendt ut av cupen med 4-2. Bare KFUM Oslo har scoret like mange mål som LFK (22). Spillet sitter og de har flere potensielle målscorere; Tore Myrslo har banket inn mål i de siste tre kampene for LFK, som virker svært sterke på hjemmebane.

Skedsmo ligger nest sist med seks poeng, har stygge tap hjemme mot KFUM Oslo (3.) 0-4, Tromsdalen (1.) 0-3, og nå senest forrige helg mot Senja (11.) 0-3. Laget sliter med å produsere sjanser, og statistikken viser at de har scoret minst og sluppet inn nest flest med mål i serien (9-18). Har faktisk ikke tapt på bortebane ennå (1-2-0), men vi tror den kommer i dag med klar margin.
1.82 på at Levanger vinner med mer enn ett mål må brukes i en dobbel.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

73. Fram Larvik – Gjøvik FF
Oddsen-ligaen avd. 2. Fram Larvik ligger ett poeng og to plasser foran Gjøvik på syvende, og har i motsetning til dagens motstander spilt mye uavgjort (2-4-1). Har delt poeng hjemme mot både bunnlaget FK Tønsberg (hvor de hentet opp 0-3), og topplaget Lyn, så prestasjonene har vært varierende. Tok årets første borteseier forrige helg med 3-1 over Bossekop (13.), og i følge kamprapportene var det en meget velspilt kamp av Fram.

Gjøvik FF (7.) er inne i en dårlig periode, har gått fra å vinne tre på rad til å tape tre strake. Forrige runde resulterte i 0-1 hjemme mot Alta, og selv om Finnmarkingene ikke fikk hull på byllen før i det 83. minutt, var seieren fullt fortjent. Har i likhet med dagens motstander vært variable, noe 3-0-4 er et godt bevis på, men har vist at de kan hamle opp med de fleste, som med 1-0-seieren over Lyn (3.). Har 1-0-2 på bortebane, hvor tapene kom mot Pors Grenland (4.) og Raufoss (3.), mens det ble seier over Bossekop (13.).
To lag med stikk motsatt formkurve: Fram er på vei fremover mens Gjøvik sliter i motgang. Vi tror Larvik unngår ny poengdeling og beholder alle tre.

Innsatsen er som vanlig 100 kroner, spillefrist klokken 15.25

73. Fram Larvik – Gjøvik 1.60 4.15 3.20
63. Levanger – Skedsmo 0-1 1.82 4.50 2.40

Total odds 2.91

KLIKK HER FOR Å LEVERE SPILLET

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken