Tirsdag møtes Liverpool og Porto for niende gang. Liverpool har aldri tapt mot portugiserne. Fasiten viser fem seire og tre uavgjorte.

Ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Kun to ganger har oppgjørene mellom disse to klubbene endt målløst, og Liverpool har scoret imponerende 18 mål mot det portugisiske laget.

Mohamed Salah og Sadio Mané har vært et mareritt for Porto i Champions League. De to Liverpool-spillerne har scoret til sammen seks mål på fire kamper. Mané har scoret fire av dem.

Porto - Liverpool

Sadio Mané scorer mål - 2,50

Kampstart tirsdag 28. september 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Estadio Do Dragao

Kampen vises på TV2 Sport Premium 1

Vi tror at Sadio Mané scorer mål mot Porto. Det spiller du på her til 2,50 i odds

Skulle Sadio Mané score i tirsdagens kamp mot Porto vil han stå med 22 mål i Europa for Liverpool. Det er kun Steven Gerrard og Mohamed Salah som har flere scoringer enn ham. De har henholdsvis 30 mål og 27 mål.

Scorer mest mot Porto

Mané har scoret flere mål for Liverpool mot Porto en n noen annen Liverpool-spiller. Han har fire mål på fire kamper mot portugiserne.

Roberto Firmino har tre mål mot Porto, mens Salah har to.

29-åringen fra Senegal liker seg på Estadio Do Dragao. Liverpools nummer 10 scoret hat-trick på denne banen i 2018. Det var det tredje hat-tricket av en Liverpool-spiller på bortebane i Europa.

Ca. 30 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

Mané sin form har vært litt opp og ned de siste 18 månedene, men han har scoret tre mål på de siste syv kampene. Det er brukbart, men han sprudler ikke slik vi har sett ham tidligere.

Men kanskje en retur til banen hvor han scoret hat-trick i Champions League, kan gjøre at han begynner å dunke inn mål igjen. 29-åringen spilte en svak kamp mot Brentford i helgen, men 29-åringens evne til å skape noe helt ut av ingenting gjør at Jurgen Klopp vil ha ham på banen.

Vi tror at Sadio Mané scorer mål mot Porto. Det spiller du på her til 2,50 i odds