Manchester City henger med på alle fronter, og Pep Guardiolas menn kan gjøre det umulige denne sesongen: Vinne fire titler. Det har ingen andre klart før dem.

City holder liv i håpet om en firdobbelt seier etter at de vant 2-0 mot Gladbach i den første åttendedelsfinalen i Champions League onsdag, og har skaffet seg et perfekt utgangspunkt for å ta seg videre til en kvartfinale.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Fra før er de gått videre til kvartfinalen i FA-cupen etter å ha vunnet 3-1 mot Championship-klubben Swansea, der møter the Citizens Everton.

Som ikke det er nok, er City allerede klare for ligacupfinalen på Wembley etter at de slo Ole Gunnar Solskjærs Manchester United i semifinalen. Der møter de Tottenham 25. april.

Her finner du hele oddsprogrammet!

I Premier League topper de tabellen, ti poeng foran Manchester United og Leicester. Lørdag møter City et West Ham-lag som innehar en litt overraskende fjerdeplass. City har vunnet elleve av de tov siste hjemmekampene mot the Hammers, og vi tror også at de tar tre poeng lørdag.

Manchester City - West Ham - (Over/Under ant. mål fulltid B-lag 0.5) - Under 1,75 (spillestopp lørdag kl. 13.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

West Ham flyr høyt om dagen. De ligger oppe på en sterk fjerdeplass i Premier League, etter at de slo Tottenham sist helg. Å slå London-rivalen må ha vært positivt for selvtilliten.

David Moyes har gjort the Hammers-laget solide defensivt. Han har en godt organisert forsvarsfirer og Declan Rice er ryddegutt foram dem. Lørdag vil West Ham-forsvaret forsvaret virkelig bli satt på prøve. De møter et City-lag som er i kjempeform.

Aguero tilbake hos City?

Manchester Citys scoringsmaskin Sergio Aguero kan spille sin første Premier League-kamp siden 3. januar. Han har bare vært på banen i fem kamper tidligere denne sesongen.

Midtstopper Nathan Ake er den eneste spilleren på skadelisten hos City.

Hos West Ham er Ryan Fredericks usikker, mens Andriy Yarmolenko, Angelo Ogbonna og Arthur Masuaku alle er ute med skader.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill før lørdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Pep Guardiolas mannskap har vunnet 19 kamper på rad i alle turneringe, som er den lengste seiersrekken av et lag i den engelske toppdivisjonen noensinne, og vi tror West Ham blir Citys 20 offer.

The Hammers tok riktignok ett poeng mot City på London Stadion i oktober, men City er i en helt annen form nå. Samtidig står gjestene fra London uten seier mot Manchester City i de elleve siste kampene i alle turneringer.

Forrige gang West Ham vant mot City var tilbake i 2015. Den gangen slo de Manchester-laget 2-1 på Etihad. Vi tror ikke de klarer å gjenta den prestasjonen lørdag formiddag.

24 kamper uten baklengs

Den største forskjellen på årets utgave av Manchester City og tidligere utgaver, er den defensive tryggheten de viser. De lyseblå fra Manchester har holdt nullen i 15 ligakamper denne sesongen, noe ingen andre lag har klart etter 25 serierunder siden 2008-2009-sesongen.

Her finner du hele oddsprogrammet!

Det eneste målet de har sluppet inn på de siste elleve hjemmekampene var et selvmål fra Ruben Dias, da City spilte 1-1 mot West Brom 15. desember.

Totalt har Manchester City holdt tett bakover i 24 kamper i alle turneringer denne sesongen. Det er rett ogs lett imponerende. Pep Guardillas menn har også en god statistikk mot West Ham. De har holdt nullen i fire av de fem siste kampene mot the Hammers.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset