Guardiola har kun tapt fire av 19 kamper mot Real Madrid, men to siste tapene kom i semifinalen i Champions League i 2013-2014-sesongen.

Slik får du 6,20 i odds på Real Madrid-seier i Manchester

Da var 51-åringen manager for Bayern München, og tyskerne tapte først 0-1 borte i Madrid og deretter hele 0-4 hjemme på Allianz Arena.

Den gangen sto Guradiolas Bayern med fire seire og én uavgjort på de fem første kampene i Champions League. Det er identisk med Manchester Citys statistikk før kampen på Etihad.

Ikke nok med det. Gjett hvem som var manager for Real Madrid i 2014.

Jo, det var Carlo Ancelotti. Samme mann som står på sidelinjen hos de spanske gigantene på Etihad tirsdag.

Se Manchester City - Real Madrid med Strim - du får 7 dager gratis her

Oddsen på at Manchester City vinner er bare 1,45. Det er altfor lavt, slik vi ser det. Real Madrid har tonnevis med erfaring fra denne typen kamper, og det ser svært sjeldent man får 6,30 i odds på Real Madrid-seier, selv om det er på bortebane. Vi har gått tilbake å sett på Real-odden i de siste ti sesongene i Champions League-sluttspillet. Sist gang de spilte borte mot City sto de spanske gigantene til 4,60 i odds på Etihad.

Oddsen på Real-seier er såpass høy at den må prøves.

Oddsen på Real Madrid-seier har sunket fra 6,20 mandag formiddag til 5,70 tirsdag kveld.

Manchester City - Real Madrid

Odds: Real Madrid vinner - 6,20 i odds

Kampstart tirsdag 26. april kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Etihad stadium

Kampen vises på TV2 Sport 1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Real Madrid vinner. Det spiller du på her til 6,20 i odds

Manchester City fortsetter jakten på Champions League-trofeet tirsdag, da møter de Real Madrid i den første semifinalen.

City må klare seg uten vingbacken Joao Cancelo som er supendert, og Kyle Walker er usikker på grunn av en ankelskade, men det er sannsynlig at han starter hvis han om han er tilgjengelig.

Den positive nyheten er at Ruben Dias var tilbake i startelleveren hos City som vant 5-1 mot Watford lørdag.

Her kan du levere Eurojackpot - tirsdag er det ca. 404 millioner kroner i førstepremiepotten

Real Madrid har en rekke skader. David Alaba er tvilsom etter at han måtte gå av banen med en kjenning i lysken mot Osasuna, i tillegg er også Casemiro og Ferland Mendy usikre. Det er ventet at Alaba og Casemiro vil bli testet på Etihad før kampen for å se om de kan spille.

Real Madrid vant 3-1 mot Chelsea i kvartfinalen, men det er lite sannsynlig at de skal ta en ny seier på engelsk jord tirsdag.

Premier League-lederne har kun tapt én av de siste tolv kampene, og de har vunnet de to siste. De har scoret åtte mål og kun sluppet inn ett i denne perioden. .

Pep Guardiolas menn har også en nesten perfekt hjemmestatistikk i Champions League. De står med fire seire og én uavgjort etter fem kamper på Etihad i turneringen. Uavgjort-resultatet kom mot Sporting etter at de hadde vunnet 5-0 i den første kampen.

Aldri vunnet på Etihad

De siste årene har Los Blancos triumfert på nesten alle store europeiske stadioner, inkludert München, Torino, London, Amsterdam og Paris.

Engelske klubber har også fått smake Reals kontinentale styrke. De spanske gigantene ha vunnet på fire av de seks stadionene til «The Big Six», gruppen av storklubber som dominerer Premier League.

Etihad Stadium er en arena Real Madrid fortsatt har til gode å vinne på. Los Blancos har spilt der tre ganger, og de har aldri vunnet. Fasiten viser to uavgjorte og ett tap, i kvartfinalen i Champions League i 2019-2020-sesongen røk de ut av turneringen på nettopp Etihad.

Vi tror tar sin første seier på Etihad tirsdag.

Vi tror at Real Madrid vinner. Det spiller du på her til 6,20 i odds

Manchester City - Real Madrid

Odds: Real Madrid vinner og det scores over 2,5 mål i kampen - 10,00 i odds

Kampstart tirsdag 26. april kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Etihad stadium

Kampen vises på TV2 Sport 1 Det får du tilgang til her.

Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror at Real Madrid vinner og det scores over 2,5 mål i kampen. Det spiller du på her til 10,00 i odds

Pep Guardiolas menn har funnet formen foran mål, og de har scoret minst to mål i hver av de siste tre kampene. De har scoret ti mål totalt, mens over 2,5 mål har vært et vinnerspill i ni av de siste ti kampene til Real Madrid.

Real Madrid skal ikke undervurderes. De har allerede slått ut de regjerende Champions League-mesterne Chelsea i kvartfinalen, og de kan virkelig gi Manchester City kamp, selv om kampen spilles på Etihad.

Her kan du levere Eurojackpot - tirsdag er det ca. 404 millioner kroner i førstepremiepotten

De spanske hovedstadslaget har kun gått målløs av banen i én av de siste tolv kampene i alle turneringer, og City har sluppet inn mål i tre av de fire siste kampene.

Så vi tror det scores mål i begge ender av banen.

Oddsen på at Real Madrid vinner og at det scores over 2,5 mål i kampen gir hele 10,00 i odds.