Gå til sidens hovedinnhold

Manchester City for tolvte gang

Manchester City jager sin tolvte strake hjemmeseier hjemme mot Fulham lørdag og innfrir. Sjekk våre tippetips.

Sportspills meny lørdag:
Oddstips 1: Roma slår tilbake
Oddstips 2: Wolverhampton mot stupet

Premier League: Skade- og karantenerapport
V75 Klosterskogen: Vi går mot strømmen

Lørdagens tippekupong er som vanlig helbritisk. Seks kamper er hentet fra Premier League og seks kamper er hentet fra Championship. Som vanlig er det ingen lettløst lørdagskupong og det ligger fine penger i luften for de som prikker tolv rette. Bonuspotten er på ca 2,2 millioner kroner og utbetales som kjent kun ved fulltid.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Manchester City - Fulham
Etter en skuffende forestilling borte mot Everton tirsdag, mistet Manchester City sin trepoengs ledelse til byrival Manchester United og igjen er det kun målforskjellen som skiller lagene på toppen av Premier League-tabellen. I og med at Tottenham også vant sin kamp er avstanden til Tottenham redusert til fem poeng. Hjemme på Etihad Stadium har City spilt elleve seriekamper og det har gitt full pott, 33 poeng. Roberto Mancini må fremdeles unnvære Kolo Toure og Yaya Toure, og spesielt sistnevnte er sårt savnet for tiden. Mario Balotelli soner fortsatt karantene, mens innleide David Pizarro (fra Roma) er med i troppen. Pizarro er neppe løsningen for Mancini, det er en balltriller som han allerede har i Samir Nasri.

Fulham skuslet vekk to poeng hjemme mot West Bromwich tirsdag og måtte nøye seg med 1-1 og poengdeling. Det svinger fortsatt veldig i prestasjonene til Fulham, men 2-3-1 på de seks siste er uansett godkjent. Har fortsatt sin klare styrke hjemme på Craven Cottage (5-4-3), borte er ikke tallene bedre enn 1-5-5. Både Moussa Dembele og keeper Mark Schwarzer er tilbake etter skadefravær. Andy Johnson og Steve Sidwell er skadet, mens nysignerte Pavel Pogrebnyak fortsatt venter på at papirene skal komme i orden.

Det står faktisk 1-2-2 på de fem siste tilsvarende i Manchester. Det lugger for City for tiden, men de har vært så sterke hjemme på Etihad Stadium at vi står på ugardert hjemmeseier, ikke minst siden Fulham stadig underpresterer på bortebane. H.

2. Stoke - Sunderland
Stoke var ingen reell trusel for Manchester United onsdag og tapte fortjent 0-2. Tony Pulis valgte å forsvare seg med omtrent alle mann og det pleier å straffe seg på Old Trafford. Etter en lang formperiode, er det kun blitt 0-3-3 på de seks siste seriekampene og de tre siste hjemme har gitt skarve to poeng (dette til tross for middelmådige motstandere som Aston Villa, Wigan og West Bromwwich). Har likevel brukbare 4-4-3 hjemme på Britannia. Mamady Sidibe er langtidsskadd, bortsett fra ham er det kun Matthew Etherington som er usikker.

Sunderland fortsetter å imponere under Martin O'Neill og står med sterke 6-1-2 på ni seriekamper under hans ledelse. 5-1-1 er tallene på de siste sju, tapet kom borte mot Chelsea (0-1). Disse sterke resultatene har kommet til tross for at laget har hatt og har skadeproblemer. Lørdag må laget unnvære Wes Brown, David Vaughan, Lee Cattermole, Nicklas Bendtner, Matt Kilgallon og Titus Bramble. Til gjengjeld er lånespillerne Sotirios Kyrgiakos og Wayne Bridge begge med i troppen. Tallene borte er ikke bedre enn 3-2-6, men må ses i lys av den meget svake sesongstarten under Steve Bruce.

Fire strake hjemmeseire i de fire siste tilsvarende, nå gir vi utgangstipset til meget formsterke Sunderland, men denne må uansett helgarderes. HUB.

3. Norwich - Bolton
Etter en flott periode med 3-4-1 på sju seriekamper, var det en meget skuffende opptreden av Norwich borte mot Sunderland tirsdag. Til tross for et skaderammet hjemmelag, var Norwich underlegen stort sett hele veien og tapte fortjent 0-3. Holder likevel en flott ellevteplass med sine 29 poeng og har elleve poeng ned til Blackburn under streken. Brukbare 4-4-3 hjemme på Carrow Road. Venstreback Marc Tierney må fortsatt unnværes, men forsvarskollega Elliot Ward er endelig tilbake etter langt skadefravær. Det er også spissen James Vaughan. For øvrig ser det riktig så bra ut med mannskapet til Norwich.

Bolton har endelig kommet seg på beina etter den forferdelige sesongstarten og tok et fortjent hjemmepoeng mot Arsenal tirsdag. Med 3-2-2 på sine sju siste seriekamper er Bolton to poeng foran Blackburn på øverste nedrykksplass. Har faktisk vunnet fire bortekamper allerede denne sesongen, men de sju øvrige er alle tapt. Lørdag kan både Ryo Miyaichi og Marvin Sordell få sin Bolton-debut. Førstnevnte som er midtbanespiller ankommer fra Arsenal på lån ut sesongen, mens spissen Sordell er kjøpt fra Watford. Amerikaneren Tim Real (forsvar) er fortsatt ikke klar. Gretar Steinsson er svært usikker, ellers ingen nye problemer for Bolton.

Ingen innbyrdes oppgjør de senere år, dette ser vidåpent ut og helgadering er eneste løsning for oss. HUB.

4. Wigan - Everton
Tabelljumbo Wigan fikk det som ventet for tøft borte mot Tottenham tirsdag og står med 0-3-5 på de åtte siste ligakampene. Med skarve 15 poeng er det fem poeng opp til Bolton over streken. Kun en av elleve hjemmekamper er vunnet (1-4-6). Den viktige midtbanespilleren Mohamed Diame returnerer fra Africa Cup. Antonin Alcaraz er tilbake etter skade, så det er få mannskapsproblemer for Wigan.

Everton tok altså skalpen til Manchester City tirsdag, om det var veldig fortjent er en annen sak. 1-2-2 på de fem siste ligakampene og fortsatt svært varierende prestasjoner. Brukbare 4-2-5 på bortebane. Louis Saha er forsvunnet til Tottenham, den gamle kjenningen Steven Pienaar er kommet motsatt vei. Også Nikila Jelavic er ny i troppen. Midtstopperne Phil Jagielka og Sylvain Distin er fortsatt skadet, det samme er Leon Osman, Jack Rodwell og Seamus Coleman.

Det står 1-2-3 på de seks siste tilsvarende oppgjørene og dette ser ut som rein bingo. Vi har ikke overvettes med helgarderinger til disposisjon og satser på at vi får en vinner på DW Stadium. HB.

5. Queens Park Rangers - Wolverhampton
Hjemmelaget gjorde en solid bortekamp mot Aston Villa tirsdag, men det var nok ergerlig for Mark Hughes at laget rotet vekk em tidlig 2-0 ledelse og måtte nøye seg med ett poeng (2-2). I og med at de tre lagene under streken alle tapte, økte likevel avstanden til Blackburn under nedrykksstreken til tre poeng. Har hittil skuffet mye hjemme på Loftus Road med svake 2-4-5. Lørdag er Bobby Zamora debutklar etter overgangen fra Fulham, mens både Adel Taarabt og Armand Traore er tilbake fra Africa Cup. Også spissen Jay Bothroyd er friskmeldt etter skade. DJ Campbell, Heidur Helguson og Alejandro Faurlin er fortsatt skadet.

Det vil seg aldeles ikke for Wolverhampton og det er ingen tvil om at det blir en kamp for å overleve. Meget skuffende 0-3 tap hjemme for Liverpool tirsdag og kun fire poeng er hentet inn på de ni siste seriekampene. Tross dette er det kun to poeng opp til Blackburn over streken. Bortetallene viser 1-4-6. Sebastien Bassong (f) er ankommet på lån fra Tottenham ut sesongen og kan få sin debut her. Jamie O'Hara er endelig tilbake i troppen etter lang tids skadefravær. Kaptein Karl Henry er fortsatt ute med karantene.

Vi tror et klart forsterket QPR har en strålende vinnersjanse her mot et formløst og svakt Wolverhampton. Bobby Zamora er en voldsom forsterkning og Queens Park Rangers får vår tillit både på tippekupongen og på oddskupongen lørdag. H.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

6. West Bromwich - Swansea
West Bromwich kom tilbake åtte minutter før slutt borte mot Fulham onsdag og fikk med seg ett fortjent poeng. Med 26 poeng er det fortsatt åtte poeng til lagene under streken. Formen er brukbar med 3-2-3 på de åtte siste seriekampene, men hjemmetallene er ikke bedre enn 2-2-7. Nysigneringene Keith Andrews og Liam Ridgewell er begge debutaktuelle. Chris Brunt og Zoltan Gera er langtidsskadd, men både Shane Long, Paul Scharner og Steven Reid kan være tilbake.

Det føltes nok bittert for Swansea å miste seieren hjemme mot Chelsea på overtid tirsdag. Med 1-0 ledelse og Chelsea redusert til ti mann lå det meste til rette for ny hjemmesuksess for waliserne, men dengang ei. Ferrie Bodde og Andrea Orlandi er de to eneste spillerne på skadelisten. Swansea har tatt 21 (5-6-1) av sine 27 poeng hjemme, borte er tallene meget svake 1-3-7.

West Bromwich har vunnet to av elleve hjemmekamper, Swansea har tapt sju av elleve bortekamper. Vi må ta noen sjanser på en vrien kupong og satser på West Bromwich endelig leverer varene igjen på eget gress. H.

7. Cardiff - Blackpool
Championship. Kun ett poeng opp til direkte opprykksplass for Cardiff etter sterke 9-6-1 på de 16 siste seriekampene. Sterkt og fortjent bortepoeng mot serietoer Southampton tirsdag. Lørdag kan kaptein Malky Mackay være tilbake etter skade. For øvrig er det få problemer. Hjemme i Wales står laget med meget sterke 9-2-2.

Blackpool viste tæl ved å snu 0-1 til 2-1 seier hjemme over bunnlaget Coventry tirsdag. Det sendte Ian Holloways menn opp på sjuendeplass på tabellen, kun ett poeng bak en trio med lag som har 46 poeng. Og det er heller ikke mer enn seks poeng opp til Southampton på direkte opprykksplass. 3-1-0 på de fire siste seriekampene, men tre av disse kampene er spilt hjemme. Borte går det tyngre, der er ikke tallene bedre enn 3-6-5. Heller ikke Blackpool har noen særlige mannskapsproblemer.

3-4-0 på de sju siste tilsvarende oppgjørene, vi tror ikke Cardiff taper nå heller. HU.

8. Middlesbrough - Crystal Palace
Etter tre strake nederlag, var det en liten opptur for Middlesbrough med 2-2 borte mot Leicester onsdag. Men laget hadde tre poeng i lomma, Leicester utlignet så sent som fire minutter før slutt. Med kun to poeng på de fem siste seriekampene er Tony Mowbrays mannskap falt til femteplass på tabellen, men det er kun fem poeng opp til serietoer Southampton . Hjemme på Riverside står Boro med spesielle 5-7-2. Spissen Scott McDonald skadet seg onsdag og rekker ikke denne kampen. Spisskollega Marvin Emnes er usikker. Julio Arca soner sin siste av tre kampers karantene.

Crystal Palace måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Brighton tirsdag og ligger på 15. plass med sine 38 poeng, men det er hele 14 poeng ned til Doncaster under streken. Normalt hjemmesterke Palace har ikke bedre enn 4-8-2 hjemme i London, borte blir det enten seier eller tap (6-0-8). Formen viser moderate 1-2-3 på de siste seks seriekampene. Lørdag returnerer kaptein Paddy McCarthy, kun Jonathan Williams er skadet.

3-1-0 på de fire siste tilsvarende oppgjørene. Lørdag risikerer Boro å være uten to av sine beste spisser. Da må det garderinger til. HUB.

9. Portsmouth - Hull
Med to scoringer av Erik Huseklepp tok Portsmouth en meget sterk 3-0 seier borte over Peterborough sist lørdag. Pompey hadde spillefri i midtuken. Spissene David Norris (soner sin tredje av tre kampers karantene) og Luke Varney (fortsatt skadet) er uaktuelle. Manager Michael Appleton stiller dermed med uforandret tropp. Portsmouth er med sine 34 poeng nummer sytten, ti poeng klar av nedrykkssonen. Har sin klare styrke hjemme på Fratton Park (7-3-3), borte tok laget sin andre seier sist (2-4-8). Formen viser variable 2-1-3 på de siste seks seriekampene.

Hull-manager Nicky Barmby gjorde sju endringer på sitt lag foran FA-cup kampen hjemme mot Crawley sist helg og tapte svært fortjent 0-1. Skuffet også hjemme mot svakt plasserte Doncaster tirsdag med kun å klare 0-0. Er likevel fortsatt inne på playoff og ligger på den utsatte sjetteplassen med sine 46 poeng. Brukbare 6-3-5 på fremmed gress, men har vist litt sviktende form i det siste med 2-1-3 på de siste seks seriekampene. Har ingen nye skader eller karantener.

1-1-1 på de tre siste tilsvarende oppgjørene. Vi tror hjemmesterke Portsmouth får med seg minst ett poeng. HU.

10. Bristol City - Leeds
Bristol City røk i spill ti mot elleve borte mot Reading tirsdag (0-1), og har seks poengs klaring ned til Doncaster under streken. Tre av de fem siste er vunnet, inkludert en råsterk borteseier mot serietoer Southampton. Hjemme på Ashton Road viser tallene 4-3-6. Med innleide Chris Wood (fra Birmingham) har laget fått en bra forsterkning all den tid spissen Nicky Maynard er solgt til West Ham. Louis Carey soner karantene etter utvisningen sist. Marvin Elliott og Liam Fontaine er begge tilbake i trening.

Leeds sparket ikke uventet manager Simon Grayson denne uken og inntil videre er det Neil Redfearn som har overtatt ansvaret. Adam Smith (f) er lånt inn fra Tottenham, mens Robbie Rogers er hentet fra MLS-laget Columbia Crew. Begge kan være aktuelle her. Til tross for misnøye med Grayson og påfølgende sparking av ham er Leeds nummer ti, kun tre poeng fra playoff. 2-1-4 på de sju siste lukter det imidlertid ikke opprykk av.

Nok en veldig tricky kamp dette, her kan det uten tvil gå begge veier. HB.

11. Brighton - Leicester
Brighton har for alvor gjenfunnet formen med ti poeng på de fire siste seriekampene. Nyopprykkede Brighton er dermed oppe i 42 poeng og det gir en foreløpig ellevteplass på tabellen. Hjemme er tallene 7-3-3 og det er ikke mer enn fire poeng opp til playoff. Kazenga LuaLua og Mauricio Taricco er begge friskmeldt etter å ha vært borte siden nyttår. Forsvarsspillerne Joe Mattock og Gonzalo Jara Reyes er begge ankommet på lån og debutaktuelle. Sam Vokes er ankommet på lån fra Wolves og er også aktuell. Tre spillere er langtidsskadet.

Leicester fortsetter å skuffe og en av de største opprykksfavorittene er helt nede på 13. plass, men det er likevel ikke mer enn sju poeng opp til playoff. 2-3-2 på de sju siste seriekampene. Borte er tallene 4-5-4. Ben Marshall og Wes Morgan er begge debutaktuelle. Danny Drinkwater og spissen Nathan Delfauneso er to andre nykommere som er aktuelle.

Skadesituasjonen til hjemmelaget er klart lysere, formen er utmerket. Nigel Pearson har hentet inn fire nye spillere, men Leicester imponerer ingen om dagen. Vi tror hjemmelaget har en ypperlig sjanse til tre poeng her. H.

12. Birmingham - Southampton
Toppoppgjør på St. Andrew mellom lag nummer fire og lag nummer to på tabellen. Etter den svært overbevisende 4-1 triumfen borte mot Leeds tirsdag har Birmingham for alvor meldt seg på i opprykkskampen. Med en kamp mindre spilt enn de andre topplagene har Birmingham nå kun sju poeng opp til serieleder West Ham og fem poeng opp til lørdagens motstander Southampton. Formen viser strålende 5-1-0 på de seks siste seriekampene og laget har scoret nitten mål på disse seks kampene. Nikola Zigic er friskmeldt etter en smell tirsdag. Spisskollega Marlon King har mistet de to siste seriekampene, men er også friskmeldt. Stephen carr var tilbake mot Leeds etter langt skadefravær og Guirane N'Daw er tilbake fra Afrikamesterskapet.

Southampton måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Cardiff tirsdag, men er fortsatt inne på direkte opprykk og har altså fem poeng ned til lørdagens motstander. Men har vist sviktende form den siste tiden, med kun en seier på de siste fem seriekampene (1-1-3). Southampton har tatt 35 av sine 51 poeng hjemme, borte er ikke tallene bedre enn 4-4-5. 1-1-3 er tallene på de fem siste borte. Lørdag er Billy Sharp debutaktuell etter overgangen fra Doncaster. Med mannskapet ser det i all hovedsak bra ut.

Birmingham har meget sterke 9-4-0 på eget gress, er i knallform og møter et Southampton-lag med sviktende form. H.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 04.02.2012 15:55
1. Manchester City - Fulham H
2. Stoke - Sunderland U
3. Norwich - Bolton H U B
4. Wigan - Everton H B
5. Queens Park Ran - Wolverhampton H
6. West Bromwich - Swansea H
7. Cardiff - Blackpool H U
8. Middlesbrough - Crystal Palace H U
9. Portsmouth - Hull H U
10. Bristol City - Leeds H B
11. Brighton - Leicester H
12. Birmingham - Southampton H

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 04.02.2012 15:55
1. Manchester City - Fulham H
2. Stoke - Sunderland H U B
3. Norwich - Bolton H U B
4. Wigan - Everton H B
5. Queens Park Ran - Wolverhampton H
6. West Bromwich - Swansea H
7. Cardiff - Blackpool H U
8. Middlesbrough - Crystal Palace H U B
9. Portsmouth - Hull H U
10. Bristol City - Leeds H B
11. Brighton - Leicester H
12. Birmingham - Southampton H

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Kommentarer til denne saken