Foto: Ben Stansall (AFP)

Manchester City griper sjansen

Med seier i dag kryper de innpå topptrioen. Her er dagens andre oddstips.

Kommersielt

Sportspills søndagsmeny:
Tippetips: Helnorsk søndagskupong
Oddstips 1: Bryne og Kongsvinger åpner med seier
Oddstips 2: Manchester City vinner
Lesernes oddstips: Se hva andre spiller i dag

Langoddsen er spekket med norsk fotball og godt utvalg av spill på tippeligaobjektene. Det spilles også håndball, ishockey og fotball over hele Europa. Vi avslutter dagen med et spill fra Premier League.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

Manchester City - Sunderland
Manchester City røk ut av Europa League for Dynamo Kiev og de tapte borte mot Chelsea, men ellers har de vunnet det meste i år. De tre siste hjemmekampene deres har endt med 1-0 seire, og i Premier League står man med gode 9-4-2 på hjemmebane totalt. Både Arsenal og Chelsea maktet ikke mer enn ett poeng hver i går, og det må være motiverende for manager Roberto Mancini og resten av laget at de nå kan knappe innpå i kampen om medaljer og ikke minst en plass i Champions League neste sesong. Lagene bakover på tabellen, Tottenham, Liverpool, Everton og Bolton lykkes heller ikke i går.

Forsvarsspillerne Micah Richards og Jerome Boateng er begge uaktuelle pga skader.

Troppen: Hart, Taylor, Zabaleta, Kompany, Lescott, Kolarov, Boyata, Wright-Phillips, De Jong, Yaya Toure, Vieira, Barry, Silva, Milner, Adam Johnson, Dzeko, Balotelli, Tevez, Razak.

Sunderland har en sterkt tropp, men etter salget av storscorer Darren Bent har ikke laget vært like skarpt offensivt, mener vi. De ligger på 11. plass og har 3-6-6 på bortebane. Sist ble man faktisk utspilt av Liverpool, på hjemmebane, og røk 0-2. Man har nå 0-1-5 på de seks siste, mot sterke motstandere, men man kan ikke si annet enn at formen er laber.

Spissen Frazier Campbell er friskmeldt etter flere måneders skadefravær. David Meyler og Kieran Richardsoner skadet, mens Nedum Onuoha ikke kan benyttes på grunn av utlånsbetingelser.

Troppen: Mignolet, Gordon, Bardsley, Angeleri, Ferdinand, Bramble, Mensah, Turner, Muntari, Cattermole, Riveros, Henderson, Malbranque, Elmohamady, Sessegnon, Zenden, Colback, Gyan, Welbeck, Campbell, Noble, Knott.

De fire siste innbyrdes på dagens bane:

19.12.2009 Manchester City - Sunderland 4 - 3
22.03.2009 Manchester City - Sunderland 1 - 0
05.11.2007 Manchester City - Sunderland 1 - 0
05.03.2006 Manchester City - Sunderland 2 - 1

Det er mulig det er den italienske stilen til Mancini som gjør det, men City ser av og til ut til å være fornøyd med 1-0 seire. Ikke mot Dynamo Kiev selvsagt, der de trengte minst 2-0 i returkampen, men mot Reading og Wigan ble det 1-0 og ferdig med det. Historikken mot dagens motstander penser tankene inn på sporet om en knepen hjemmeseier i dag også. Sunderland kan stille ganske sterkt og er ikke slått på forhånd, men vi tror City trekker det lengtse strået til slutt. 3,40 for en knepen hjemmeseier spilles, som single. Innsats 100 kroner, spillefrist klokken 16.55.

31. Man City - Sunderland (0-1) 2,15 3,40 2,40

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus