Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Oddssingel FA-cup: Ingenting stemmer for Everton
Oddsdobbel FA-cup:
Hjemmedobbel til drøye tre i odds
Oddssingel FA-cup:
Newcastle til knallodds på hjemmebane
Oddssingel Bundesliga:
Leverkusen slår svekket Wolfsburg
V75 Leangen:
Nettavisen jakter ny V75-suksess
Live
: Overgangsvinduet januar 2019
Premier League: Alle Premier League-overgangene i januar

Lørdagens tippekupong består av 10 kamper fra fjerde runde i FA-cupen og avsluttes med to kamper fra engelsk Championship. Innleveringsfristen er kl 15-55. Bonuspotten er på ca 2,1 mill kr. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

1. AFC Wimbledon - West Ham
Hjemmelaget ligger helt sist i League One og tok seg til 4. runde etter å ha slått ut divisjonskollega Fleetwood Town 3-2 borte i 3. runde. Tirsdag kveld røk AFC Wimbledon 0-3 hjemme for nettopp Fleetwood i serien. Står med totalt 23 poeng og har åtte poeng opp til sikker plass når det gjenstår 17 serierunder. Svake 3-3-9 på femten spilte hjemmekamper. Hjemmelaget har både forsvarsspilleren Rod McDonald og spissen Kwesi Appiah tilgjengelige igjen etter skadefravær. Men midtbanespilleren Anthony Hartigan soner karantene og Steve Seddon er cuptied.

West Ham fortsetter å prestere ustabilt i Premier League. Forrige lørdag ble det 0-2 tap borte for Bournemouth. Står med 9-4-10 totalt og 31 poeng og ligger på 10. plass, men har hele tolv poeng ned til Cardiff under streken. Komfortabel 2-0 seier hjemme mot Birmingham i 3. runde. 4-2-5 på elleve spilte bortekamper i serien. Andrekeeper Adrian vokter buret nå som det er FA-cup. Marko Arnautovic ønsker seg bort, men har trent denne uken. Ryan Fredericks er tilbake etter tre måneders skadefravær. Ungdommene Xande Silva og Grady Diangana er begge ventet å få spilletid.

Normalt bør dette være grei skuring for West Ham, men cup er cup. UB.

2. Millwall - Everton
Etter en eventyrlig halvdel forrige sesong endte Millwall på 8. plass. Hadde sterke 12-7-4 hjemme på the Den da. Har ikke vært i nærheten av samme poengfangst denne sesongen. Etter 28 serierunder ligger laget på 19. plass i Championship med 29 poeng og har kun seks poeng ned til Reading under streken. Men har levert bra hjemme denne sesongen også og 6-4-4 er ikke så verst. Divisjonskollega Hull ble eliminert i 3. runde (2-1 hjemme). Tom Bradshaw, Tom Elliott, Ben Amos og Conor McLaughlin er alle skadd, mens midtbanespillerne Ben Marshall og Ben Thompson begge er cup-tied.

Everton fortsetter å underprestere i Premier League og røk på et nytt bortetap forrige helg da det ble 1-2 mot Southampton. Ligger på en skuffende 11. plass og er ikke i nærheten av å kjempe om Europa League-billett. Svake 2-3-6 på bortebane og Everton sliter på bortebane. Fryktelige 3-6-10 i fjorårssesongen. Sleit seg til 2-1 seier hjemme mot League Two-laget Lincoln i 3. runde. Phil Jagielka er eneste fravær for gjestene.

Millwall kan være kapable til å ta ut Everton. Vi spiller HUB både på 96-rekkeren og 432-rekkeren.

Klikk her for å levere din tippekupong

3. Manchester City - Burnley
Etter å ha vunnet 9-0 hjemme mot Burton i den første semifinalen i ligacupen, kunne manager Pep Guardiola tillatt seg store rokeringer på laget til onsdagens returmøte borte mot Burton. Riktignok startet både Sergio Ageuro, Kevin de Bruyne Riyad Mahrez den kampen, men ellers var det benkespillere. City er med i alle turneringer og kan ta fire titler fortsatt. 11-0-1 på tolv spilte hjemmekamper i serien. Pep Guardiola kommer nok ikke til å stille med et helt toppet mannskap her heller, men klart sterkere enn det mot Burton.

Etter en elendig start på sesongen, har det vært klar bedring for Burnley. Fikk med seg ett viktig bortepoeng mot Watford sist lørdag og står med 22 poeng. Det skiller tre poeng ned til Cardiff under streken. Overtidsscoring berget 1-0 for Burnley i 3. runde hjemme mot League One-laget Barnsley. Svært moderate 2-3-7 på tolv spilte bortekamper i serien. Phil Bardsley og Matt Lowton er begge meget usikre for Burnley, mens Robbie Brady er klar igjen etter endt karantene.

City blir nok den største favoritten på lørdagens tippekupong og vinner nok. H.

4. Newcastle - Watford
Newcastle måtte ha omkamp og det ble både ekstraomganger og straffesparkkonkurranse for at laget tilslutt eliminerte Blackburn i 3. runde. Tok seg opp på sikker plass i Premier League etter å ha slått Cardiff 3-0 hjemme forrige lørdag, men har ikke mer enn to poeng ned til nettopp Cardiff under streken. Svake 3-1-8 på tolv spilte hjemmekamper. Paul Dummett, Jonjo Shelvey, Mohamed Diame og Ki Sung-yueng er alle ute. Men både Federico Fernandez og Kenedy er klare til dyst.

Watford måtte nøye seg med 0-0 som klare favoritter hjemme mot Burnley sist lørdag. Watford har uansett levert strålende hittil og ligger på 7. plass med 33 poeng. Hadde enkel motstand i 3. runde og tok seg greit videre etter å ha slått Woking 2-0 borte. 4-4-3 på elleve spilte bortekamper i serien. Viktige Abdoulaye Doucoure er linket både til PSG og Arsenal, og spiller ikke lørdagens cupkamp. Utover Doucoure, er kun Kiko Femenia manglende for Watford.

Newcastle har vært svake på hjemmebane denne sesongen og kapable Watford er mer enn god nok til å ta seg videre. HB.

5. Brighton - West Bromwich
Brighton kommer fra to strake ettmålstap i premier League, men motstanden har vært tøff. Ga Liverpool real kamp hjemme nest sist, men røk 0-1. Kom forholdsvis tidlig under 0-2 borte mot Manchester United forrige lørdag, men fikk sin 1-2 redusering ca 20 minutter før slutt og ga United kamp helt inn. Står med totalt 26 poeng og har sju poeng ned til Cardiff under streken. Overrasket med 3-1 seier borte mot Bournemouth i den tredje runden. Solide 5-3-3 på elleve spilte hjemmekamper i premier League. Jose Izquierdo er fortsatt ute med kneskade, mens Maty Ryan og Alireza Jahanbakhsh er opptatt med Asia Cup.

West Bromwich har planer om å gjøre oppholdet i Championship så kort som mulig etter nedrykket forrige sesong. Gjorde jobben sin borte mot Bolton mandag kveld og ligger på 3. plass med 50 poeng, kun tre poeng skiller opp til Norwich på direkte opprykk. 1-0 seier hjemme mot Wigan i den tredje runden. 7-3-4 på 14 spilte bortekamper i Championship. Matt Phillips og James Morrison er usikre for bortelaget.

West Bromwich har garantert mest fokus på direkte opprykk og normalt hjemmesterke Brighton skal ha meget gode vinnersjanser. H.

6. Shrewsbury - Wolverhampton
Shrewsbury endte på en flott 3. plass i League One forrige sesong, men lyktes ikke i playoff. Har ikke vært i nærheten av det samme nivået denne sesongen og etter 29 spilte seriekamper, ligger laget helt nede på 18. plass med kun 31 poeng. Det skiller kun ett poeng ned til Oxford på direkte nedrykk. 1-1 hjemme mot Stoke i 3. runde, men vant overraskende nok omkampen borte. Totalt 6-5-3 på 14 spilte hjemmekamper i League One. Dave Edwards har mange sesonger bak seg i Wolves, men er nå i Shrewsbury. Men Edwards røk på en smell i forrige seriekamp og er uaktuell til lørdagens kamp.

Wolverhampton har som ventet levert solid i Premier League etter opprykket fra Championship. Rotet bort både 2-0 og 3-2 ledelse hjemme mot Leicester forrige lørdag, men Diogo Jota sørget for 4-3 seier på overtid. Ligger på 8. plass med 32 poeng og har anstendige 4-3-4 på elleve spilte bortekamper. Tok seg til 4. runde etter å ha slått ut et meget reservepreget Liverpool 2-1 i 3. runde. Forsvarsspilleren Willy Boly soner karantene, og ellers er det ingen nye fravær for Wolverhampton.

Shrewsbury vil nok gjøre sitt ytterste for å ta skalpen til et Premier League-lag, men er kanskje ikke gode nok. HU.

7. Portsmouth - Queens Park Rangers
Portsmouth er endelig på vei oppover i divisjonssystemet igjen og topper League One når det gjenstår ca 18 serierunder. Står med totalt 57 poeng olg har fire poeng ned til Sunderland på 3. plass. Solide 8-3-3 på 14 spilte hjemmekamper. Slo ut sterke Norwich 1-0 borte i 3. runde. Hjemmelaget har noen fravær. Jamal Lowe soner karantene, mens Andy Cannon er cuptied. I tillegg har David Wheeler returnert til Queens Park Rangers etter endt låneperiode.

Queens Park Rangers var klare favoritter hjemme mot Preston i forrige helgs seriekamp i Championship, men endte opp med å tape den kampen 1-4. Ligger på 14. plass etter det tapet med totalt 39 poeng, det skiller kun sju poeng opp til Derby på playoff. Moderate 4-4-6 på 14 spilte bortekamper. 2-1 seier hjemme mot Leeds i 3. runde. Nevnte Wheeler er dog cuptide for QPR, mens Massimo Luongo er på Asia Cup med Australia. Angel Rangel, Tomer Hemed og Geoff Cameron er fortsatt skadet for Steve McClarens mannskap.

Portsmouth har trolig mest fokus på direkte opprykk, men har hjemmebanefordel og her bruker vi alle tegn. H på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

8. Swansea - Gillingham
Tidligere Østersund-trener Graham Potter har gjort en fin jobb med Swansea som rykket ned fra Premier League etter forrige sesong. Avanserte til 9. plass etter forrige lørdags sterke hjemmeseier mot høyt plasserte Sheffield United. Står med totalt 40 poeng og har ikke mer enn seks poeng opp til Derby på playoff. Smalt til med 3-0 seier borte mot Aston Villa i 3. runde. 6-3-5 på 14 spilte hjemmekamper i Championship. Wayne Routledge er ute med skade for hjemmelaget, mens Kyle Naugthon er usikker grunnet en kneskade. Joe Rodon er ute med brukket fot, mens både Wilfried Bony og Tom Carroll er tilbake i trening.

League One-laget Gillingham tok skalpen til premier League-laget Cardiff i den tredje runden og vant 1-0 hjemme. Det var nok en opptur for Gillingham som sliter i seriespillet. Ligger helt nede på 19. plass i League One og har ikke mer enn ett poeng ned til Oxford under streken. Likevel brukbare 5-2-7 på 14 spilte bortekamper, tabellsituasjonen tatt i betraktning. Det skal ikke være nye fravær eller karantener for Gillingham.

Gillingham slo ut premier League-laget Cardiff på hjemmebane i 3. runde, men har ikke levert like sterkt borte. Swansea blir en våre sikre på lørdagskupongen. H.

9. Middlesbrough - Newport County
Middlesbrough med sin ellevte uavgjort kamp for sesongen da det kun ble skuffende 1-1 hjemme mot meget bortesvake Millwall forrige lørdag. Men Boro henger godt med i toppen av Championship og ligger på 5. plass med 47 poeng. Det skiller kun seks poeng opp til Norwich på 2. plass og direkte opprykk. Tok seg til 4. runde etter å ha smadret Peterborough 5-0 hjemme. 6-5-3 på 14 spilte hjemmekamper i serien. Velkjente John Obi Mikel har signert for Middlesbrough, men er ikke aktuell lørdag. Forsvarsspilleren Ryan Shotton kan være tilbake etter seks kampers fravær.

Newport County ligger kun på 13. plass i League Two, men det forhindret ikke laget fra å ta skalpen til Leicester i den tredje runden av FA-cupen. Vant 2-1 hjemme da. Står med 39 poeng i serien og har ikke mer enn sju poeng opp til Colchester på playoff. Sterke 8-3-2 hjemme, men sørgelige 3-3-8 på 14 spilte bortekamper. Fraser Franks, Andrew Crofts og Matty Dolan er på skadelisten for bortelaget.

Disse to lagene har ikke møtt hverandre siden 1986/87-sesongen. Middlesbrough bør ta seg av League Two-laget Newport som har levert elendig på bortebane denne sesongen. H.

Klikk her for å levere din tippekupong

10. Doncaster - Oldham
Hjemmelaget henger med i toppen av League One og ligger på 7. plass med 46 poeng. Det skiller kun ett poeng opp til Peterborough på playoff. Solide 7-5-2 på 14 spilte hjemmekamper. Slo et Championship-laget med sterke 3-1 borte i 3 runde. Paul Downing er ankommet på lån fra Blackburn og får trolig sin debut lørdag. Andy Butler soner karantene.

Oldham er et av få lag fra League Two som fortsatt henger med i FA-cupen. Har ikke utmerket seg spesielt i serien og ligger på 12. plass med 39 poeng. Det skiller sju poeng opp til Colchester på playoff. Tok seg til 4. runde etter sensasjonelt å ha slått ut Premier League-laget Fulham på bortebane 2-1 i 3. runde. Har ellers moderate 4-6-4 på 14 spilte bortekamper i League Two. Midtbanespilleren Mohamed Maouche må sone karantene.

Doncaster har en gyllen mulighet til avansement og får full tillit. H.

11. Norwich - Sheffield United
De to siste kampene på lørdagens tippekupong er begge hentet fra Championship og vi innleder med ett toppoppgjør.

Etter en fantastisk flotte periode stod Norwich uten seier på de fire siste seriekampene (0-3-1), før sist lørdags hjemmekamp mot Birmingham. Anført av målsniken Teemu Pukki kom Norwich seg tilbake på vinnersporet med 3-1 seier. I og med at serieleder Leeds tapte sin bortekamp mot Stoke, er Norwich på 2. plass nå kun ett poeng bak Leeds. Solide 9-1-4 på 14 spilte hjemmekamper. Spissen Emi Buendia er tvilsom etter at han måtte ut med skade mot Birmingham. Timm Klose er fortsatt skadet.

Sheffield United på sin side stod med fire strake seire før sin bortekamp mot Swansea. Det endte med 0-1 tap for United. Som ligger på 4. plass med totalt 50 poeng og kun har tre poeng opp til Norwich. 7-2-5 på 14 spilte bortekamper. Innlånte Kieran Dowell og Gary Madine kan begge være aktuelle for startoppstillingen for bortelaget.

Det endte 1-2 i tilsvarende oppgjør på Carrow Road forrige sesong. Men Norwich har vunnet åtte av de ti siste seriekampene hjemme mot Sheffieeld United. Hjemmelaget bør unngå tap. HU.

12. Rotherham - Leeds
Til tross for 2-4 tap hjemme mot Brentford sist lørdag og 0-1 tap borte mot Ipswich helgen før, holder fortsatt Rotherham seg over streken i Championship. Ligger fjerde sist med 25 poeng og har to poeng ned til Reading under streken. Til å være et bunnlag, må 5-6-3 på hjemmebane sies å være klart godkjente tall. Forsvarsspillerne Semi Ajayi og Clark Robertson er begge usikre. Det er også midtbanespilleren Richie Towell.

Tre tap på de fire siste seriekampene for Leeds etter forrige lørdags 1-2 tap borte for Stoke. Likevel er Leeds fortsatt serieleder, men det skiller ikke mer enn fire poeng ned til West Bromwich på 3. plass. 7-3-4 på 14 spilte bortekamper. Kalvin Phillips er tilbake etter tre kampers karantene, mens Pontus Jansson må sone karantene etter sitt røde kort mot Stoke.

Det står 2-0-1 i de tre siste tilsvarende i Rotherham. Leeds er ute av flytsonen. UB på 96-rekkeren, HUB på 432-rekkeren.

96-rekker:
1. AFC Wimbledon — West Ham UB

2. Millwall — Everton HUB

3. Manchester City — Burnley H

4. Newcastle — Watford HB

5. Brighton — West Bromwich H

6. Shrewsbury — Wolverhampton UB

7. Portsmouth — Queens Park Rangers H

8. Swansea — Gillingham H

9. Middlesbrough — Newport County H

10. Doncaster — Oldham H

11. Norwich — Sheffield United HU

12. Rotherham — Leeds UB


432-rekker:
1. AFC Wimbledon — West Ham UB

2. Millwall — Everton HUB

3. Manchester City — Burnley H

4. Newcastle — Watford HB

5. Brighton — West Bromwich H

6. Shrewsbury — Wolverhampton UB

7. Portsmouth — Queens Park Rangers HUB

8. Swansea — Gillingham H

9. Middlesbrough — Newport County H

10. Doncaster — Oldham H

11. Norwich — Sheffield United HU

12. Rotherham — Leeds HUB