West Ham - Manchester City

Odds: Manchester City vinner og begge lag scorer

Kampstart onsdag 27.oktober kl 20.45

Spillestopp kl 20.44. Live odds etter kampstart

London Stadium

Kampen kan sees på Viasport 2 og Viaplay

Vi tror Manchester City vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 2.80 i odds

West Ham og Manchester City braker sammen i et av storoppgjørene i fjerde runde av ligacupen. Manchester City har vunnet ligacupen de fire siste årene og har ikke tapt siden de røk 1-0 for erkerival Manchester United i fjerde runde i sesongen 2016/17.

West Ham har naturlig nok ikke hatt like stor suksess. De siste fem sesongene i denne cupen har gitt kvartfinale i 2016/17 og 2017/18 som beste resultat. De har vært i finalen to ganger, og tapte både mot West Bromwich i 1966 og Liverpool i 1981.

Dagens West Ham lag kommer fra en sterk 1-0 seier hjemme mot byrival Tottenham. Det var en kamp som bølget frem og tilbake uten så veldig mange sjanser til noen av lagene.

Gode keeperprestasjoner av både Lukasz Fabianski i West Ham-buret og Hugo Lloris hos Tottenham gjorde at kampen ebbet ut med Michail Antonios scoring etter 72 minutter. På klassisk Antonio-vis brøytet han seg frem i feltet på et hjørnespark og satte leggen til ballen. Lloris var denne gangen sjanseløs.

Det er ca. 84 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spillefrist onsdag kl 18

West Ham har startet sesongen praktfullt og er på fjerdeplass etter ni serierunder. De har tre seiere på de fire siste, og bare 1-2 smellen hjemme mot Brentford er en liten ripe i lakken. Ellers har de kriget seg til to sterke borteseiere, først 2-1 mot Leeds før de slo Everton 1-0.

På skadefronten ser det ut som det kun er Vladimir Coufal som er uaktuell med sin lyskeskade.

Manchester City ser like sterke ut som alltid

Etter tapet mot Tottenham i serieåpningen har mannskapet til Pep Guardiola ikke sett seg tilbake. De ruller videre og roteringen til Guardiola sørger for at alle er på tå hev, og samtidig får han hvilt spillere når det trengs.

Bredden i troppen er uten sidestykke og selv om de røk borte mot PSG i Champions League og traff en liten fartsdump hjemme mot Southampton i Premier League(0-0) er de voldsomt stabile på et ekstremt høyt nivå.

Siste Premier League-kamp borte mot Brighton er et godt eksempel. Brighton har vært av de beste lagene så langt i sesongen, men var i realiteten sjanseløse når City kom på besøk.

City stupte ut av startblokkene, og når Brighton var litt upresise på egen halvdel og City-spillerne vant ballen var det kort vei til Robert Sanchez i Brighton-buret.

Tre scoringer i første omgang avgjorde kampen og selv om Brighton yppet seg litt i andre omgang og fikk en redusering på straffe var seieren aldri truet. Riyad Mahrez satte spikeren i kisten når han puttet det fjerde målet etter 94 minutter.

Til denne kampen er Ferran Torres uaktuell med en fotskade som holder han ute til midten av januar. Raheem Sterling var ikke med mot Brighton og er også usikker til onsdagens kamp.

Manchester City med voldsom statistikk mot West Ham.

På de siste tolv kampene lagene mellom har Manchester City vunnet ti og to har endt uavgjort, med en målforskjell på 35-7. Nå vil det sikkert bli rotert på lagene til denne kampen, men bredden i troppen til City gjør at de nesten ikke blir noe svekket selv om de sparer noen spillere.

West Ham vil nok ikke rotere i like stor grad som City, men det vil helt sikkert bli noen endringer. I tredje runde slo West Ham ut Manchester United på Old Trafford. Da var blant annet toppscorer Michail Antonio ikke med i troppen. Det blir spennende å se om manager David Moyes tør å gjøre det samme nå.

Dette er ofte målrike oppgjør og vi tror Manchester City vinner men at begge lag scorer.

Det spiller du på her til 2.80 i odds

Som nevnt over blir det ofte målrike kamper mellom lagene. Et interessant tips kan være å spille på at det blir scoret over 3.5 mål totalt.

Det gjør du her til 2.50 i odds