Tottenham endte på en noe skuffende syvendeplass forrige sesong. En turbulent periode endte med at Jose Mourinho fikk sparken som manager i april, etter 17 måneder i sjefsstolen.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Nå har Nuno Espirito Santos kommet inn og skal løfte Tottenham inn i topp fire-kampen. Espirito Santos hadde suksess som manager i Wolverhampton, og kan være mannen som tar de til nye høyder.

Tottenham - Manchester City 4.80 - 3.80 - 1.65 H (spillestopp søndag kl. 17.29)

Tror du at Tottenham vinner mot City gir det 4,80 i odds!

Tottenham har ikke gjort de store sprellene på overgangsmarkedet i sommer, men noen nye ansikter er kommet inn. De har blant annet hentet to Atalanta-spillere. Keeper Pierluigi Gollini (lån), og de har også hentet inn Christian Romero som ble kåret til beste forsvarsspiller i Serie A forrige sesong.

Se alle de nye Premier League-draktene her

I tillegg kommer Bryan Gil fra Sevilla. En 20 år gammel ving som har skrevet kontrakt til 2026. En del av den avtalen var at Eric Lamela gikk motsatt vei. Ellers har de ryddet opp litt i troppen, og flere ukjente spiller har blitt løst fra kontrakten. Av de mer kjente kan vi merke oss at Toby Alderweireld har har forlatt Nord-London og fortsetter karrieren i Al-Duhail i Qatar.

Det er ca. 260 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong her!

Det mest interessante for Tottenham er selvsagt hvor Harry Kane ender opp, men søndag spiller han for Tottenham, og du skal ikke se bort fra at han scorer et mål eller to.

City mangler nøkkelspiller

Sist sesongs suverene Premier League-vinner er oddsfavoritt også i årets sesong, og med innkjøpet av Jack Grealish forventes det at de skal være i stand til å forsvare tittelen. Nå fikk Pep Guardiolas menn bank av Leicester i Community Shield sist helg som er oppgjøret mellom forrige sesongs Premier League og FA-cupmester. Det var en kamp der Leicester var fullt på høyde med stjernegalleriet fra Manchester.

City manglet blant annet Kevin De Bruyne som er ute av spill på ubestemt tid. De Bruyne stilte på trening hos City etter ferien i dårlig form og med en ankelskade som han pådro seg i sommerens EM-sluttspill. Han er en god spiller og vil være et savn for alle lag, og han har allerede vært hos en ekspert i Barcelona for sjekk av skaden. Sergio Aguero har som vi vet gått til Barcelona, og det ryktes at Bernardo Silva ønsker seg bort så alt går ikke på skinner for Pep Guardiola om dagen. Den voldsomme bredden i stallen vil være god å ha nå i starten av sesongen, og hvis de lander Harry Kane etter hvert blir de enda vanskeligere å slå. Så får vi se om de er sultne nok i hver eneste Premier League-kamp til å forsvare tittelen sin

Denne kampen vinner riktignok Tottenham. De har hatt gode resultater i treningskampene og med et fullsatt Tottenham Hotspur Stadium som koker, tror vi det blir for mye for Manchester City.

Tror du som oss på Tottenham-seier gir det 4,80 i odds!

Vi tror også Tottenham leder til pause og det kan du spille på her til 5,10 i odds.

Heung-Min Song scorer. Det kan du spille på her og gir 3,35 i odds.