Gå til sidens hovedinnhold

Manchester City-spilleren lager trøbbel for Frankrike

Ferran Torres er mannen Spania må stole på i Nations League-finalen mot Frankrike.

Luis Enrique høstet massiv kritikk for ikke å ha tatt med en spiss i troppen til Nations League-kampene, men onsdagens kamp mot Italia viste at Spania ikke trenger en.

Ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

I fraværet av Alvaro Morata og Gerard Moreno, har Ferran Torres stått frem som Spanias fremste angrepsvåpen. Han spilte sin første A-landskamp for Spania i august 2020, og har siden den gang spilt 21 kamper og scoret tolv mål. De to siste scoringene kom i Nations League-semifinalen mot Italia.

At Ferran Torres scorer mot Frankrike gir 3,25 i odds

Det er ikke bare gode nyheter for Spania, men også for Manchester City. Torres er løsningen på Pep Guardiolas spissproblem. Det mener iallfall City-fansen, ifølge Manchester Evening News.

Spanjolen, som kom fra Valencia sist sommer, hadde en god debutsesong i England, hvor han scoret 13 mål på 36 kamper. Søndag tror vi han senker Frankrike.

Spania - Frankrike

Spania vinner - 2,85

Kampstart søndag kl. 20.45

Spillestopp kl 20.44 Live odds etter kampstart

San Siro

Kampen vises på TV2

Vi tror at Spania vinner. Det spiller du på her til 2,85 i odds

Spania slo Italia 2-1 i semifinalen onsdag etter to scoringer av Ferran Torres. Manchester City-spilleren måtte gå av banen med en skade i starten av andre omgang, men det er ventet at han er tilbake til finalen mot Frankrike.

Luis Enrique vil sannsynligvis ikke gjøre store endringer på laget som dominerte kampen mot Italia som ikke hadde tapt på 37 kamper.

Barcelonas vidunderbarn Gavi starter antakeligvis på midtbanen igjen, mens Pablo Sarabia, Ferran Torres og Mikel Oyarzabal tar de tre plassene lengst fremme hos spanjolene.

Her er hele søndagens oddsprogram!

Frankrike virket daffe i første omgang, og ble til tider rundspilt av Belgia. Franskmennene lå under 0-2 til pause. Hva Didier Deschamps aner vi ikke, men det vekket iallfall de franske stjernene. Det var et helt annet fransk lag som kom på banen de siste 45 minuttene, og de snudde 0-2 til 3-2-seier etter scoringer av Kylian Mbappe, Karim Benzema og Theo Hernandez.

Spanias syvende finale

Sannsynlig Spania-lag: Unai Simon; Cesar Azpilicueta, Aymeric Laporte, Pau Torres, Marcos Alonso; Koke, Sergio Busquets, Gavi; Pablo Sarabia, Ferran Torres, Mikel Oyarzabal.

Nations League-finalen er Spanias syvende finale i en internasjonal turnering. De har vunnet EM i 1964, EM i 2008, VM i 2010 og EM i 2012.

Ca. 57 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag kl. 19.00

De eneste to tapene kom i finalene i EM i 1984 mot Frankrike og i Confederations Cup i 2013. Vi tror Spania vinner sin femte turnering søndag.

Frankrike var fryktelig svake defensivt i første omgang mot Belgia, og de vil bli hardt straffet av Spania om de spiller på samme måten i lørdagens kamp.

Luis Enrique har ledet Spania gjennom et krevende generasjonsskifte, og han har fått frem flere unge stjernespillere som kommer til å prege spansk fotball i årene fremover.

Spania har en god statistikk mot Frankrike. De har vunnet fem av de siste syv kampene, og de har holdt nullen i fem av de kampene. Frankrike har kun én seier i denne perioden. De slo Spania i en privatlandskamp i 2014. Selv om Frabkrike vant mot Belgia, har ikke formen vært all verden i det siste. Semifinale-seieren var kun den andre seieren til franskmennene på de syv siste kampene.

Vi tror Ferran Torres og Spania vinner på San Siro søndag.

Vi tror at Spania vinner. Det spiller du på her til 2,85 i odds