På selveste Boxing Day tar Manchester City i mot Leicester til dyst hjemme på Etihad Stadium. Forrige sesong endte det med en kjempesmell for hjemmelaget når Leicester vant hele 5-2. Denne gang tror vi Manchester City tar kraftig revansj.

Manchester City - Leicester
Manchester City -2,5 @ 2.15
Spillestopp: Søndag 26. desember kl. 16.00

Trykk her for å følge dette spillet

City er sikrere enn banken for tiden
Manchester City viser knusende form for tiden, og med åtte strake seire i serien har de tilrøvet seg en liten luke i toppen der de nå ligger tre poeng Liverpool som har andreplassen. De er det eneste laget i ligaen som fortsatt har sluppet inn mindre enn tosifret antall mål (9), og de tre siste kampene mot Wolves (1-0), Leeds (7-0) og Newcastle (4-0) viser skarpe 12-0 i målforskjell. De har ikke hatt noen storscorer denne sesongen, men de har vist en svært god bredde i troppen der både Bernardo Silva (7), Sterling (5), Foden (4), Mahrez (4) og De Bruyne (4) har bidratt offensivt i tillegg til Gabriel Jesus som står med flotte sju assister så langt.

Onsdag er det ca. 30 millioner i Viking Lotto-potten. Legg din kupong HER før kl. 18.00

Leicester har sjokkert før
Men selv om Manchester City går så det griner er det noen lag som har klart å sette Pep Guardiola og hans menn de siste årene. Et av de er Leicester. Forrige sesong skapte de litt sjokkbølger rundt omkring etter at de tok seieren i akkurat denne kampen med hele 5-2 her på Etihad. Også i starten av august denne sesongen tok Leicester det lengste strået når lagene nok en gang møttes til kamp, denne gang i Community Shield-finalen på Wembley. Den gang vant Leicester 1-0 etter en sen straffescoring av Iheanacho. Denne sesongen har Manchester City allerede fått revansjert det siste tapet etter at de vant 1-0 borte i Leicester i september, men hjemmetapet er de nok fortsatt sugne på å revansjere. Her må de klare seg ute Delap, Mendy og Torres, men det har de allerede gjort i en del kamper uten at det har fått særlig betydning overhodet.

Bortelaget lekker bakover
Leicester for sin del sliter betraktelig mer med å finne den riktige formen. De ligger nede på en 9.plass, og selv om de slo fint tilbake med 4-0 over Newcastle sist har de ikke mer enn mediokre 2-2-3 på de sju siste kampene deres. Vardy har gjort det ok med sine ni mål på 15 kamper, men ellers er det mye å sette fingeren på hos bortelaget. Først og fremst er 27 baklengs på 16 kamper litt i overkant, og før seieren over Newcastle hadde de sluppet inn ni mål på de fire foregående. De slapp også inn tre mål denne uken i ligacupkampen mot Liverpool, som de tilslutt tapte 3-4 på straffer. Foran denne kampen mot Manchester City sliter de også forferdelig med usikkerhet og fravær, og mens Amartey, Fofana og Justin er borte meldes også Benkovic, Choudhury, Evans, Pereira, Soyuncu og Vardy usikre.

Tirsdag kan du vinne to millioner på Extra. Trykk her for å levere kupongen før kl. 17.00

Mye taler for en grei hjemmeseier, og vi spiller Manchester City -2 @ 2.15.

Manchester City - Leicester
Manchester City -2.5 @ 2.15
Spillestopp: Søndag 26. desember kl. 16.00

Trykk på denne lenken for å følge dette tipset