Michael Carrick skal lede Manchester United-laget i tirsdagens Champions League-kamp mot Villarreal. Det er den første kampen til De røde djevlene etter at Ole Gunnar Solskjær fikk sparken på Old Trafford.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Den tidligere midtbanespilleren tok over som vikar etter det flaue 1-4-tapet mot Watford. Det var Uniteds femte tap på syv Premier League-kamper. Carrick vil i første omgang vikariere frem til klubben har funnet en midlertidig manager som kan lede laget ut sesongen.

Elendig forsvarsspill

Spørsmålet er hva Carrick kan bidra med etter tre dager i jobben, og hvordan spillerne reagerer på sparkingen. Svaret på det første spørsmålet er antakeligvis svært lite. Det andre spørsmålet blir interessant å se svaret på. Uansett; vi tror ikke forsvarsspillet til Manchester United plutselig blir bedre på tre dager. De har sluppet inn 21 mål i Premier League så langt denne sesongen. Kun de to bunnlagene Norwich og Newcastle har flere baklengs (27).

Her er hele tirsdagens oddsprogram!

Manchester United har heller ikke klart å holde nullen i Champions League denne sesongen. De har sluppet inn syv mål på fire kamper. Villarreal og Manchester United har møtt hverandre seks ganger tidligere, men Villarreal har aldri vunnet etter ordinær spilletid mot De røde djevlene. Fasiten viser fem uavgjort og én United-seier.

Villarreal har faktisk aldri vunnet mot en engelsk klubb i Champions League på elleve forsøk (0-6-5).

Vi tror den første Villarreal-seier kommer i tirsdagens kamp.

Villarreal - Manchester United

Odds: Villarreal vinner og begge lag scorer - 5,00

Kampstart tirsdag 23. november kl 18.45

Spillestopp kl. 18.44 Live odds etter kampstart

Estadio de la Ceramica

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Villarreal vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 5,00 i odds

United topper gruppe F med to kamper igjen å spille. De har like mange poeng som Unai Emerys Villarreal, men er foran på innbyrdes oppgjør. Atalanta er bare to poeng bak dem, og de møter Young Boys i Sveits i tirsdagens kamp. Å vinne tirsdagens kamp vil være svært viktig for både United og Villarreal.

Manchester United vet at en seier mot the Yellow Submarine, som Villarreal kalles, vil sikre dem avansement fra gruppespillet, mens et tap vil i verste fall kunne gjøre at de ryker ut av Champions League.

Villarreal er ubeseiret i tre kamper før tirsdagens kamp. De slo Young Boyes 2-0 i Champions League, deretter vant de 1-0 mot Getafe før landslagspausen og spilte 1-1 mot Celta Vigo i helgen. Emerys mannskap har flere store kamper de neste ukene. De møter Barcelona og Sevilla i de to neste seriekampene, før de møter Atalanta i den siste gruppespillmatchen på bortebane i Bergamo.

På fredag kan man vinne 311 millioner kroner i Eurojackpot - klikk her for å spille.

Villarreal vet at det blir vanskelig å vinne i Italia, og deres beste sjanse vil være å vinne mot Manchester United hjemme på Estadio de la Ceramica. Det er ikke umulig. Spanjolene spilte en god kamp mot Manchester United på Old Trafford i september, men de klarte likevel å tape 1-2. Cristiano Ronaldo ble matchvinner på overtid. Det kan godt hende portugiseren scorer igjen, men vi tror det rufsete forsvarsspillet til United taper.

Black Week-tilbud! Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Greenwood er koronasmittet

Mason Greenwood har testet positivt for covid-19, og spiller ikke tirsdagens kamp. Paul Pogba og Raphael Varane er definitivt ikke klar til kampen i Spania. Begge franskmennene er ute med skader. Edinson Cavani var ikke i United-troppen til bortekampen mot Watford i helgen, og det er usikkert om han spiller i kampen mot Villarreal. Det samme gjelder Luke Shaw, som pådro seg en ny hjernerystelse i søndagens kamp.

Villarreal mangler den spanske landslagsspissen Gerard Moreno, som scoret mot Manchester United i Europa League-finalen i mai. Han har vært ute siden slutten av oktober på grunn av en rift i en muskel. Skaden har gjort at han har vært ute i de syv siste kampene.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

United en dårlig statistikk i gruppespill-kamper i Spania. De har kun vunnet én av elleve kamper i europeiske gruppespill på spansk jord. De har fire tap og seks kamper har endt uavgjort. Den eneste seieren i denne perioden kom på Mestalla for elleve år siden. Da vant United 1-0 mot Valencia.

Vi tror de spanske problemene til United fortsetter på Estadio de la Ceramica. Villarreal har sluppet inn mål i fem av de siste seks kampene, og United har scoret i alle fire gruppespill-kampene i Champions League. Vi tror United klarer å score,

men at de taper kampen mot Villarreal.

Vi tror Villarreal vinner og begge lag scorer. Spill på det her til 5,00 i odds