*Nettavisen* Sportspill.

Manchester United går for gruppeseieren

Mason Greenwood of Manchester United celebrates scoring his first ever senior goal during the UEFA Europa League match at Old Trafford, Manchester. Picture date: 19th September 2019. Picture credit should read: Darren Staples/Sportimage via PA Images

Mason Greenwood har tegnet seg på scoringslisten i begge Uniteds hjemmekamper i gruppespillet. 18-åringen har startet fire av fem gruppespillkamper og er nok i startoppstillingen også i kveld. Foto: Darren Staples (Pa Photos)

Manchester United skal være klare favoritter i kveldens hjemmekamp mot AZ Alkmaar i Europa League.

12.12.19 11:47

Sportspills øvrige torsdagsmeny:
Oddstips: Vi har vurdert alle 24 kampene i Europa League
Oddssingel Europa League: United går for gruppeseieren
Oddssingel Europa League: Ingen grunn til å friskmelde Arsenal
Oddssingel Europa League: FCK vinner den skandinaviske duellen
V64 Åby:
Strålende V64-omgang på Åby
V4 Ørebro
: Superfin lunsj fra Sverige
Julekalender: Sjekk dagens luke

Torsdagens langoddsprogram er i all hovedsak viet den siste runden i gruppespillet i Europa League. Det er hele 24 kamper som skal spilles og i noen av gruppene er det fortsatt helt åpent om hvem som tar seg videre. Manchester United jakter gruppeseieren hjemme mot AZ Alkmaar, mens Rosenborg skal ut i bortekamp mot PSV Eindhoven. Den kanskje mest interessante kampen spilles i København mellom FC København og Malmø der bortelaget trolig må vinne. I tillegg er det en god del ishockey. Norge spiller privatlandskamp mot Sveits, mens det er to kamper i Channel One Cup. Natt til fredag spilles det hele 12 kamper i NHL.

Fredag er det ca 101 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Manchester United - AZ Alkmaar pause/fulltid H/H - 2,50 (spillestopp kl 20.55)

Europa League og siste runde i gruppespillet. Begge disse lagene er videre før siste runde og kampen på Old Trafford handler derfor mest om gruppeseieren. Det endte 0-0 i den omvendte kampen i Nederland, da var AZ klart nærmest seieren.

Men United er klart best hjemme og selv om Ole Gunnar Solskjær garantert vil hvile noen av sine viktigste menn torsdag, er det bra sjanse for United. Jesse Lingard, Paul Pogba, Diogo Dalo,. Marcos Rojo, Timothy Fosu Mensah og Eric Bailly er alle skadet. Nemanja Matic og Phil Jones er begge friskmeldte, så får vi se hvilket lag Ole Gunnar Solskjær sender på banen.

AZ uten sin toppscorer

AZ Alkmaar gjør det meget bra i hjemlig Eredivisie og etter Ajax sjokktap hjemme mot Willem II, er det kun tre poeng opp for AZ nå, mens PSV på 3. plass er sju poeng bak. Søndag tar AZ imot Ajax til seriekamp hjemme og med tanke på at AZ allerede er klre for sluttspillet, må den kampen være viktigere enn kveldens kamp på Old Trafford. AZ må i tilleg unnvære sin toppscorer Myron Boadu (ti seriemål og fire mål i gruppespillet) som er ute med karantene i kveld, ettersom han ble utvist i hjemmekampen mot Partizan Beograd i forrige runde.

Det må være en flott vinnersjanse for Manchester United dette. Hjemmeoddsen er senket til 1,60, vi lar oss heller lokke av pause/fulltid H/H til flotte 2,50 i odds.

Klikk her for å levere dette tipset

Annonsebilag