Ole Gunnar Solskjær innrømmer overfor Manchester Evening News at Manchester United er et bedre lag når de har Cristiano Ronaldo på banen.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Den portugisiske stjernespilleren var i kjempeform i landslagspausen. 36-åringen scoret fire mål på to landskamper for Portugal, tre mål mot Luxembourg som gjorde ham til den første mannlige spilleren som har scoret ti hat-trick for et landslag.

Ronaldo ble overraskende plassert på benken i Uniteds siste kamp, da de spilte 1-1 mot Everton hjemme på Old Trafford. Det var en tydelig frustrert stjernespiller som stormet ned spillertunnelen etter kampslutt etter å ha blitt byttet inn etter 57 minutter.

At Ronaldo scorer for United mot Leicester gir 1,90 i odds

Da Solskjær ble spurt om United hadde råd til å plassere Ronaldo på benken igjen, erkjente nordmannen at de var et bedre lag med portugiseren på banen, men han påpekte samtidig at han måtte rotere på laget.

- Han er en eksepsjonelt spiller, eksepsjonelt god avslutter, målscorer og eksepsjonelt profesjonell. Det er vanskelig å utelate ham, sa Solskjær ifølge Manchester Evening News.

Lørdag starter Ronaldo, men vi er usikker på om Manchester United vinner.

Leicester - Manchester United

HUB - 3.30 - 3.50 - 2.05 U - Uavgjort 3,50

Kampstart lørdag kl. 16.00 Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart

King Power Stadium

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,50 i odds

Leicester har allerede vunnet to ganger mot Manchester United i 2021, en gang i ligaen og en gang i FA-cupen. Begge seirene har kommet på Old Trafford.

The Foxes kan vinne tre kamper på rad mot De røde djevlene i alle turneringer for første gang på 120 år.

Lotto har spillefrist lørdag kl. 18.00.

Men United har kun tapt én av de siste Premier League-kampene på bortebane mot Leicester. De tapte 3-5 i september 2014.

Før lørdagens kamp på King Power Stadium er Ole Gunnar Solskjærs mannskap ubeseiret i 29 bortekamper på rad. Det siste tapet kom i januar 2020 da de tapte 0-2 mot Liverpool på Anfield. Det er rekord i den engelske toppdivisjonen. Fasiten viser imponerende 19 seire og ti uavgjorte i denne perioden.

Vi tror ikke at Leicester klarer å slå dem, men de kan ta poeng fra Solskjærs menn.

Vardy er i form

United må klare seg uten førstevalgene på midtstopperplassene, Raphael Varane og Harry Maguire, men det er ingen stor krise. De har Victor Lindelöf og Eric Bailly som kan komme inn å vikariere. Siden Fred og Edison Cavani spilte kamp for Brasil og Uruguay i den søramerikanske VM-kvalifiseringen natt til fredag, er det usikkert om de spiller i lørdagens kamp.

Det er mulig vi får se Fred og Scott McTominay på midtbanen, og hvis ikke Fred rekker denne kampen er Matic et alternativ. Marcus Rashford er med i troppen, men han starter neppe.

Her er hele helgens oddsprogram!

Manchester United stiller trolig med denne startelleveren mot Leicester (4-2-3-1): De Gea; Wan-Bissaka, Bailly, Lindelof, Shaw; Fred (Matic), McTominay; Greenwood, Fernandes, Pogba; Ronaldo.

Leicester har også skadeproblemer i forsvaret. Jonny Evans er usikker og Wesley Fofana er defenitivt ute, men de har iallfall en Jamie Vardy i scoringsform, selv om de står uten seier i de fire siste kampene.

Med Vardy i form, vil Leicester alltid ha muligheten til å ta poeng. Sist gang United og Leicester møttes på King Power Stadium endte kampen 2-2, og vi tror de også kan klare uavgjort i lørdagens kamp.

Vi tror kampen ender uavgjort. Det spiller du på her til 3,50 i odds