Tirsdag kveld skal det avgjøres hvilke to lag som går videre fra gruppe H i Champions League. Leipzig holdt liv i håpet om å gå videre i Champions League etter en dramatisk 4-3-seier mot Istanbul Basaksehir. Resultatet gjorde at Julian Nagelsmanns menn er garantert Europa League-fotball etter nyttår, men seier i den siste gruppespill-kampen vil sende dem til åttendelsfinalene i Champions League for andre sesongen på rad. Uavgjort kan også tilstrekkelig mot United, men da må Thomas Tuchels Paris Saint-Germain tape mot Basaksehir, som virker lite sannsynlig.

Die Roten Bullen vil gå til topps i gruppen hvis de vinner, og PSG ikke gjør det.

Onsdag er det ca 265 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

For Manchester United er det enkelt. De må ta poeng borte mot RB Leipzig for å unngå å havne i Europa League. Men United-manager Ole Gunnar Solskjær mener at angrep er det beste forsvar.

- Vi kan ikke lene oss tilbake og håpe på 0-0. Det er ikke i gene våre, det er ikke i genene til laget, og det er heller ikke i klubbens gener. Vi går utpå banen for å vinne kampen, sa Ole Gunnar Solskjær på mandagens pressemøte, ifølge Manchester Evening News.

- Vi viste det mot PSG, da gikk vi på banen og skapte sjanser, og vi vil gjøre det igjen, påpekte nordmannen.

RB Leipzig - Manchester United 2,50 - 3,60 - 2,50 B (spillestopp tirsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, gruppe H. Leipzig varmet opp til den avgjørende gruppespill-kampen med en målfest mot de regjerende Champions League-mesterne Bayern München. De ledet to ganger, og en stund så det ut som Leipzig skulle få med seg alle poengene fra Allianz Arena, men kampen endte 3-3.

Leipzig er fortsatt på andreplass i Bundesliga – to poeng bak Bayern München, to poeng foran Borussia Dortmund. De ligger på tredjeplass i sin Champions League-gruppe, og matematikken før kampen mot Manchester United er enkel. Leipzig må vinne.

Her kan du skrape Flax på nett

Avgjørende uke for United

Spiller Manchester United som de gjorde i 1. omgang mot West Ham i helgen, vil de få problemer mot Leipzig.

De første 45 minuttene på London Stadium var forferdig dårlig, men det var et helt annet United-lag som viste seg frem i andre omgang. Da Bruno Fernandes og Marcus Rashford ble byttet inn våknet United, og de snudde 0-1 til 3-1-seier.

Det betyr at Ole Gunnar Solskjærs menn har vunnet de ni siste bortekampene i Premier League. De har ikke tapt borte i ligaen siden januar. Det er godt å ta med seg når de går inn i en uke som kan definere resten av sesongen.

Sjekk ut alle de nye Premier League-drakter her!

Ole Gunnar Solskjærs menn skal først til Tyskland for å møte RB Leipzig i den siste gruppespill-kampen i Champions League, hvor de må ha ett poeng for å sikre avansement. Deretter er det klart for byderby mot Manchester City på Old Trafford lørdag. Tre poeng i den kampen kan gi dem et fire poengs forsprang på byrivalene.

Onsdag er det ca 265 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Vraker Pogba?

Manchester United tåler ikke en dårlig omgang som den mot West Ham i Leipzig. Da ryker de ut av Champions League. Ole Gunnar Solskjær gjør en rekke endringer på laget for den avgjørende kampen.

Dean Henderson var god på London Stadium, men mye tyder på at Solskjær vil plassere David de Gea i mål.

Det er ikke klart hvilke forsvarsvariant Solskjær vil bruke. United kan komme til å spille med tre mann bak, som tidligere har vært en suksess. Da kan Axel Tuanzebe eller Luke Shaw komme inn i laget. Samtidig vil Alex Telles få sjansen igjen som vingback. Det er også usikkerhet rundt hvem som starter på midtbane siden Fred er suspendert.

Onsdag er det ca 265 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Scott McTominay virker bankers. Nemanja Matic satt på benken i London, men han er et tryggere valg i den defensive midtbanerollen enn Paul Pogba.

Pogbas agent Mino Raiola har også laget bølger før kampen med å uttale seg om fremtiden til United-spilleren.

- Jeg kan si at det er over for Pogba i Manchester United, er han sitert på i italienske Tuttosport. Den støyen ville nok helst United-manageren unngått. Vi tror likevel ikke det vil påvirke kampen.

Her kan du skrape Flax på nett

Bruno Fernandes er det soleklare valget foran midtbanetrioen. Han gang på gang vist hvor viktig han er for United. Siden portugiseren kom til Old Trafford i januar har han vært direkte involvert i 36 mål i løpet av sine 38 kamper.

Med Anthony Martial og Edinson Cavani ute med skader vil Marcus Rashford og Mason Greenwood starte på topp.

Ifølge Manchester Evening News, som følger United tett, kan Ole Gunnar Solskjær komme til å stille med disse elleve mot Leipzig: De Gea; Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Shaw, Telles; Matic, McTominay, Fernandes; Rashford, Greenwood

Leipzig mangler stjernestopper

Leipzig må vinne, og kjenner vi dem rett vil de gå offensivt til verks. Det vil kunne gi store rom til United. Samtidig mangler tyskerne den viktige midtstopperen Dayot Upamecano som er suspendert. Franskmannen som stadig linkes til nye storklubber vil bli savnet.

Leipzig-manager Julian Nagelsmann må også klare seg uten Lazar Samardzic som har testet positivt for covid-19, Konrad Laimer, Lukas Klostermann og Benjamin Henrichs.

Leipzig er ubeseiret i 25 av 28 hjemmekamper i alle turneringer under Julian Nagelsmann. De har blant annet vunnet mot Basaksehir og PSG i gruppespillet. United på sin side har tapt de to siste gangene de har spilt i Tyskland, men banket Leipzig 5-0 på Old Trafford. Med Fernandes i form, tror vi United kan vinne i Tyskland. Oddsen på United-seier 2,50.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset