*Nettavisen* Sportspill.

Manchester United helklink på midtukekupongen

 

Paul Pogba er friskmeldt og kommer til å få spilletid i kveldens 3. rundekamp for Manchester United hjemme mot Rochdale. Foto: Darren Staples (Pa Photos)

Ole Gunnar Solskjær sender nok ikke utpå sitt beste lag mot Rochdale i kveld, men United blir uansett en våre sikre på midtukekupongen.

25.09.19 13:53

Sportspills øvrige onsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert onsdagens viktigste kamper
Oddsdobbel 1: Liverpool trenger ikke gå for full maskin
Oddsdobbel 2:
West Ham-reservene kjører over Oxford
Oddssingel Ligacupen: Vi byr på et deilig skrellobjekt
V75 Bjerke: Stor jackpotkveld med 975 708 kr ekstra
V75 gratis:
Se V75-løpene gratis på Nettavisen
V4/V5 Øvrevoll
: Nettavisen jakter ny galoppsuksess

Ukens midtukekupong består av kvartfinalekampen mellom Mjøndalen og Haugesund, åtte kamper fra 3. runde i den engelske ligacupen og avsluttes med tre av kampene fra midtukerunden i Serie A. Bonuspotten vokser igjen og er på ca 1,4 mill kr. Innleveringsfristen er onsdag kl 19.55 og samtlige kamper spilles onsdag. Under kampanalysene finner du våre spilleforslag på hhv 96-rekker og 432-rekker.

NB! Onsdag er det ca 97 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

1. Mjøndalen - Haugesund
Samtlige fire kvartfinaler i cupen spilles denne midtuken og denne har avspark kl 20.00 onsdag kveld. 4. runde ble spilt for to måneder siden og Mjøndalen tok seg til kvartfinale ved å vinne 3-0 mot Kongsvinger på Gjemselund, mens 2. divisjonslaget Grorud ble slått 1-0 borte i 3. runde. Røk ut i 4. runde forrige sesong mot nettopp Haugesund. Også den kampen ble spilt hjemme på Isachsen stadion, da stod 2-2 etter ordinær tid, men Haugesund vant den påfølgende straffesparkkonkurransen. Bruntrøyene ligger på kvalikplass i Eliteserien og har levert 3-4-4 hjemme hittil.

Haugesund røk ut i kvarfinalen forrige sesong etter et skuffende 0-1 tap hjemme mot Strømsgodset. Måtte ha ekstraomganger hjemme mot Strømmen i fjerde runde denne sesongen, men vant 2-0 i disse. Gjør det ganske bra i Eliteserien og ligger på 8. plass med 27 poeng og står med 4-4-3 på bortebane.

Det endte faktisk 1-4 i tilsvarende seriekamp i Mjøndalen 26. mai. Nå er det kvartfinale og cup og denne ser vidåpen ut. U på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

2. Manchester United - Rochdale
Hadde manchester United fått spilt alle kampene sine hjemme på Old Trafford, hadde tilværelsen sett lys ut for Ole Gunnar Solskjær. United tok kun ett poeng på de fem siste seriekampene på bortebane forrige sesong og de har kun tatt to poeng på de tre første bortekampene i Premier League denne sesongen. Onsdag er det dog ligacup og det er hjemmebane. United røk faktisk ut i denne runden forrige sesong mot Derby, men det var mens Mourinho fortsatt ledet laget. Solskjær kommer garantert til å gi en del av sine unggutter sjansen fra start her. Han må under alle omstendigheter klare seg uten skadede Martial, Rashford og Shaw. Paul Pogba er dog friskmeldt og får trolig noen minutter i kveld.

League One-laget Rochdale har innledet forsiktig i serien og ligger helt nede på 17. plass etter ni serierunder. Snodige 0-3-1 på hjemmebane, mens to av fem bortekamper er vunnet (2-1-2). Tok seg til 3. runde ved å slå Carlisle 2-1 hjemme.

Manchester United blir veldig store favoritter på midtukekupongen og selv om Solskjær mangler en del av sine beste, blir det normalt seier. H.

3. Brighton - Aston Villa
Etter den meget overraskende 3-0 seieren borte mot Watford i seriepremieren, har Brighton ikke vunnet noen av sine fem neste. Men tre av dem har endt med poengdeling og begge de to siste har endt uavgjort. Forsvant ut av ligacupen allerede i 2. runde forrige sesong etter 0-1 tap hjemme for Soutjhampton.

Nyopprykkede Aston Villa ledet både 1-0 og 2-1 borte mot Arsenal på Emirates søndag og fikk også spille over en omgang mer med en mann. Men Arsenal er ikke lette å slå på Emirates og vant kampen 3-2. Det var Villa tredje bortetap på tre spilte. Hjemme på Villa Park er det blitt fire poeng på tre spilte. Røk i likhet med Brighton ut allerede i 2. runde forrige sesong etter 0-1 tap borte for Burton.

Hjemmelaget sliter med en god del skader, mens Villa-manager Dean Smith har annonsert at han vil rotere en god del på sitt lag. Denne ser vidåpen ut. HUB både på 96-rekkeren og på 432-rekkeren.

4. Burton - Bournemouth
Burton er inne i sin andre sesong i League One etter nedrykket fra Championship i 2017. Endte på 9. plass forrige sesong og har innledet med variable 3-3-3 på de ni første seriekampene denne sesongen. Tok seg helt til kvartfinale forrige sesong, men ble knust over to oppgjør av Manchester City i denne. Men slo blant annet ut Premier League-laget Burnley på sin vei til kvartfinalen.

Også Bournemouth tok seg til kvartfinale i Ligacupen forrige sesong, men der endte det med 0-1 tap borte for Chelsea. Har levert en flott åpning i Premier League og tok sin andre strake 3-1 seier da Southampton ble slått 3-1 borte lørdag. Eddie Howe vil helt sikkert gjøre noen rokeringer til onsdagens cupkamp.

Vi jakter en skrell i denne. HB på 96-rekkeren og HUB på 432-rekkeren.

5. Milton Keynes Dons - Liverpool
En helt grei sesonginnledning for MK Dons i League One med 4-0-5 på de ni første seriekampene. Variable 3-0-3 på seks spilte hjemmekamper. Røk ut av ligacupen allerede i 2. runde forrige sesong etter 0-3 tap borte mot Bournemouth. Tok seg til 3. runde denne sesongen etter overbevisende 4-1 seier borte mot Southend.

Liverpool fortsetter sin strålende seriestart i Premier League og står med full pott og 18 poeng etter de seks første seriekampen. Jürgen Klopp kommer garantert til å gjøre store endringer til denne og spillere som James Milner, Adam Lallana og Dejan Lovren er blant de mest kjente i førstelleveren.

MK Dons vil nok gjøre sitt ytterste i kveld, men Liverpool har en meget bred stall og gjør nok jobben uansett. B.

6. Oxford - West Ham
En ålreit sesonginnledning av Oxford i League One med 12 poeng etter rekken 3-3-4 på de 10 første seriekampene. Har levert klart best hjemme hittil med 2-1-1 på fire spilte hjemmekamper. Har et skadefritt mannskap. Tok seg videre til 3. runde på bekostning av Championship-laget Millwall på hjemmebane (2-2 etter ordinær tid og seier på straffespark). Røk ut i 3. runde forrige sesong etter å ha tapt 0-3 hjemme for Manchester City.

West Ham tok seg til åttedelsfinale forrige sesong, men der endte det med 1-3 tap hjemme for Tottenham. Har innledet flott i Premier League og tok en sterk 2-0 seier hjemme mot Manchester United søndag. Ligger på 5. plass etter fine 3-2-1 på de seks første serierundene. Bortelaget kommer garantert til å gjøre en rekke endringer på sitt lag kontra det som startet mot Manchester United.

Det er ikke helt utenkelig at hjemmelaget kan presse frem ekstraomganger i kveld. UB.

7. Chelsea - Grimsby
Det er ingen tvil om at Frank Lampard råder over et spennende mannskap og Chelsea ga som ventet Liverpool kamp til døra i søndagens Premier League-kamp på Stamford Bridge. Men ustoppelige Liverpool red stormen av og vant 2-1. Chelsea tok seg til finalen i Ligacupen forrige sesong. Der stod det 0-0 etter ekstraomganger mot Manchester City, men City vant straffesparkkonkurransen. Reece James og Callum Hudson-Odoi som begge har vært ute med skader i lang tid, er ventet å starte onsdagens cupkamp.

Grimsby holder til daglig til i League Two og ligger på 9. plass der etter de ti første serierundene. 4-3-3 totalt og 2-1-2 på bortebane. Måtte ha straffesparkkonkurranse hjemme mot Macclesfield for å ta seg til 3. runde.

Chelsea stiller garantert ikke med sitt sterkeste lag onsdag, men har en solid tropp. Blir blant midtukekupongens største favoritter og det synes fånyttes å spekulere i denne. H.

8. Sheffield United - Sunderland
Nyopprykkede Sheffield United innledet med fire poeng på sine to første seriekamper i Premier League, men tok deretter kun ett poeng på de tre neste. Lørdag smalt de så til med en overraskende 2-0 seier borte mot Everton. Står dermed med åtte poeng på de seks første og det må være over forventning. 2-1 seier hjemme mot Blackburn i 22. runde. Forsvant ut av Ligacupen allerede i 1. runde forrige sesong etter 1-1 hjemme mot Hull og tap i den påfølgende straffesparkkonkurransen.

Sunderland tapte playoff-finalen i League One i vår og har dermed gått løs på sin andre sesong i League One. Har innledet sterkt og ligger på 5. plass med 16 poeng og har kun tapt en av sine ni første seriekamper. Det er garantert opprykk som er sesongens store mål og avansement i ligacupen er neppe hovedprioritet.

Sheffield United gjør nok noen rokeringer her, men skal ta seg videre mot et kanskje ikke helmotivert bortelag. H.

9. Wolverhampton - Reading
3. runde i ligacupen. Det er ikke mye som har stemt for Wolverhampton denne sesongstarten. I Premier League har vertene fortsatt ikke vunnet og ligger nest sist. Men viste moral med en mann utvist og utlignet fortjent til 1-1 borte mot Crystal Palace søndag. Gruppespillet i Europa League ble åpnet med hjemmetap for Braga torsdag. Røk ut i 3. runde i ligacupen forrige sesong etter 0-0 hjemme mot Leicester og tap i den påfølgende straffesparkkonkurransen. Manager Nuno Espirito Santo går neppe all-inn i ligacupen med tanke på at Wolves er med i gruppespillet i Europa League, men samtidig trenger Wolves seire nå.

Reading kommer fra tre strake tap i The Championship og har falt ned til 20. plass. Står med totalt sju poeng og har 1-1-2 på fire spilte bortekamper. Røk ut allerede i 2. runde forrige sesong etter 0-2 tap hjemme for Watford. Tok seg til 3. runde denne sesongen etter 4-2 seier borte over Plymouth.

Siden vi har bra med sikkeralternativer på midtukekupongen tar vi med en halvgardering i denne. HU.

10. Fiorentina - Sampdoria
To svært så tradisjonsrike lag i Serie A og overraskende nok etter fire serierunder ligger disse to lagene nederst på tabellen.

Fiorentina er faktisk det eneste laget i Serie A som ikke har vunnet enda, men de har møtt knallhard motstand i innledningen. Først 3-4 tap hjemme for Napoli i seriepremieren, dernest 1-2 tap borte for Genoa. Så ble det 0-0 hjemme mot Juventus og søndag ble det 2-2 borte mot Atalanta. De har altså møtt de tre beste lagene i Italia forrige sesong i løpet av de fire første serierundene. Hadde dog en skuffende sesong i fjor og endte helt nede på 14. plass. Og hadde ikke bedre enn 5-9-5 hjemme i Firenze. Kan stille bortimot skadefritt til onsdagens kamp.

Sampdoria innledet sesongen med strake tap, men Manolo Gabbiadins mål ble kampens eneste i hjemmekampen mot Torino søndag og dermed kom sesongens første seier. Leverte en bra fjorårssesong og endte på 9. plass med 53 poeng og hadde da 10-2-7 hjemme i Genova. Helle ikke Sampdoria har særlig med fravær i sitt lag.

Det står 1-3-1 på de fem siste tilsvarende i Firenze. Hjemmelaget bør unngå tap i kveld. HU.

11. Inter - Lazio
Perfekt start for Antonio Conte og Inter som står med ful pott og tolv poeng etter de fire første seriekampene. Var klart best i byderbyet mot Milan lørdag kveld og vant fortjent 2-0. Kun ett baklengsmål på de fire første seriekampene. Conte kan faktisk mønstre et helt skadefritt lag.

Lazio røk på sesongens første tap nest sist med 1-2 tap borte for Spal, men var tilbake på vinnersporet hjemme mot Parma søndag kveld og tok en komfortabel 2-0 seier. Står med totalt sju poeng og har en seier og ett tap på to spilte bortekamper. Radu er eneste spiller på skadelisten.

Det er verd å merke seg at det står 1-3-3 på de sju siste tilsvarende på San Siro. HU.

12. Napoli - Cagliari
Napoli har endt på 2. plass bak Juventus begge de to foregående sesongene og de kommer garantert til å være med i toppen også denne sesongen. De måtte riktignok tåle 3-4 tap borte mot Juventus i andre serierunde, men de øvrige tre seriekampene er alle vunnet. 13-4-2 og 14-3-2 på hjemmebane de to foregående sesongene. Napoli har bortimot skadefritt mannskap.

Cagliari har i likhet med fire andre lag i Serie A 2-0-2 på sine fire første seriekamper. Tre av kampene er spilt hjemme, mens den ene bortekampen endte med 3-1 seier mot Parma. Tok sesongen første hjemmeseier i helgen med 3-1 seier mot Genoa og har dermed vunnet sine to siste seriekamper. Nainggolan og Pavoletti er fortsatt ute med skader.

Det står 7-1-0 på de åtte siste tilsvarende i Napoli. H.

96-rekker:
1. Mjøndalen — Haugesund U

2. Manchester United — Rochdale H

3. Brighton — Aston Villa HUB

4. Burton — Bournemouth HB

5. Milton Keynes Dons — Liverpool B

6. Oxford — West Ham UB

7. Chelsea — Grimsby H

8. Sheffield United — Sunderland H

9. Wolverhampton — Reading HU

10. Fiorentina — Sampdoria HU

11. Inter — Lazio HU

12. Napoli — Cagliari H


432-rekker:
1. Mjøndalen — Haugesund HUB

2. Manchester United — Rochdale H

3. Brighton — Aston Villa HUB

4. Burton — Bournemouth HUB

5. Milton Keynes Dons — Liverpool B

6. Oxford — West Ham UB

7. Chelsea — Grimsby H

8. Sheffield United — Sunderland H

9. Wolverhampton — Reading HU

10. Fiorentina — Sampdoria HU

11. Inter — Lazio HU

12. Napoli — Cagliari H

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.