Gå til sidens hovedinnhold

- Manchester United kan ha røpet startelleveren mot Villarreal

Harry Maguire er sannsynligvis det eneste usikkerhetsmomentet før onsdagens Europa League-finale.

Richard Fay, som er kommentator i lokalavisen Manchester Evening News, mener Ole Gunnar Solskjær kan ha avslørt startelleveren mot Villarreal med laguttaket sitt mot Wolverhampton søndag. Det eneste spørsmålstegnet er Harry Maguire. United-kapteinen har vært ute i to uker med en ankelskade, og han må trene med laget i Gdansk tirsdag om han skal spille finalen onsdag, skriver Manchester Evening News.

Onsdag er det ca 291 millioner kroner i Vikinglotto-potten

Siste kampen i sesongen er tradisjonelt en mulighet til å la benkeslitere og unge talenter slippe til, og Solskjær gjorde akkurat det i søndagens kamp mot Wolves. Han gjorde ti endringer på laget. Onsdag er det ca 291 millioner kroner i Vikinglotto-potten David de Gea vil starte i mål hos Manchester United i Polen onsdag, mens backfireren vil bestå av Aaron Wan-Bissaka og Luke Shaw på hver sin vingback og Eric Bailly og Victor Lindelöf i midtforsvaret, hvis kaptein Maguire ikke blir spilleklar.

Fred og Scott McTominay er selvskrevne på midten, Bruno Fernandes er nesten ikke vits å nevne. Han er fast inventar i den offensive midtbaneposisjonen. At Manchester United vinner Europa League-finalen gir 1,77 i odds. Offensivt vil det sannsynligvis bli Paul Pogba på venstrekanten, Marcus Rashford på høyresiden og Edison Cavani i midten. Allerede før serieavslutningen mot Wolves virket det innlysende hvordan Solskjær kom til sette sammen startelleveren i klubbens største kamp denne sesongen. Nå er det bare opp til Villarreal å forsøke å stoppe dem. Det tror vi ikke de klarer.

Villarreal - Manchester United 4,20 - 3,25 - 1,77 B (spillestopp sondag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Europa League-finalen. Spilles i Gdansk i Polen. Manchester United jakter på sitt første trofé under Ole Gunnar Solskjær. Det er kun fire år siden Manchester United vant Europa League sist. Den gangen var Jose Mourinho manager på Old Trafford. Skulle United vinne onsdagens finale, vil det være klubbens sjette store europeiske trofé.

Jakter sitt første Europa-trofé

Spanjolene på sin side sikter mot å vinne sitt første store europeiske trofé noensinne. De har tidligere kun vunnet den nedlagte Intertoto Cupen. Den vant spanjolene både i 2003 og i 2004. United er favoritter i onsdagens kamp, men Villarreal blir ingen walkover for Ole Gunnars Solskjærs menn. Spanjolene har vunnet tolv og spilt uavgjort to av sine 14 kamper på vei mot finalen.

Her kan du skrape Flax på nett

Det er ikke mange spillere igjen fra Uniteds lag som slo Ajax i 2017 på Friends Arena i Stockholm. Keeper David De Gea satt på benken den kvelden. Det var Sergio Romero som sto i mål i finalen den gangen.

Paul Pogba og Marcus Rashford er de eneste i startoppstillingen fra 2017-finalen, mens Antony Martial (som er ute med skade), Juan Mata og Donny van der Beek ble alle byttet inn, sistnevnte som Ajax-spiller.

Uansett, rutinen i United-stallen blir viktig. Solskjær har spillere som Pogba, Rashford, Cavani og Bruno Fernandes er vant til å spille Champions League-fotball. Men Villarreal må ikke undervurderes.

Møter Europa League-spesialist

Unai Emery er den mest suksessfulle manageren i Europa League-historien. Han vant denne turneringen tre sesonger på rad med Sevilla, og han er nå i sin femte Europa League-finale på syv sesonger. Denne finalen vil definere sesongen for de to klubbene. Det laget som vinner kan se tilbake på en suksessfull sesong, mens et tap vil være en misbrukt mulighet. Villarreals beste prestasjon i Europa League har vært tre semifinaler mellom 2003 og 2016. Dette er en situasjonen de ikke har vært borti tidligere. Akkurat det kan bli viktig.

Fredag er det ca. 910 millioner i Eurojackpot-potten.

Ole Gunnar Solskjær har ikke samme pokalfangsten som Villarreal-manageren, men laget hans har slått ut Real Sociedad, AC Milan og Roma på vei til finalen, og de skal Villarreal-lag som har tapt fire av de siste ni kampene. Manchester United har vunnet tre av de siste fire kampene mot spanske lag, og vi tror Ole Gunnar Solskjær tar sitt første trofé som manager. Oddsen på United-seier er 1,77. Det er greit nok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset