Harry Maguire starter sannsynligvis sammen med Raphael Varane i Manchester Uniteds midtforsvar lørdag, etter at Victor Lindelöf har bedt om å få være sammen med familien.

Ifølge Manchester Evening News opplevde konen og de to sønnene til den svenske midtstopperen at innbruddstyver tok seg inn i huset deres onsdag da Victor Lindelöf var i London og spilte kamp mot Brentford. Den traumatiske hendelsen har gjort at familien har reist hjem til Sverige.

Dette spiller på Manchester United-kampen gir 4,60 i odds

Luke Shaw og Aaron Wan-Bissaka er ikke klare til lørdagens kamp. Det betyr at Diogo Dalot og Alex Telles fortsetter som høyre- og venstreback. Maguire ligger an til å bli en av de eneste endringene i laget som vant 3-1 mot Brentford. Det tror vi kan ødelegge for United.

Manchester United - West Ham

Odds: HUB og begge lag scorer - uavgjort og ja - 4,60

Kampstart lørdag 22. januar klokken 16.00

Spillestopp kl 15.59 Live odds etter kampstart Old Trafford

Kampen vises på TV2 Sport Premium 2

Vi tror at kampen ender uavgjort og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 4,60 i odds

Manchester United har vunnet 20 av de siste 25 hjemmekampene i Premier League mot West Ham, og de er ubeseiret i de siste 13 mot the Hammers på Old Trafford. Forrige gang West Ham dro fra Drømmenes teater med tre poeng var tilbake i mai 2007. Den gangen vant de 1-0.

Men West Ham har kun tapt én av de fire siste kampene de har spilt på Old Trafford i alle turneringer, og to av de fire kampene har endt uavgjort. Lørdagens kamp er bare femte gang i Premier League-historien at West Ham møter Manchester United når de ligger over dem på tabellen.

Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten lørdag. Trykk her for å legge din kupong før 18.00

Alle de fire andre gangene har de tapt: 1-2 i august1995, 0-0 i august1998, 1-2 i september 2014 og 1-3 i desember 2020.

Manchester United tapte den første hjemmekampen i 2022 mot Wolverhampton, og de risikerer å tape de to første kampene i samme kalenderåret for første gang siden 1985.

Men vi tror ikke at de taper.

Den tidligere Manchester United-manageren David Moyes har nemlig aldri vunnet en bortekamp i Premier League mot De røde djevlene på 14 forsøk. Fasiten viser ti tap og fire uavgjorte. Det er kun Harry Redknapp som har besøkt Old Trafford flere ganger i Premier League uten å vinne (15 kamper).

Ronaldo ute med skade?

Vi tror på en jevnspilt kamp på Old Trafford lørdag.

Victor Lindelöf vil bli savnet i forsvaret.

Cristiano Ronaldo er også usikker til kampen mot West Ham. Manchester Evening News melder at han sliter med en nakkeskade.

Ronaldo har vært involvert i syv mål på de fem siste Premier League-kampene mot West Ham. Portugiseren har seks mål og én målgivende pasning. 36-åringen har bidratt med 70 prosent av målene United har scoret i disse kampene.

Jadon Sancho kan også gå glipp av kampen mot West Ham.

West Ham-duoen Tomas Soucek og Kurt Zouma kan rekke kampen på Old Trafford. Begge må testes lørdag.

Said Benrahma er tilgjengelig igjen etter Algeries sjokkexit i Afrikamesterskapet, men kaptein Mark Noble er ute med en kneskade.

Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten lørdag. Trykk her for å legge din kupong før 18.00

I fem av de siste syv kampene til West Ham har det kommet scoringer i begge ender av banen, og Øst-London-laget har scoret i alle disse kampene.

Manchester United på sin side har kun gått målløs av banen i én av de siste 13 kampene, og begge lag har scoret i fire av de siste seks. De har kun klart å holde nullen i én av ti Premier League-kamper på Old Trafford denne sesongen. Vi tror også at begge lag scorer i lørdagens kamp, men vi tror kampen ender uavgjort. 1-1? Eller kanskje 2-2?

Vi tror at kampen ender uavgjort og at begge lag scorer. Det spiller du på her til 4,60 i odds