Gå til sidens hovedinnhold

Manchester United må klare seg uten fire stjernespillere. Watford vil gi dem kamp.

Ole Gunnar Solskjær mangler halve forsvarsrekken før lørdagens bortekamp mot Watford.

Motgangen fortsetter for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United, som opplevde at enda en spiller ble skadet i landslagspausen.

Nok en gang har det skjedd med en fransk spiller, og denne gangen er det Paul Pogba som har pådratt seg en strekkskade på trening. Nå kan han bli ute i opptil to måneder.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Fra før er landsmannen Raphael Varane også ute med skade. Det samme er Edison Cavani og Luke Shaw. Alle fire er antakeligvis ute i lørdagens kamp på Vicarage Road. Varane og Shaw er to av førstevalgene til Ole Gunnar Solskjær i forsvaret, og nå må han gjøre endringer i forsvaret igjen.

Her kan du se alle årets Premier League-drakter

Å ha fire så viktige spillere ute når Solskjær desperat trenger en seier er langt fra ideelt, men heldigvis har han en stor spillerstall. Nordmannen har så mange spillere til rådighet at flere knapt har spilt et minutt denne sesongen, mens noen ikke har kommet seg på banen i det hele tatt. Vi tror United vinner i London, men det blir ikke lett.

Watford - Manchester United

Odds: Manchester United vinner og det scores under 3,5 mål - 2,40

Kampstart lørdag 20. november kl 16.00

Spillestopp kl. 15.59 Live odds etter kampstart

Vicarage Road

Kampen kan sees på TV2 Sport Premium 1

Vi tror Manchester United vinner og det scores under 3,5 mål. Spill på det her til 2,40 i odds

Ole Gunnar Solskjær tar med seg Manchester United til London i den første kampen etter landslagspausen. Lørdag skal nordmannen tilbake til en bane hvor han har hatt en av sine vanskeligste dager som United-manager.

Før jul i 2019 hadde Manchester United tatt syv poeng på de tre siste Premier League-kampene mot Tottenham, Manchester City og Everton.

Men to dager før jul tok Watford sin andre seier i 2019-sesongen på Uniteds bekostning. Tapet gjorde at De røde djevlene ble liggende nede på åttendeplass, 24 poeng bak ligaleder Liverpool, som hadde en kamp til gode etter 18 serierunder.

Ca. 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spillefrist lørdag kl. 18.00

Kun Norwich (8) har tapt flere Premier League-kamper denne sesongen enn Watford (7), og med store kamper mot Villarreal, Arsenal og Chelsea de neste par ukene, har ikke Solskjær og Manchester United råd til en ny svak opptreden i Hertfordshire.

Målene renner inn

Men formen er ikke på topp. United har kun vunnet én av de seks siste ligakampene. Nå ligger de plutselig fem poeng bak en topp fire-plass.

De dårlige resultatene har gjort at presset på Ole Gunnar Solskjær har økt, men kristiansunderen er fortsatt sjef på Old Trafford, og med et bra resultat i lørdagens kamp vil han kunne snu litt av den negative stemningen og begynne å se oppover på tabellen.

United har kun klart å holde nullen i én av de siste 13 kampene i alle turneringer, og de store nederlagene mot Liverpool og Manchester City viste at United har problemer med å skape tilstrekkelig med sjanser mot de sterkeste lagene.

Her er hele lørdagens oddsprogram!

Watford er ikke i nærheten av å være like gode som de to lagene, og de individuelle kvalitetene i United-laget skal kunne klare å sikre Ole Gunnar Solskjær en seier på Vicarage Road. Bruno Fernandes, Mason Greenwood, Marcus Rashford og sevsagt Cristano Ronaldo er spillere som skal være i stand til å lage problemer for Watford.

Nest flest baklengs på hjemmebane

The Hornets har tross alt ikke klart å holde tett bakover i eneste ligakamp denne sesongen. De har sluppet inn elleve mål på fem hjemmekamper så langt. De har også slitt med å skape sjanser fremover. Watford har gått målløse av banen i fire av de siste fem kampene. Vertene har faktisk ikke scoret i syv av elleve Premier League-kamper denne sesongen. Ingen andre lag har spilt så mange kamper uten å få ballen i mål.

Julegavetips? Her er alle årets Premier League-drakter!

Statistikken viser også at Newcastle (13) er det eneste laget som har sluppet inn flere mål på hjemmebane i Premier League enn Watford (11_) så langt denne sesongen

Watford har ikke vunnet på Vicarage Road siden serieåpningen, og vi tror heller ikke at de vinner mot Manchester United. Men med flere nøkkelspillere på skadelisten kan de gi Solskjærs menn kamp.

Vi tror Manchester United vinner og det scores under 3,5 mål. Spill på det her til 2,40 i odds