Det er ingen tvil om at søndagens storkamp i Premier League, den spilles på Old Trafford.

NB! Onsdag er det ca 109 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester United - Manchester City H 4,15 (spillestopp kl 17.25)

Klikk her for å levere dette spillet

Manchester United er klart forbedret

Manchester United måtte nøye seg med 1-1 borte mot Everton sist søndag og beholdt sin 5. plass på tabellen. Står med 42 poeng og har tre poeng opp til Chelsea på 4. plass. I og med at Manchester City er utelukket fra Champions League de to neste sesongene, vil 5. plassen gi Champions League-plass, om ikke Manchester City når frem med sin anke. Flotte 7-5-2 på Old Trafford for United som faktisk har slått City to av tre ganger denne sesongen. De vant 2-1 i det omvendte møtet på Etihad i desember. I januar møttes lagene til hjemme/borte i ligacupens semifinale. Da vant Manchester City 3-1 i første møte på Old Trafford, mens Manchester United vant 2-1 på Etihad.

Harry Maguire, Daniel James and Aaron Wan-Bissaka begge må testes nærmere kampstart. Paul Pogba og Marcus Rashford er fremdeles ute.

Manchester City med fire bortetap i Premier League

Manchester City ble som ventet ligacupmester forrige helg da de slo Aston Villa 2-1 i finalen. Onsdag ble det 1-0 seier borte mot Sheffield Wednesday i 5. runde i FA-cupen, City er således klare for kvartfinale. Holder en klar 2. plass i Premier League med 57 poeng og har sju poeng ned til Leicester på 3. plass. Godkjente 9-1-4 på bortebane. Leroy Sane og Aymeric Laporte er ute med skader, mens Kevin de Bruyne er usikker.

Sportspills øvrige søndagsmeny:

Oddstips: Herlig sportssøndag - sjekk søndagens oddstips
Oddssingel PL: Manchester United slår Manchester City
Oddssingel PL: Everton vinner mot et meget svekket Chelsea
Tippetips: Bayern München er klink på søndagskupongen

Tre strake borteseire i de tre foregående sesongene på Old Trafford. United har vært merkbart forbedret etter at Bruno Fernandes ble hentet i januar. Slik oddsene er satt i søndagens kamp, synes vi Manchester City er satt til for store favoritter. Ole Gunnar Solskjær har fått bra sving på Manchester United nå og 4,15 i hjemmeodds spilles.

Klikk her for å levere dette spillet