Gå til sidens hovedinnhold

Manchester United stopper ikke Manchester Citys seiersrekke

Manchester City står med 21 strake seire, mens Manchester United er uten tap på sine 21 siste bortekamper i Premier League. Søndag møtes lagene på Etihad.

Manchester City har 14 poengs ledelse ned til Manchester United på 3. plass før søndagens gigantmøte på Etihad.

Onsdag er det ca 73 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Manchester City - Manchester United pause/fulltid U/H - 3,95 (spillestopp søndag kl 17.25)
Ufattelige 21 strake seire, alle turneringer medregnet, for Manchester City etter tirsdagens 4-1 seier hjemme mot Wolverhampton. Sist gang City tapte en seriekamp var 21. november i fjor, da det ble 0-2 tap borte for Tottenham. Tok sin femtende strake ligaseier tirsdag. Avstanden ned til Manchester United er oppe på 14 poeng nå ettersom Manchester United kun klarte 0-0 borte mot Crystal Palace onsdag kveld. Det gjenstår kun 11 serierunder og Manchester City må nok minst tape seks av de siste 11 seriekampene for å rote bort seriegullet.

Klikk her for å levere dette spillet

Enorm forbedring defensivt
Mens Manchester City slapp inn 35 mål forrige sesong, så har de kun sluppet inn 17 mål på sine 27 første seriekamper denne sesongen. Det gir et snitt på kun 0,63 baklengsmål per kamp. Snittet forrige sesong var på 0,95. Veldig mange trekker frem stopperparet Ruben Dias og John Stones som forklaringen, men det er ingen tvil om Rodri som har spilt defensivt midtbaneanker i de aller fleste seriekampene, også har en viktig brikke. Rodri har hatt en kanonsesong. Pep Guardiola kan glede seg over tilnærmet skadefritt mannskap.

Manchester United med kun en seier på de fem siste

Manchester United smalt til med 9-0 seier hjemme mot Southampton tidlig i februar, men "peaket" åpenbart med den prestasjonen. Det er blitt kun en seier på de fem spilte seriekampene etter det og det var 3-1 hjemme mot skadeskutt Newcastle. Det fire øvrige kampene er alle endt med poengdeling. Kommer senest fra to strake 0-0 kamper borte og skapte skuffende lite mot Crystal Palace onsdag kveld.

Evigheter siden siste bortetap for Manchester United

På bortebane har ikke Manchester United tapt en seriekamp siden 19. januar i fjorårssesongen, da de røk 0-2 mot Liverpool. De avsluttet fjorårssesongen med 5-2-0
på de sju siste bortekampene og står med 8-6-0 på sine 14 spilte bortekamper denne sesongen. Det betyr 21 strake bortekamper uten tap.

Ole Gunnar Solskjær må fortsatt klare seg uten Paul Pogba, men det er det eneste fraværet av betydning.

Manchester United vant 2-1 på Etihad i fjorårssesongen og de vant også 3-2 i 2017/18-sesongen, mens Manchester City vant 3-1 i 2018/19-sesongen på Etihad.

Manchester City bedre enn noensinne under Guardiola

Manchester City har kanskje aldri vært bedre under Pep Guardiola enn de har vært de siste månedene. Man kan selvsagt innvende at de scoret vesentlig mer de to sesongene de tok seriegull, men defensivt har de aldri sett bedre ut.

1,50 er oddsen på at Manchester City tar sin 22 andre strake seier søndag. Det er ikke veldig spennende odds, så vi retter fokuset mot pause/fulltid-menyen.

H/H betales med 2,05 i odds, mens U/H betales med 3,95. Manchester City har vunnet 11 hjemmekamper denne sesongen. De har ledet til pause i ni av dem, mens det har stått uavgjort i to av dem. 10 av Manchester Uniteds bortekamper denne sesongen har stått uavgjort til pause, og på de åtte siste bortekampene United har spilt har det stått uavgjort til pause.

I og med at oddsen er klart sprekere på U/H-varianten, lanserer vi pause/fulltid U/H i søndagens storkamp på Etihad til flotte 3,95 i odds.

Klikk her for å levere dette spillet