Bordeaux - Marseille

Odds: Marseille vinner begge omgangene

Kampstart fredag 7. januar kl 21.00

Spillestopp kl 20.59 Live odds etter kampstart

Stade Matmut Atlantique

Kampen kan sees på direktesport.no

Vi tror Marseille vinner begge omgangene. Det spiller du på her til 3.45 i odds

Det er mye usikkerhet rundt Bordeaux når de tar i mot Marseille på hjemmebane fredag kveld. Et ungt Bordeaux-lag tapte 0-3 borte mot Brest i den franske cupen søndag, mens Marseille vant med samme resultat mot Chauvigny.

Med så mange som 17 førstelagsspillere med positive korona-tester de siste dagene har Bordeaux bedt om at kampen skal bli utsatt, men i skrivende stund er status at den skal gå som planlagt.

I siste kamp før vinterpausen røk de 3-2 mot Lille og på tabellen er de nummer 17, kun et poeng foran Metz på playoff-plassen.

Utfordringene både på og av banen fortsetter å hjemsøke den historiske franske klubben, og de har nå vunnet kun en av de syv siste kampene i Ligue 1. De sliter kraftig med å tette igjen forsvaret, og på de syv kampene har de sluppet inn 19 mål.

I første halvdel av sesongen slapp de inn 43 mål totalt, noe som er mest av samtlige. Hvis de i tillegg nå må stille et sterkt redusert lag mot Marseille på fredag, vil den statistikken bare forverre seg i løpet av de 90 minuttene.

Det er ca. 239 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spillefrist fredag kl 19

Marseille er i støtet

Det er en helt annen historie med Marseille. De har bare et tap på de ti siste kampene i serien, og er i tillegg meget gode på bortebane.

Fem seiere, to uavgjorte og kun et tap er status så langt i sesongen, og det ene tapet var borte mot Lille helt tilbake til 3. oktober.

De var også i aksjon i den franske cupen sist helt og vant enkelt 3-0 mot Chauvigny som spiller på nivå fem. Marseille stilte et sterkt lag og hadde selvsagt full kontroll kampen gjennom.

Marseille ligger på tredjeplass i serien med like mange poeng som Nice på andreplass, men med en kamp til gode. PSG ligger langt foran og Marseille kjemper en tøff kamp om å være det andre laget fra Frankrike som kvalifiserer seg direkte til Champions League.

Når de reiser til Bordeaux er det med kofferten full av selvtillit. De har vunnet de tre siste bortekampene uten å slippe inn mål, og med store utfordringer hos hjemmelaget bør dette kunne gå veien.

Marseille tar sin første seier i Bordeaux

Normalt er dette en meget vanskelig bortekamp for Marseille. På 27 møter mellom lagene i Bordeaux har de faktisk aldri vunnet. 14 seiere til hjemmelaget og 13 uavgjorte kamper er den utrolige statistikken.

Nå er utgangspunktet noe annet med flust av koronatilfeller hos hjemmelaget, og i tillegg Jean Onana og Gideon Mensah opptatt med Afrikamesterskapet.

Hos Marseille er det kun Pape Gueye og Bamba Dieng som er uaktuelle. Begge disse er også opptatt med Afrikamesterskapet

Med fullt mannskap tror vi Jorge Sampaolis gjeng tar en enkel seier.

Marseille vinner begge omgangene spiller du på her til 3.45 i odds