Gå til sidens hovedinnhold

Marte Olsbu Røiseland eller Tiril Eckhoff vinner dagens jaktstart i Hochfilzen

De norske skiskytterjentene var knusende overlegne på lørdagens stafett i Hochfilzen. I dag tror vi knallhardt på mer norsk suksess på jentenes jaktstart.

En fantastisk sportssøndag står foran oss med masse deilig vintersport og fotball fra både Premier League og Eliteserien.

Onsdag er det ca 284 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Skiskyting Jaktstart 10 km kvinner- Marte Olsbu Røiseland/Tiril Eckhoff vinner - 3,50/5,00 - spillestopp kl 11.40

De norske skiskytterjentene viste i forrige søndags jaktstart i Kontiolahti at de hadde funnet formen. Tiril Eckhoff vant foran Marte Olsbu Røiseland. Fredag bekreftet både Tiril og Marte toppform i sprinten i Hochfilzen. Tiril endte på 2. plass med en strafferunde, mens Marte Olsbu Røiseland også med en strafferunde endte på 4. plass.

I lørdagens stafett gikk både Tiril Eckhoff og Marte Olsbu Røiseland strålende etapper for Norge, og Norge tok en overlegen seier. Søndag er det jaktstart. Hviterussiske Alimbekava går ut først, men hun har kun 8,5 sekunder til gode på Tiril Eckhoff, mens Marte Olsbu Røiseland kun er 16,9 sekunder bak Alimbekava.

Det skal være svært gode sjanser for norsk seier i dag og litt overraskende er det at Marte Olsbu Røiseland er favoritt til 3,50 i odds, mens Tiril Eckhoff er nestfavoritt til 5,00 i odds.

Vi har klart mest tro på Tiril Eckhoff og det blir vårt hovedspill, men "dekker" opp med også å sette et spill på Marte.

Klikk her for å levere spill på Tiril Eckhoff som vinner av dagens jakstart.

Klikk her for å levere spill på Marte Olsbu Røiseland som vinner av dagens jakstart.

Kommentarer til denne saken