Gå til sidens hovedinnhold

Marte Olsbu Røiseland går for gull

Marte Olsbu Røiseland har allerede tre gull i VM. Søndag går hun for gull på fellesstarten.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Søndagskupong med Fulham - Liverpool
Oddsdobbel 1: Liverpool gir full gass direkte
Oddssingel PL: Chelsea må være tålmodige
Oddssingel Serie A:
Fordel Milan mot Inter
VM skiskyting fellesstart menn: Se opp for Tarjei
Oddssingel FA-cup: Millwall kan ta enda en Premier League-skalp
V4 Romme: Jansson fikser lunsjen
Eurojackpot fredag
: Svenske vant over en halv milliard

Det er meget flott langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det spilles to kamper i Premier League med blant annet Liverpool i aksjon borte mot Fulham. Den siste kvartfinalen i FA-cupen skal også spilles. Ellers er det en rekke kamper i både Serie A, La Liga og Bundesliga og her hjemme venter en spennende treningskamp mellom Rosenborg og Molde. VM skiskyting avsluttes i dag med fellesstarter for både kvinner og menn. I Falun er det verdenscup med 10 km fri og kvinner og 15 km for menn. Rwa Air avsluttes også i dag med skiflyging i Vikersund. I tillegg er det full runde i Eliteserien i håndball for menn og det spilles fire kamper i Eliteserien for kvinner.

NB! Onsdag er det ca 29 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Fellesstart 12,5 km kvinner - Marte Olsbu tar gull - 7,00 (spillestopp kl 13.10)

Det er siste dag i VM skiskyting i dag og mesterskapet har vært meget innbringende for Norge. Lørdag ble det gull på begge stafettene og dermed har Norge fem gull foreløpig.

Vi lanserte spill på at Norge tok gull på kvinnestafetten lørdag til herlige 4,00 i odds og vinklet den saken på ankerkvinnen Marte Olsbu Røiseland. Hun leverte en helt enorm sisteetappe og skjøt fem rett ned på siste stående. Marte Olsbu Røiseland har dermed allerede tre gull i mesteskapet, da hun også har tatt gull på singel mix stafetten og mixed stafetten. Men i de individuelle øvelsene har det ikke lyktes for Marte. Hun skjøt fire bom på sprinten og endte på en skuffende 25. plass der. Hadde dermed et meget vanskelig utgangspunkt foran jaktstarten, men tross fire bom også på den gikk hun seg opp til 4. plass. På tirsdagens normaldistanse ble også for mye bom og fire tilleggsminutter er naturligvis altfor mye på en slik distanse.

Men farten i sporet har vært enorm under hele VM og i fellesstart er det alltid en soleklar fordel å gå fort. Marte har ikke helt lyktes i de tre fellesstartene hun har gått i verdenscupen denne sesongen, men hun må da være stinn av selvtillit etter lørdagens ankeretappe. Det er mange vinnerkandidatet på dagens sprint, og Martee Olsbu Røiseland er definitivt blant dem.

7,00 i odds på at Marte Olsbu Røiseland kroner verket i dag og tar VM-gull i fellesstart er flott odds og spilles.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken