Gå til sidens hovedinnhold

Marte Olsbu Røiseland skal gi Norge stafettgull

Norge er ikke favoritt i kvinnenes VM-stafett, men har klar vinnersjanse.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:
Tippetips: Bonuspott med Solskjær
Oddssingel PL:
Det kan bli en sen kveld for Solskjær og United
VM skiskyting stafett menn:
Norge skal ta gull på herrestafetten
Oddssingel PL:
Newcastle til feit borteodds
Oddssingel Championship:
Leeds fester grepet om opprykksplassen
Oddsdobbel Championship:
Aston Villa har meldt seg på i opprykkskampen
V75 Drammen: To sterke bankere i Drammen
V65 Århus:
Internasjonal V65-kveld fra Danmark
VM skiskyting
: Her er programmet

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss lørdag. Det er kvartfinaler i FA-cupen i England denne helgen, og tre av disse skal spilles lørdag. I tillegg er det full serierunde i Championship. I tillegg er det en rekke kamper i både la Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. I tillegg er det mye vintersport. I VM i skiskyting i Østersund er det stafetter for både kvinner og menn. I Falun er det sprint verdenscup langrenn, mens Raw Air har sin avslutningshelg med skiflyging fra Vikersund. Det er også verdenscupavslutning i alpint i Andorra.

NB! Husk å spille Lotto. Ca 14 millioner kr i førstepremiepotten lørdag. Lever kupongen her!

VM skiskyting - stafett kvinner - Norge tar gull - 4,00 (spillestopp kl 13.10)

Det er duket for VM-stafetter for både kvinner og menn i Östersund i dag og det kommer til å bli noen herlige dueller.

Kvinnestafetten starter først og bookmakerne og Norsk Tipping holder Tyskland som overraskende klar favoritt. Mens Sverige og Norge holdes som nestfavoritter.

Det er usikre kort for de fleste nasjonene og for Norge er det Synnøve Solemdal på første etappe som er avgjørende. Solemdal sliter med farten i løypa og det er avgjørende for Norges del at ikke Solemdal taper for mye til teten på den første etappen. Ingrid Landmark Tandrevold på 2. etappe, Tiril Eckhoff på 3. etappe og Marte Olsbu Røiseland på siste etappe er alle sterke kort. Sverige har også et veldig sterkt lag, med Linn Persson på 1. etappe, Mona Brorsson på 2. etappe, Anna Magnusson på 3. etappe og Hanna Øberg på siste etappe. Tyskland stiller med Vanezza Hinz på 1. etappe, Franziska Hildebrand på 2. etappe, Denise Herrmann på 3. etappe og Laura Dahlmeier på 4. etappe. Alt tyder på at det er mellom disse nasjonene gullkampen skal stå, da både Italia og Frankrike har for ujevne lag.

Forhåpentligvis henger Norge bra med før siste etappe. Da skal Marte Olsbu Røiseland være sterkest i duell med Øberg og Dahlmeier. Olsbu har vist kalasform i sporet i VM og smadret både Øberg og Dahlmeier langrennsmessig. Olsbu var også gnistrende sterk under fredagens singel mix-stafett.

4,00 i odds på Norge er sjenerøs odds. Vi setter pengene på de norske skiskytterjentene i ettermiddag.

Klikk her for å levere spillet

Kommentarer til denne saken