Det er en strålende sportssøndag vi har foran oss. Det spilles tre kamper i Premier League og VM i skiskyting avsluttes med fellesstarter både for kvinner og menn. Ellers er det godt med kamper fra både Serie A, La Liga, Bundesliga og Ligue 1. I Trondheim er det klart for siste etappe i Ski de Tour og her er det jaktstart for både menn og kvinner.

NB! Onsdag er det ca 71 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

VM skiskyting - fellesstart kvinner - Marte Olsbu Røiseland tar gull - 4,75 (spillestopp kl 12.24)
Det ble en vanvittig spennende kvinnestafett lørdag og så slett ikke bra ut for Norge når Tiril Eckhoff måtte ut i strafferunde etter stående på den 3. etappen. Norge var likevel klart med i gullkampen når Marte Olsbu Røiseland gikk ut på siste etappe. Kom likt inn med Hanna Øberg til siste stående, blåste alle fem blinkene rett ned, mens Øberg sprakk og havnet i strafferunde. Det var en ren maktdemonstrasjon av Marte.

Klikk her for å levere dette spillet

VM i skiskyting avsluttes med fellesstart for både menn og kvinner i dag. Dorothea Wierer er satt til favoritt, mens Marte Olsbu Røiseland er nestfavoritt. I vår verden er Olsbu Røiseland den klare favoritten. Sørlandsjenta står med fire gull og to bronsemedaljer hittil i VM. Hun har gull på mixed stafett, single mixed stafett, kvinnestafetten og sprinten. I tillegg til bronse både på jaktstarten og på 15 km.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Oddstips: Strålende sportssøndag - sjekk våre oddstips
Tippetips: Manchester United er ikke klink på søndagskupongen
VM fellesstart: Thingnes Bø tar gull
Oddssingel PL: Arsenal med fenomenal statistikk mot Everton
V65 Bergen: Internasjonal V65-kveld på Bergen travpark
V4 Charlottenlund:
Herlig søndagslunsj fra Danmark
V75 Solvalla
: Vi klinker til med tre bankere

Olsbu Røiseland råsterk på standplass

Marte Olsbu Røiseland er stinn av selvtillit og hun er veldig stødig på standplass. Det er avviklet tre fellesstarter denne sesongen, og det har vært ulike vinnere hver gang. Hanna Øberg vant generalprøven i Pokljuka, men Øberg har skutt seg bort på alle individuelle øvelsene i VM. Marte tok 6. plassen i Pokljuka, men er i sitt livs form nå.

4,75 på at Marte Olsbu Røiseland tar gull i dag og blir den store VM-dronningen er flott odds og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet