Gå til sidens hovedinnhold

Martial har vært et lyspunkt

Anthony Martial har scoret åtte mål i Premier League på ti kamper fra start.

Sportspills øvrige søndagsmeny:
Tippetips: Oppturen fortsetter for Solskjær og United
Oddssingel PL: Martial har vært et lyspunkt
Oddssingel PL:
Sterling senker Southampton
Oddssingel PL
: Palace jakter ny storskalp
V75 Bjerke (spillestopp kl 16.20): Gnistrende V75-søndag på Bjerke
V65 Charlottenlund (kl 18.15): Verdensstjerne i comeback

Søndagens langoddsprogram byr på fire kamper fra Premier League og både Manchester United, Manchester City og Chelsea skal i aksjon. Ellers er det rolig på fotballfronten med kun full serierunde fra italiensk Serie B i tillegg. I Tour de ski er det klart for andre etappe og det handler om 10 km for kvinner og 15 km for menn. Den tysk/østerrikske hoppuken skal i gang med sitt første renn fra Oberstdorf.

NB! Onsdag er det 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Anthony Martial scorer og Manchester United vinner – 2,30 (spillestopp kl 17.25)

Ole Gunnar Solskjær har vekket Manchester United etter at han kom inn som midlertidig manager. 5–1 borte mot Cardiff ble etterfulgt av 3–1 seier hjemme mot Huddersfield andre juledag.

Bournemouth er i forferdelig form. De fikk juling av Tottenham i forrige serierunde, hvor de tapte 0–5 på Wembley. Nå har de åtte tap på de siste ti kampene i alle turneringer. Formen til The Cherries har vært i fritt fall siden starten av november, og jeg tror nedturen fortsetter på Old Trafford.

Bournemouth mangler kaptein Simon Francis. Han har operert kneet og blir ute i mange måneder. Lewis Cook, Dan Gosling og Adam Smith spiller heller ikke søndagens kamp på Old Trafford.

Chris Smalling, Scott McTominay og Marcos Rojo er alle ute med skader.

Romelu Lukaku, Alexis Sánchez og Anthony Martial kan alle rekke kampen, men må testes på kampdagen.

Anthony Martial var frisk mot Cardiff, og han var savnet mot Huddersfield, iallfall i starten av kampen. Martial har vært et lys i mørke for Manchester United denne sesongen. Franskmannen har scoret åtte mål i Premier League på ti kamper fra start.

Det er ventet at Martial er tilbake fra start i søndagens kamp mot Bournemouth, og jeg tror han tegner seg på scoringslisten igjen. Oddsen på Martial scoring og United-seier er 2,30.

Kommentarer til denne saken