Det er ca.14 millioner i Lottopotten. Spillefrist lørdag kl 18.00

Arsenal har hatt en grusom start på årets Premier League-sesong. Etter tre kamper står de med tre tap og 0-9 i målforskjell. Motstander Norwich har hatt en like fryktelig start med tre tap og 1-10 i målforskjell.

På Emirates på lørdag er det med andre ord et ordentlig bunnoppgjør der de to lagene med klart dårligst målforskjell så langt møtes.

Til Arsenals forsvar skal det nevnes at de har hatt mange sentrale spillere ute og et tøft kampprogram så langt. Borte mot Brentford i første runde var svakt. Selv med mange spillere ute skulle det være mulig for The Gunners å bite bedre fra seg, men i det nyopprykkede laget var tenningen på topp og hjemme på Brentford Community Stadium feide de over Arsenal.

At Arsenal taper hjemme mot Chelsea og borte mot Manchester City er ikke noen bombe i seg selv. Det er to av de heteste tittelkandidatene, og når Granit Xhaka i tillegg fikk rødt kort mot City etter 35 minutter ble det ekstra stygt.

I løpet av landslagspausen har det lysnet på skade-og sykdomsfronten for Mikel Artetas menn. Gabriel Magalhaes, Eddie Nketiah, Thomas Partey og Ben White er alle tilbake i trening og er aktuelle til lørdagens kamp.

De eneste som er uaktuelle er suspenderte Granit Xhaka og Mohamed Elneny som er ute med en hamstringskade.

Tøff retur til Premier League for Norwich

Norwich har fått en knalltøff start på sin tilbakekomst til Premier League. De også har hatt et brutalt program i starten med kamper mot Liverpool, Manchester City og Leicester, så at de står med null poeng etter tre kamper er ingen skrell.

Nå står en ny vanskelig kamp på programmet mot et Arsenal i poengnød. Nyervervelsen Mathias Normann kan få sin debut i denne kampen, og manager Daniel Farke kan virkelig få bruk for Normanns kvaliteter.

Normann er en defensiv midtbanespiller som liker å takle, krige og vinne ballen. En slik spiller kan passe bra inn i Daniel Farkes noe romantiske måte å tilnærme seg fotball på. I tillegg har han en god fot, og han kan bidra med både mål og assist.

Farke ønsker at Norwich skal ha ballen i laget og spille seg gjennom ledd. Ikke bare måke ballen opp og håpe på det beste som andre nyopprykkede lag har en tendens til. Da kan Normanns kvaliteter som ryddegutt i den defensive rollen være gull verdt.

Finske Teemu Pukki var en spiller som markerte seg spesielt i starten av sesongen sist Norwich var i Premier League. For to sesonger siden endte han på 11 scoringer totalt. Pukki har scoret det eneste målet til Norwich i år, og han må nok finne veien til nettmaskene ofte skal de berge plassen.

Det er ca. 14 millioner kroner i lottopotten. Spillefrist lørdag kl 18.00

Denne kampen vinner Arsenal

Selv om det har vært tungt i starten for Arsenal tror vi de blir for sterke for Norwich. Nå har de tilnærmet fullt mannskap å velge fra, og har i tillegg et godt tak på gjestene. I de siste syv møtene på Emirates i Premier League har Arsenal scoret tre mål eller flere i seks av kampene. Siste oppgjør mellom lagene i 2020 endte 4-0.

Arsenal klinker til fra start og vi tror de leder når det er gått 30 minutter.

Det spiller du på her til 2.65 i odds!

Det løsner ordentlig for Arsenal i denne kampen og vi tror de vinner begge omgangene. Dette gir 3.55 i odds. Spill her!