*Nettavisen* Sportspill.

Martin Ødegaards gamle trener sliter i Kazan

In this photo made on Saturday, Oct. 29, 2016 CSKA head coach Leonid Slutsky reacts watching his team before the national championship soccer match between Spartak Moscow and CSKA in Moscow, Russia. Slutsky may have won his third title with CSKA in May but since then, it's all been downhill after quitting the national team following failure at Euro 2016 and now he's under pressure at CSKA. In contrast Spartak's coach Massimo Carrera's fortunes are on the rise as he's turned Spartak into the Russian league leader in the process beating arch-rival CSKA 3-1.

Leonid Slutsky var Martin Ødegaards trener i Vitesse Arnhem. I desember tok russeren over Rubin Kazan. Det har ikke vært noen suksess. Foto: Ivan Sekretarev (AP)

Leonid Slutsky tok over Rubin Kazan i desember, men han har ikke fått skikk på laget. Vi tror Rubin taper Arsenal Tula i dag.

14.03.20 10:06

Coronaviruset preger naturligvis fotball-Europa og både Serie A og La Liga er innstilt inntil videre. Fredag formiddag kom også beskjeden om at alle kamper i de fire øverste divisjonene i England utsettes og at Premier League pauses 2. april, og fredag ettermiddag ble det klart at Bundesliga også tar pause. Fotballen ruller imidlertid videre i Tyrkia, Russland, Mexico og Argentina, ihvertfall foreløpig.

Lørdag er det ca 14 millioner kroner i Lotto-potten. Spill førlørdag klokken 1800. Lever kupongen her!

Arsenal Tula - Rubin Kazan H 2,25 (spillestopp kl 16.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Arsenal Tula tapte mot Orenburg forrige helg, men de ligger fortsatt helt oppe på sjetteplass på tabellen.

Igor Cherevchenkos menn har vunnet tre av de fire sist kampene, og de skal ha gode muligheter til å ta tre poeng hjemme mot et Rubin Kazan-lag som er helt ute av form.

Rubin Kazan under nedrykksstreken

Den tidligere russiske landslagssjefen Leonid Slutsky returnerte til russisk fotbal i desember. Han signerte en femårskontrakt med Rubin i desember. Før vinterpausen lå Kazan-laget nede på en skuffende 13.-plass i den russiske Premier League. Med Slutsky på sidelinjen har nedturen fortsatt. Nå er Rubin under nedrykksstreken - på 15.-plass.

Sportspills øvrige lørdagsmeny:

Oddstips: Fotball og skiskyting - sjekk lørdagens oddstips
Jaktstart menn: Parademarsj for Johannes Thingnes Bø
Jaktstart kvinner: Tiril Eckhoff vinner lørdagens jaktstart
Oddsdobbel: Suksessen fortsetter for Boca Juniors
V75 Halmstad: Du kan vinne 24 millioner
Eurojackpot fredag: 20-åring ble millionær

Rubin Kazan har ennå ikke vunnet en kamp og heller ikke scoret i de to kampene Slutsky har ledet laget. Russeren var treneren til Martin Ødegaard fra august 2018 til mai 2019 da Real Madrid-spilleren var utlånt til Vitesse Arnhem, men han fikk fyken i den nederlandske klubben i desember. Slutsky har tidligere trent det russiske landslaget og CSKA Moskva, og han hadde også et kort opphold i engelske Hull City i 2017. Det ble ingen suksess.

Tula er i form

Det ser ikke ut til at han har fått skikk på Kazan i løpet av vinterpausen. Rubin er i trøbbel i ligaen. Bortestatistikken er depressiv lesning. Rubin står uten seier i de ti siste bortekampene. Fem av de seks siste kampene på fremmed gress har endt med poengdeling.og de har ikke vunnet noen av de fire siste kampene på bortebane mot Tula. Fasiten viser 0-3-1.

Vi tror ikke de vinner denne gangen heller. Tula viser fin form. De har vunnet tre av de fire siste kampene. De knuste Lokomotiv Moskva hele 4-0 her i forrige hjemmekamp. Vi tar de tar en ny seier mot et formsvakt Rubin-lag i dag.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag