Gå til sidens hovedinnhold

Martin Ødegard og Arsenal får bank på Etihad

Martin Ødegaard var tilbake da Arsenal knuste West Brom i ligacupen i midtuken. Nå venter en tøffere oppgave mot Manchester City.

Manchester City er av de fleste utropt som favoritt til å ta hjem Premier League-trofeet også i år. Etter en trå start med tap borte mot Tottenham, fikk stakkars Norwich unngjelde på Etihad sist helg.

Vi tror Martin Ødegaard og Arsenal også får bank på Etihad.

Manchester City-Arsenal (Manchester City vinner og holder nullen - 2,05 (spillestopp lørdag kl 1329)

Vi tror Manchester City vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2.05 i odds

Hele fem ganger måtte Tim Krul hente ballen ut av nettet, og Norwich ble sendt hjem som slakt. Dette var den andre 5-0 seieren på rad på hjemmebane for City i og med at de avsluttet forrige sesong med samme resultat hjemme mot Everton.

Statistikken fra de to første kampene viser at Pep og laget hans fortsatt tror på ballbesittende fotball. De hadde ballen rundt 65 prosent av tiden både mot Tottenham og Norwich. Så langt i år har de ikke produsert enormt med sjanser, med åtte skudd på mål på de to kampene til sammen.

På skadefronten ser det lyst ut for City. Den eneste som er ute er Phil Foden, som ventes tilbake til kampen mot Leicester 11.september. Ellers ble Kevin De Bruyne spart sist helg, og med en uke til med trening er nok han klar mot Arsenal.

En annen statistikk som er interessant er at Manchester City har slått Arsenal, både hjemme og borte, de siste åtte kampene med en total målforskjell på 19-2. Med andre ord er det litt av et fjell Arsenal må bestige på lørdag.

Det brenner under føttene på Arteta

Mikel Arteta fikk et pusterom på onsdag de de feide West Bromwich ut av ligacupen. 6-0 endte det tilslutt, blant annet etter tre mål av Aubameyang.

Martin Ødegaard fikk tillit fra start etter overgangen fra Real Madrid og bidro med en lekker assist på Bukayo Saka sin scoring, før han ble byttet ut til stor applaus etter en times spill.

En overbevisende seier for Arsenal, men et særdeles viktig poeng er at West Bromwich byttet ut hele lagt som slo Blackburn borte sist helg. Bortsett fra Robert Snodgrass, hadde de et rent U23 lag på banen, noe som selvsagt gjorde oppgaven enklere for The Gunners.

Nå skal man aldri undervurdere viktigheten av å score mål i fotball, uansett motstander, og Arteta understreket også dette etter kampen. Det gjør noe med stemningen i laget, og når de i tillegg klarte å holde nullen ble det en perfekt kveld.

Han fikk også minutter i beina på Aubameyang, samt at Martinelli og Lacazette også kom innpå. Flere spillere kommer nå tilbake og dette vil gi laget et løft inn mot lørdagens storkamp!

Vi tror likevel ikke det holder mot Manchester City som tar sin niende Premier League-seier på rad mot Arsenal.

Vi tror Manchester City vinner og holder nullen. Det spiller du på her til 2.00 i odds

Raheem Sterling kom inn fra benken og scoret 10 minutter etter han kom på banen mot Norwich. Han trives veldig godt mot Arsenal og har seks mål på de fem siste kampene.

Spiller du på mål til Raheem Sterling i denne kampen gir det 2.20 i odds