Gå til sidens hovedinnhold

Mbappe og Neymar river i stykker City-forsvaret

Kylian Mbappe og Neymar vil filleriste City-forsvaret i onsdagens Champions League-semifinale.

Manchester City og Paris Saint- Germain er Champions League-semifinalen du ikke vil gå glipp av.

Det er to spillere som garantert vil vise seg frem i den første kampen på Parc des Princes: Kylian Mbappe and Neymar.

Onsdag er det ca 210 millioner kroner i Vikinglotto-potten.

Selv om Ruben Dias og John Stones har snøret sammen City-forsvaret denne sesongen, er det fortsatt usikkert hvordan Manchester City-forsvaret klarer seg mot de beste lagene i Europa.

PSG har tidligere straffet lag som står høyt med forsvaret, og vi tror også de kan gjøre det mot Pep Guardiolas menn.

Det franske storlaget skapte store problemer for Bayern Munchen i kvartfinalen. Særlig Neymar og Mbappe, som truet bakrommet gjennom hele kampen.

At PSG vinner mot Manchester City gir 3,15 i odds

Manchester City vil gi bort lignende sjanser, men det franske forsvaret har også utfordringer. Danilo Pereira må antakeligvis spille midtstopper, mens Marquinhos er usikker. Dersom brasilianeren kan spille ved siden av Presnel Kimpembe onsdag, vil det være en opptur for Mauricio Pochettino.

Kampen om midtbanen blir viktig. Rodri og Fernandinho har byttet på rollen som defensiv midtbanespiller hos City, og mye tyder på at Rodri får oppgaven i Paris. PSG er forsterket defensivt etter at Marco Verratti var tilbake foran forsvaret sammen med Idrissa Gueye.

Raheem Sterlings svake form gir grunn til uro. Sergio Aguero er på vei bort fra Etihad og er ikke foretrukket av Guardiola. Det gjør at mye av det offensive ansvaret er plassert på skuldrene til Gabriel Jesus.

Vil bli rom for Mbappe og Neymar

Vil Jesus alene på topp klare å utfordre Marquinhos? Vil Kevin De Bruyne måtte flyttes høyere opp i banen, i så fall vil det etterlate et farlig rom på venstresiden som Neymar eller Mbappe kan utnytte.

PSG møtte de regjerende Champions League-mesterne i kvartfinalen, Europas beste lag, og de ble for det meste utspilt i begge kampene. Manchester City på sin ide har ikke møtt et lag med samme offensive kvaliteter hele sesongen, selv om de tapte mot Manchester United tidligere i år.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

Mbappe og Neymar har scoret henholdsvis åtte og seks mål i Champions League denne sesongen. De har fart og ferdigheter som kan gjøre onsdag kveld til en ubehagelig opplevelse for City, rett og slett siden forsvaret til Pep Guardiola ikke har blitt satt på en like tøff prøve tidligere. Det kan gjøre onsdagens kamp svært underholdende.

Paris Saint-Germain - Manchester City 3,15 - 3,60 - 2,05 H (spillestopp onsdag kl. 20.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Champions League, semifinale. Kamp 1 av 2. Manchester City er gjort til favoritter mot Paris St. Germains, noe som er ganske overraskende siden de er gjester på Parc des Princes.

Pep Guardiolas menn er i fantastisk form i 2021, og de kommer til denne kampen med massevis av selvtillit etter å ha vunnet ligacupen mot Tottenham i helgen.

City står med imponerende 30 seire på de siste 33 kampene i alle turneringer, og den statistikken kan skremme vettet av et hvilket som helst lag. Likevel; City er bare i klubbens andre Champions League-semifinale i historien. De slet mot Borussia Dortmund i kvartfinalen, og nå møter de laget som sist sesong slo ut Dortmund.

PSG på sin side kjemper en hard kamp om ligatittelen i Frankrike. Etter 34 serierunder ligger de på andreplass, ett poeng bak Lille. I Champions League derimot har det gått bedre for Mauricio Pochettinos PSG. De har sendt storklubbene Barcelona og Bayern Munchen ut av turneringen i de to siste rundene, og vi tror de kan bli en hard nøtt å knekke for City.

Mbappe er spilleklar

I helgen haltet Kylian Mbappe av banen i det 87. minutt da PSG vant 3-1 mot Metz, men PSG-manager Mauricio Pochettino bekreftet, ifølge Manchester Evening News, at angriperen er klar til onsdagens kamp. Mbappe har vært en nøkkelspiller for PSG i Champions League, hvor han har scoret åtte mål. Kun Erling Braut Haaland har scoret flere mål enn ham i turneringen.

Fredag er det ca. 341 millioner i Eurojackpot-potten.

PSG tok seg til finalen i Champions League sist sesong, og vi tror også at de er kapable til å klare det denne sesongen. Da må de slå City på hjemmebane.

Selv om PSG måtte nøye seg med uavgjort hjemme mot Barcelona, og de har tapt hjemme mot både Manchester United og Bayern München, så tror vi ikke de taper onsdagens kamp.

Både mot Bayern München og Barcelona ledet PSG henholdsvis 1-3 og 1-4 etter bortekampen. Det gjorde at de kunne kontrollere inn avansementet på hjemmebane.

At City er gjort til såpass klare favoritter i denne kampen er litt merkelig. 3,15 i odds på PSG hjemme i den franske hovedstaden er spillbart så det holder.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset