Harry Wilson har vært utlånt til fem forskjellige klubber på de fem siste årene. Først var han i Crewe Alexandra, deretter gikk turen til Hull City og videre til Derby Forrige sesong var han i Bournemouth. Cardiff er den femte klubben hans siden 2015.

Mange trodde at 23-åringen skulle forlate Anfield og gå til en Premier League foran denne sesongen. Burnley var villig til å punge ut 16 millioner pund for den walisiske landslagsspilleren, men Liverpool ville ha 20 millioner pund. Dermed gikk overgangen i vasken.

Fredag er det ca 366 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Flere klubber var interessert i å skaffe seg 23-åringen på lån, blant andre Swansea og Derby, men i tolvte time kom Cardiff på banen og snappet ham, skriver Wales Online. Cardiff har vært oppfinnsom i måten de har utformet utlånsavtalen med Liverpool. De er bare ansvarlig for en del av lønnen til Wilson, men betaler et større beløp til de regjerende Premier League-mesterne hvis han bidrar til at klubben rykker opp til Premier League neste sesong. Akkurat nå ser det ikke slik ut.

Cardiff - Bristol City 2,10 - 3,15 - 3,10 H (spillestopp fredag kl. 18.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Engelsk, Championship. Før fredagens hjemmekamp ligger Cardiff på 13.-plass, men de vi gjøre et kraftig byks oppover på tabellen med seier mot Bristol City.

Harry Wilson var tilbake på midtbanen hos Cardiff da waliserne slo Barnsley 3-0 sist helg, og han banket inn det tredje målet fra 18 meter. Det var første hjemmeseieren til waliserne i Championship denne sesongen, og vi tror de tar sin andre seier på Cardiff City Stadium fredag.

Her får du vurderinger av dagens kamper. Sjekk her!

Scoret begge målene hjemme

Med Liverpool-spilleren på banen har ikke Cardiff tapt. De står med to seire og to uavgjorte.

23-åringen har vært direkte invovert i tre av seks Cardiff-scoringer i de fire kampene han har vært på banen. Begge målene hans er kommet hjemme på Cardiff City Stadium.

Wilson er ikke den eneste spilleren Cardiff har på lån fra Liverpool. Også Sheyi Ojo er hentet til Wales fra Anfield. Han har to må og en målgivende på de ti første kampene for klubben.

Her kan du skrape Flax på nett

Bristol City tok sin første seier på fem kamper da de vant 2-1 borte mot Huddersfield. Etter en perfekt start med fire seire på de fire første kampene, har de ikke klart å finne tilbake til rytmen i spillet etter landslagspausen. Nå håper fansen at Bristol City er tibake på vinnersporet.

Cardiff har kun tapt én av de siste tolv hjemmekampene mot Bristol. Tapet kom i fjor. Da vant gjestene 1-0. Det var første tapet i Wales mot Bristol siden desember 2002.

Den siste kampen mellom lagene ble spilt i Bristol i juli. Da vant Cardiff 1-0.

Se alle de nye Premier League-draktene her!

Skadetrøbbel hos Bristol

Cardiff mangler Lee Tomlin som er skadet, men den innlånte Liverpool-spilleren Harry Wilson er tilbake.

I tillegg til Tomlin er også Greg Cunningham, Isaac Vassell og Jordi Osei-Tutu ute.

Bristol City har en rekke spillere på skadelisten, og det er en av årsakene ti at de har vært svake den siste tiden. Liam Walsh, Nathan Baker, Alfie Mawson, Steven Sessegnon og Andi Weimann er alle ute.

Fredag er det ca 366 millioner kroner i Eurojackpot-potten.

Bristol City merker skadesituasjonen, og Cardiff kan dra nytte av de defensive svakhetene Bristo har vist i de siste kampene. Med Harry Wilson tilbake er vertene forsterket offensivt, og vi tror de kan ta alle tre poengene i denne kampen. Cardiff-seier gir 2,10 i odds. Det er ok.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset