*Nettavisen* Sportspill.

Med los på Champions League

Sevilla stakk alvorlige kjepper i hjulene til Real Madrids tittelkamp med en sterk seier hjemme på Ramon Sanchez Pijuan. Foto: Jorge Guerrero (Afp)

Sevilla har funnet en helt eventyrlig form som kan sikre plass i det gjeveste selskap. Men det kan ha vært for sent.

29.03.14 09:18

Sportspills øvrige lørdagsprogram:
V75 Sørlandet: Superjackpot og sterke hopper
V75 Sørlandet: Vill jakt på V75-jackpoten
Tippekupongen: Kampen Solskjær må vinne
Oddsen: Patriotisk langskudd på Ole Gunnar
Oddsen: Englands nye gullgutter

Kampene blir dekket i Nettavisens nye livesystem. La oss lose deg gjennom fotballdagen!

Lørdagens langoddsprogram er fullt av kamper fra hele Europa. Også Tippeligaen har et par interessante kamper på menyen.

Dagens spill
Celta Vigo - Sevilla, B 2,25

Hjemmelaget soser rundt i ingenmannsland og ligger godt an til å bli en middelhavsfarer i La Liga. Likevel må de være obs på at de kun er fem poeng ned til streken. Fire tap på de siste fem kamper burde få varsellampene til å lyse.

Celta Vigo er seriens nest dårligste hjemmelag og tapte forrige hjemmekamp 2-0 mot Malaga. Der var de rett og slett tafatte. Luis Enriques mannskap står med 3-6-6 på eget gress, noe som ikke skremmer noen. De står med 14 mål på 15 hjemmekamper.

Kun Gustavo Cabral er skadet for dagens verter. Hjemmelaget vet at de må spille bedre for å sikre ny kontrakt i La Liga, men får besøk av et Sevilla som virkelig er i form.

På tirsdag kom Real Madrid på besøk til Andalucia, men måtte reise tomhendte hjem etter Sevilla vant 2-1. Carlos Bacca ble dagens store helt med to mål. Denne seieren føyde seg inn i det som har blitt en formidabel rekke - seks på rad har gitt fornyet håp om Champions League-spill neste sesong.

Sevilla kommer til kampen uten Sebastian Cristoforo, Denis Cheryshev og Daniel Carrico. Bortelaget har 6-5-4 på bortebane og er med det ligaens fjerde beste bortelag. Før kampen er de seks poeng bak Athletic som er på fjerdeplass, men de får besøk av Atletico Madrid i helgen. I tillegg har baskerne sviktet litt i det siste.

Sevilla har uten tvil mest å spille for, og er gode på bortebane. Celta Vigo er stikk motsatt. At Sevilla får 2,25 odds i den formen de er i nå, må vi bare utnytte.

Celta Vigo - Sevilla, 2,75 - 3,05 - 2,25. Spillstopp er 17.55.

Klikk her for å levere dagens spill.

Dagens spill 2
Bologna - Atalanta, B 2,90

Et ekstremt interessant oppgjør i Serie A står for turen klokken 18.00 på lørdag.

Hjemmelaget solgte superspilleren Alessandro Diamanti i januar. De har de betalt dyrt for. Nå peker alle pilene nedover, og selv om de er på trygg grunn nå, er de favoritt til Serie B-plass neste sesong. Imidlertid har de faktisk kapret to seire siden krølltoppen forlot klubben - men forrige runde ble de knust og ydmyket av lille Chievo. Det lover ikke godt.

Kun Francesco della Rocca er ute for hjemmelaget.

Bologna er seriens neste dårligste hjemmelag og har 3-7-5 på eget gress. Det skremmer nok ikke Atalanta i kjempeform.

De blåsvarte fra Bergamo har på et eller annet vis truffet gull. Etter et forsmedelig 4-0-tap hjemme mot Parma har de reist seg og står nå med fem seire på rad - inkludert 2-1 mot Inter på Giuseppe Meazza. Det står det stor respekt av!

Davide Brivio og Riccardo Cazzola er skadet og ikke tilgjengelig. I tillegg er Yohan Benalouane suspendert.

Det skal sies at Atalanta ikke er spesielt gode på bortebane, men det gir også bedre odds. De to siste bortekampene har endt med seier over Inter og Lazio, og når de i dag møter Bologna er de mye større favoritt enn oddsen tilsier.

Bologna ser virkelig ikke bra ut for tiden, mens Atalanta regelrett glitrer. Likevel ser det ikke ut til at alle har fått med seg dette, da hjemmelaget faktisk får et kraftig favorittstempel med 2,20 i odds. 2,90 på borteseier er derfor et opplagt valg.

Bologna - Atalanta, 2,20 - 2,95 - 2,90. Spillstopp er klokken 17.55.

Klikk her for å levere denne.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag