Foto: MIGUEL RIOPA

Mer oddsflaks i dag?

Valder og Bohemians skal gi ny fredagsgevinst til 6 ganger innsatsen.

Kommersielt

Fredager kan være en ganske utfordrende dag å fylle lommeboken på spillemessig, men forrige uke var det faktisk fredagsdobbelen som ga størst gevinst. En god porsjon tur sørget for at dobbelen Dijon - Clermont Foot 2,35 2,40 2,45 og Guingamp - Chateauroux 1,90 2,50 3,10 gikk inn hårfint.

Vi skal selvsagt forsøke å gjenta den bedriften i dag, på et langoddsprogram som byr på en del norsk 3. divisjon, Fransk Ligue 2, irsk Premier League og semifinalene i håndballsluttspillet.

Få scoringsvarsel for ditt lag!
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!

Valder - Rollon
Valder har innledet sesongen i 3. divisjon avdeling Sunnmøre med to tap. 1-2 borte mot Bergsøy og 0-5 hjemme for sterke Herd. Dette er kamper man visste ville bli vanskelige på forhånd, mot to lag som trolig vil kjempe helt i toppen. I dag skal man komme seg vekk fra bunnplassen mot et lag man skal ha gode muligheter til å slå.

Rollon har også innledet med to tap. 0-3 borte mot Herd og 3-4 på hjemmebane for Nordborg. Rollon var med i toppen i fjor, men i år er laget ansett som noe svakere. I fjor slå man for eksempel Nordborg på hjemmebane.

Vinn på trav i kveld: Denne leker du ikke med
Vinn i V75 lørdag: Sjekk Håkons jackpot-banker!

Valder hadde flere skader i laget da de tapte for den ene seriefavoritten Bergsøy sist. Tapet ble likevel knepent og Bergsøy avgjorde ikke kampen før på overtid, og med noen flere tilbake nå skal det være duket for årets første seier. Spissen Adrian Blindheim fikk en strekkskade mot Bergsøy, og han er ganske sikkert ikke med i dag, ellers ser det greit ut.

Rollon stilte en litt for tynn tropp da de tapte mot Nordborg. Skader har bare en del av skylden, værre er det at spillere ikke får eller tar seg fri fra jobb, og på benken satt det kun fire mann, hvorav to egentlig har lagt opp, og den tredje har gått langtidsskadet hele vinteren. Det endte med et surt nederlag i en kamp man faktisk hadde mye av spillet, men tapte for en effektiv motstander.

Hvis vi graver litt til finner vi noen beskrivende ord fra Rollons supporterside, i en sak skrevet i slutten av mars.

"Man kan trygt si at det er langt flere spørsmål enn svar før denne sesongen: Laget har minimalt med kamperfaring, nøkkelspillere fra i fjor er borte, det er mange nye spillere i troppen, det blir vanskelige treningsforhold i april pga. at Sunnmørshallen er delvis stengt, i tillegg vil laget ikke kunne spille hjemme på Rollonbana før sent i mai pga. omlegging til kunstgress. De 6 første rundene blir dermed bortekamper. 9 av 23 spillere (40 %) er nye og ubeskrevet i Rollonsammenheng før denne sesongen."

Valder hadde 7-1-3 på hjemmebane i fjor. De tre tapene kom mot de tre lagene som endte øverst på tabellen. Rollon kom på fjerdeplass i fjor, deres beste plassering på mange år. Rollon hadde 4-2-5 på bortebane. Tilsvarende oppgjør i fjor endte 2-1. Det står nå 4-0-0 i innbyrdes oppgjør på Valdervoll.

Nå skal man ikke tro på absolutt alt man leser på internett, men magefølelsen som sa H blir på ingen måte svekket av noe av det vi finner. H på Valdervoll til 1,90 spilles.

Bohemians Dublin - UC Dublin
Som navnene forteller, er dette et hovedstadsderby. Det er spilt ni runder i Irland nå, Bohemians ligger på femteplass med 1-2-1 på hjemmebane. Laget har så langt tatt flere poeng borte enn hjemme. De to siste hjemmekampene har endt med tap 2-3 for Galway og 1-1 mot St. Patricks før det. Ikke helt solid, men man slo tilbake med borteseier over Sporting Fingal sist.

UC Dublin ligger to poeng bak Bohemians. På bortebane har de 1-1-2, tap 0-3 for Dundalk i forrige bortekamp.

To skader hos Bohemians, begge på de to erfarne i forsvaret, Owen Heary og Steven Gray. Nå får andre sjansen til å vise seg frem. UCD har usikkerhet rundt Robbie Creevy og Brian Shortall, ellers skadefritt lag.

Lagene møttes såpass nylig som 16. mars, da var Bohemians bortelag. De kom under 0-1, men avgjorde med to scoringer på ett minutt sent i kampen. Bohemians manager Pat Fenlon vet at det blir knallhardt i dag også, men mener at den dårlig trenden laget har vært inne i snudde med seieren over Sporting Fingal.

Det er alltid tett og intenst mellom disse to lagene. Bohemians er storlaget, og har klart flest seire innbyrdes. De to siste kom med nøyaktig ett mål. Hjemme på Dalymount har Bohemians vunnet 2-0 over universitetslaget i 2008 og 2007. Denne gangen tror vi at seieren nok en gang blir knepen, og finner 3,15 på hjemmeseier med nøyaktig ett mål verdig en plass på bongen.

Vi får en dobbel til 5,99 i odds. 100 kroner settes før klokken 18.25.

07. Valder - Rollon 1,90 3,75 2,20
29. Bohemians - UC Dublin (0-1) 1,90 3,15 2,45

Total odds 5,99

Klikk her for å levere denne dobbelen. Du setter innsatsen selv.

Sportspill.no on Facebook

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus