Foto: Pa Photos/Scanpix

Mer suksess for Parr og Palace

Vi tror nordmannen kan score igjen og spiller H på Selhurst Park. Her er dagens andre oddstips.

Kommersielt

Oddstips del 1: FCK skal få slite med RBKs banemenn

Det er et innholdsrikt program langoddsen byr på i dag. Hovedingrediensene er play-off til Champions League, og engelsk fotball fra Championship-nivå og nedover.

Det er også gjort plass til kvartfinalene i kvinnenes cup og 3. Bundesliga.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

Dagens langskudd
Watford ser ikke veldig sterke ut i Championship etter to runder. De har hjemmekamp i kveld, men møter sterk motstand når West Ham og Sam Allardyce kommer på besøk. Bortelaget er såpass ambisiøst at de neppe er fornøyd med ett poeng, og når de først går for seieren kan de godt klare det. En klar borteseier for West Ham til 3,65 blir dagens langskudd.

Dagens avslag
I Conference møtes York City og Barrow, to lag der innbyrdes historikk domineres av 0-0-kamper. Hjemmelaget blir favoritter, men å krysse av for York til 1,35 og tro at det er en sikker H, advarer vi mot.

Arsenal til 1,32 hjemme mot Udinese var overraskende lav odds fra Norsk Tipping. Det var ikke noe storslagent over Arsenal i Premier League forleden, og med et par løse tråder med tanke på troppen og noen spørsmålstegn rundt slagkraften på midtbanen i kveld, lar vi denne ligge.

Dagens spill
Med et fyldig program foran oss, foreslår vi to dobler i dag. Vi har vært innom Champions League-kvalifiseringen, og nå retter vi oppmerksomheten mot England.

Crystal Palace - Coventry
Crystal Palace tapte åpningskampen 1-2 for Peterboroug, men tok en fin 2-0-seier hjemme mot Burnley sist lørdag. Ex-Aafk-spiller Jonathan Parr scoret Palaces første mål, etter bare 10 minutters spill. Burnley klarte aldri svare og ble etter hvert redusert til 10 mann. Det er hjemme på Selhurst Park Crystal Palace har lagt grunnlaget for overlevelse i Championship, her er de ofte gode.

Ambrose (m) skadet kneet og måtte ut forrige helg mot Burnley. Det er høyst usikkert om han rekker kveldens kamp. I angrepet mangler Murray og vår venn Iversen, disse var også ute sist. Fra før er Clyne (f), Hills (f) og Marrow (m) ute. Så det er skader, men ikke mange nye.

Coventry har sett stusselige ut denne høsten. De har hatt en del skader og fravær i laget. I serien har de møtt sterk motstand og står med 0 poeng etter tap for Leicester og Birmingham. I Carling Cup røk de 1-3 borte for Bury, uten at man la seg ned og gråt av den grunn. Men én scoring på tre kamper er for dårlig for laget som hadde 5-8-10 på bortebane forrige sesong og ikke var veldig langt unna nedrykk.

Manager Andy Thorn har valgt å ikke gå ut med troppen på forhånd. Likevel mener Teamtalk å vite at det er to nye skader på midtbanen. I kampen mot Birmingham sist skal laget visstnok ikke hatt spillere å sette innpå på midten, de fire som startet fikk og måtte fullføre. Fra før er Deegan, Baker, Platt, Wood, Clarke, Eastwood og Turner ute.

Crystal Palace vant tilsvarende oppgjør i fjor 2-0. Det står 5-4-1 fordel Palace i de ti siste tilsvarende. Nok en gang blir Palace våre favoritter, når Coventry er inne i en svak periode og svekket av skader. Vi tror Parr og resten av London-gutta har gode sjanser og spiller H på Selhurst Park til 1,85.

Følg all fotball LIVE

Notts County - Tranmere
Englands og verdens eldste fotballag, og suverene vinner av League Two i 2010, Notts County, klarte målsettingen om å beholde plassen i League One forrige sesong. Dog bare 3 poeng over nedrykkstreken, etter at de punkterte etter nyttår. Martin Allen kom inn som manager fra Barnet i april og reddet laget fra nedrykk. På hjemmebane var det enten eller, og man stoppet på 9-3-11 på Meadow Lane.

Denne sesongen fikk de sorte og hvitstripede en sterk start med hele 3-0-borteseier mot Carlisle. Sist lørdag ble det tap 1-2 hjemme for ambisiøse Charlton. Manager Allen var ikke helt fornøyd med 1. omgang, der man slapp inn to mål, men i 2. omgang dominerte man og satt både 1-2 og en 2-2-scoring som ble annulert for offside. I denne kampen var det også en del slitne bein etter at Allen som en av få managere stilte toppet lag i Carling Cup, mot Nottingham Forest, noen dager i forveien. Der ble det 3-3 og exit på straffer.

Judge (m) har vært ute til nå denne sesongen, men nærmer seg en retur. Fra før er også Hunt (f) og Burgess (m) ute, så det er med andre ord ingen nye skader og det rapporteres om at flere unggutter har vist seg frem den siste tiden og det er konkurranse om plassene.

Tranmere har overrasket positivt i sine to første kamper. 1-0 over Chesterfield og 1-0 over Leyton Orient gir 3. plass, som ett av bare tre lag med full pott. Avgjørelsen mot Leyton Orient kom mot spillets gang, på et vanvittig langskudd fra forsvarsspiller Buchanan, og derfra forsvarte man inn en noe heldig seier. Forrige sesong gikk det trått for laget fra Liverpool, som endte på en kjedelig 18. plass og hadde 6-7-10 på bortebane totalt. Bare en sluttspurt i april gjorde at nedrykk ble unngått. Et glimt av fjorårets Tranmere fikk vi da de på sitt mest tafatte røk 0-3 borte for et svekket Doncaster i Carling Cup for en uke siden. Manager Les Parry måtte bare konstatere at spillerne viste null innsats.

I dag har Les Parry en skadefri tropp å velge fra.

Lagene vant hver sin bortekamp forrige sesong. Det er lenge siden Tranmere har vunnet tre kamper på rad, og vi tror det blir stopp mot Notts County. Hjemmelaget scorer mange mål, mens bortelaget ser ut til å være avhengige av en blanding av flaks og strålende enkeltprestasjoner. Slikt varer sjelden i kamp etter kamp. 1,70 for hjemmeseieren spilles.

Dette gir oss en dobbel til 3,15 og vi setter 100 kroner på denne også. Spillefristen er klokken 20.40.

50. Notts County - Tranmere 1,70 3,15 3,70
80. Crystal Palace - Coventry 1,85 3,00 3,30

Total odds 3,15

Klikk her for å levere dette spillet
Innsatsen styrer du selv.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus