Leeds United manager Marcelo Bielsa during the Sky Bet Championship match at Elland Road, Leeds.
Leeds United manager Marcelo Bielsa during the Sky Bet Championship match at Elland Road, Leeds. Foto: Ian Hodgson (Pa Photos)

Mer trøbbel i vente for Leeds

Leeds har tapt sine to siste bortekamper i Championship. I kveld venter bortekamp mot meget hjemmesterke Preston.

Denne saken inneholder kommersielle lenker til Norsk Tipping

Sportspills øvrige tirsdagsmeny:
Spillsenteret: Vi har vurdert tirsdagens viktigste kamper
Oddsdobbel: Det blir målfest på Etihad
Oddssingel CL: Noe er galt med Tottenham
Oddssingel Championship: Herlig odds på Swansea
Oddssingel Championship: Wednesday elsker tirsdagskamper
V65 Forus
: Banker allerede i V65-1
V64 Solvalla: Nurmos nye flyvemaskin bankes på V64

Vi har en herlig midtuke foran oss på Langoddsen og allerede tirsdag er det åtte kamper fra Champions League på langoddsprogrammet. I tillegg er det midtukerunde i Championship i England og det spilles sju kamper i kveld. Også i League One og League Two er det midtukerunder, ergo er det et omfattende program i kveld. Legg så til 10 kamper i NHL natt til onsdag og tirsdag kveld er det kamp i Get-ligaen mellom Manglerud Star og Storhamar.

NB! Onsdag er det ca 56 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Spill før onsdag klokken 18.00. Lever kupongen her!

Preston - Leeds H 3,30 (spillestopp kl 20.40)

Til tross for kun en seier på bortebane (1-2-3) og 0-1 tap borte mot svakt plasserte Reading lørdag, ligger Preston på en flott 6. plass i Championship. Det skyldes knallsterke 5-1-0 hjemme på Deepdale. Preston er inne i sin femte strake sesong i Championship og endte på 11. plass de to første sesongene, tok så 7. plass sesongen 2017/18, mens det endte med 14. plass forrige sesong. Har levert bra på hjemmebane i alle disse sesongene. Manager Alex Neil kan glede seg over ingen nye skader eller karantene, men kaptein Tom Clarke og Louis Molt er begge langtidsskadd.

Leeds hadde direkte opprykk inne i det lengste forrige sesong, men med fem tap på de ti siste seriekampene endte det med playoff og intet opprykk. Innledet flott også denne sesongen med 4-1-0 på de fem første seriekampene. Men har ikke bedre enn 3-1-3 på de sju neste og ligger på 2. plass med 23 poeng. Det er tett i toppen og ned til Fulham på 10. plass, skiller det ikke mer enn fire poeng. Vant sine fire første bortekamper, men har røket 0-1 for Charlton og 1-2 for Millwall i sine to siste bortekamper.  Viktige Pablo Hernandez er ikke med i kveld, og kaptein Liam Cooper er fortsatt ute.

3-1 og 0-2 i de to siste tilsvarende på Deepdale. Preston har levert strålende på hjemmebane hittil denne sesongen, mens Leeds har tapt sine to siste bortekamper. Slik oddsene er satt i kveldens kamp, er det uten tvil hjemmeoddsen som lokker. 3,30 på Preston er flott odds og spilles.

Klikk her for å levere dette tipset

Mest lest

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør