Erling Braut Haaland har scoret 55 mål på 56 kamper i Bundesliga, og han har 79 mål på 78 kamper for Dortmund i alle turneringer. To av scoringene hans har kommet i de to siste kampene mot Hoffenheim,. Men begge målene kom hjemme på Signal Iduna Park. Kun tre av Haalands 15 Bundesliga-mål har kommet på bortebane denne sesongen.

Så mye får du i odds på Haaland scoring i dag!

Haaland har ikke scoret i Sinsheim, og dette er et sted Dortmund har slitt de siste sesongene.

Dortmund har kun vunnet tre av de siste tolv Bundesliga-kampene mot Hoffenheim på bortebane (3-4-5). Vi tror ikke de vinner lørdagens kamp heller.

Hoffenheim - Borussia Dortmund

Odds: Uavgjort - 3,95

Kampstart lørdag 22. januar klokken 15.30

Spillestopp kl 15.29 Live odds etter kampstart

PreZero Arena

Slik ser du kampen: Den vises på TV3/Viaplay.

Det får du tilgang til her. Du kan også se den på Strim - du får 7 dager gratis her

Vi tror Hoffenheim og Dortmund spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,95 i odds

Dortmund er regjerende cupmestere i Tyskland, og de røk ut cupen i tirsdagens åttendedelsfinale mot St. Pauli fra nivå to i tysk fotball.

Men Erling Braut Haaland & Co er ikke det eneste laget som slikker sine sår etter en pinlig cup-exit.

Også Hoffenheim ble slått ut av cupen i midtuken. De tapte hele 1-4 mot Freiburg.

Det var Hoffenheims andre tap på en uke. De tapte også 1-2 mot Union Berlin forrige helg. Før tapet i den tyske hovedstaden var de ubeseiret i syv kamper på rad i Bundesliga, noe som har gjort at de har klatret opp til fjerdeplass på tabellen.

Dortmund ligger ni poeng foran Hoffenheim før lørdagens match i Sinsheim. Å tette gapet vil antakeligvis være en ekstra motivasjon for Hoffenheim til å ta poeng i denne kampen.

Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten lørdag. Trykk her for å legge din kupong før 18.00

Sterke på hjemmebane

Vertene har vist at de kan bite fra seg på hjemmebane, hvor de kun har tapt én kamp denne sesongen. Kramaric har scoret syv mål på ni kamper mot Dortmund, og han kan lage problemer for de gule og svarte lørdag ettermiddag.

Etter å ha startet 2022 med to seire - de snudde 0-2 til 3-2-seier mot Eintracht Frankfurt og de banket Freiburg 5-1. Tirsdag gikk de på et sjokktap mot St. Pauli i cupen.

Vi tror også de får trøbbel på bortebane mot Hoffenheim.

Emre Can og Mo Dahoud rekker trolig ikke lørdagens kamp. Det betyr sannsynligvis at Alex Witsel kommer inn på midtbanen sammen med Jude Bellingham og Julian Brandt. Gio Reyna er fortsatt ute med skade.

Det er ca. 14 millioner i Lotto-potten lørdag. Trykk her for å legge din kupong før 18.00

Dortmund har vært solide på hjemmebane, men på bortebane har de bare 4-1-4 så langt. De har bare vunnet én av de tre siste bortekampene i Bundesliga, og statistikken i Sinsheim er ikke særlig lystig.

Fire av de siste syv kampene mellom Hoffenheim og Dortmund i Sinsheim har endt uavgjort, og vi tror også lørdagens kamp ender med poengdeling.

Vi tror Hoffenheim og Dortmund spiller uavgjort. Det spiller du på her til 3,95 i odds